HAKSIZ YERE SUS YEDİM !!

Tüm İKV oyuncularının ortak paylaşım alanı
Qatermain
Salgın Koruyucusu
Salgın Koruyucusu
Sunucu: Sancak

HAKSIZ YERE SUS YEDİM !!

Mesaj gönderen Qatermain »

YETER ARTIK YA BU BENİM YEDİĞİM KAÇINCI SUS HER HFTA SUS YİYORUM YA DAHA GEÇENKİ SUS PAZARTESİ BİTTİ HADİ ÖNCEKİELRE BİRŞEY DEMİYORUM HAKSIZ OLDUĞUM YANLAR OLABİLİRDE BEN BUGÜN İÇİN KİMSEYE NE KÜFÜR ETTİM NE BİŞEY ETTİM YA NAPMIŞIM BEN YA 7 GÜN SUS YEMİŞİM MİLLET ÇATIR ÇATIR KÜFÜR EDER 3 GÜN YER BEN 7 GÜN YİYECEK KADAR NAPTIM ALLAH RIZASI İÇİN SÖYLEYİN YA DESTEĞE YAZDIM İTİRAZ ETTİM HALA CEVAP GELMEDİ BU KADAR VURDUM DUYAMZSISZLIK OLMAZ AMA AYIP YA HAKSIZ YERE SUS YEDİM OYUNDA BİR BAYANA KÜFÜR ETTİLER O KÜFÜR EDEN KİŞİYE BİRŞEY OLMUYOR BEN O BAYANA KÜFÜR EDEN KİŞİYE LAF ETTİM DİYE 5 GÜN SUS YEDİM ONA BİRŞEY DEMEDİM BİR KİŞİNİN BİLMEDEN KP ÇARINI KESMİŞİM BİR ANDA ÖNÜMDE CANLANDI KESTİM UZLAŞMAYA GİDECEĞİMİZ YERDE ÖZÜR DİLEDİM ÖYLE 3 GÜN SUS YEDİM BİR ŞEY DEMEDİM AYIP ARTIK YA LÜTFEN SUS UMU KALDIRIN BEN 7 GÜN NE YAPACAM YA HAKSIZ YERE SUS YEDİM YA SUÇUM OLSA BU KADAR İSYAN ETMEM AMA SUÇSUZUM KİMSEYE KÜFÜR ETMEDİM !!!
Kullanıcı avatarı
Sakaryalee
Sahaf Yardımcısı
Sahaf Yardımcısı
Sunucu: Beyaz Köşk
Klan: Lodos
Lonca: Crash

Re: HAKSIZ YERE SUS YEDİM !!

Mesaj gönderen Sakaryalee »

Öncelikle sakin ol,
Desteğe mesaj attıysan haksız yere sus yediysen kaldırırlar ki böle bir şey olacağını sanmam karşındaki kişiye küfür etmeden de bazı tip laflar veya floot sus almana sebep olmuş olabilir ;)
6 Yıllık Maceranın Sonu (29.12.2012)

Resim

İKV'den Haberdar Olun!
ResimResim
Kullanıcı avatarı
xPrince
Dış Şehir Gezgini
Dış Şehir Gezgini
Sunucu: Teşkilat

Mesaj gönderen xPrince »

Desteğe birkaç kez daha mesaj at bence.
Steam

Erciyes Üniversitesi Japon dili ve Edebiyatı.
Qatermain
Salgın Koruyucusu
Salgın Koruyucusu

ARKADAŞIM BEN FLOOD DA YAPMADOM HERKES GİBİ SATACAĞIM MALZEMEYİ YANSITTIM KLANA BÖLGEYE GİB ONUN HARİCİNDE ARDIARDINA YAZI YAZMADIM !!
Qatermain
Salgın Koruyucusu
Salgın Koruyucusu

KARŞINDAKİ KİŞYİE KÜFÜR ETMEDEN BAZI TİP LAFLAR DEMİŞİN O LAFLARI HERKES KULLANIYOR EZİK GİBİ QQ GİBİ BEN BU LAFLRIN 7 GÜN YEDİRECEK KADAR BÜYÜK SUÇ OLDUĞUNA İNANMIYORUM
Kullanıcı avatarı
xPrince
Dış Şehir Gezgini
Dış Şehir Gezgini
Sunucu: Teşkilat

Mesaj gönderen xPrince »

Qatermain yazdı:ARKADAŞIM BEN FLOOD DA YAPMADOM HERKES GİBİ SATACAĞIM MALZEMEYİ YANSITTIM KLANA BÖLGEYE GİB ONUN HARİCİNDE ARDIARDINA YAZI YAZMADIM !!
Ya adamım burda kimse seni duymaz, dediğimi yap git flood yap desteğe.
Steam

Erciyes Üniversitesi Japon dili ve Edebiyatı.
Qatermain
Salgın Koruyucusu
Salgın Koruyucusu

:x :x :x :x :x :x YAPTIM KARDEŞİM DESTEĞE BÜTÜN HAKKIMI KULANDIM YOLLADIM AMA CEVAP YOK SAAT 18:00 DA YOLLADIM YA YAZIKTIR İLK İTİRAZIMI BEN 7 GÜN NE YAPCAM YA EJDER ASA ETMEYE O KADAR YAKLAŞMIŞTIM BEN SULUYKEN NASIL EŞYA SATIN ALCAM YA BÜTÜN ÇARLARIM O HESAPTA OFFO F[quote][/quote]
Qatermain
Salgın Koruyucusu
Salgın Koruyucusu

!!!!!
Kullanıcı avatarı
UltoR
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Klan: Arzın Çocukları

Mesaj gönderen UltoR »

Merhaba,

İKV İletişim/Destek Formuna birden fazla bildirimde bulunmanız durumunda destek işleyişi yavaşlayacak, hem sizin hemde diğer kullanıcıların cevap alma süreci uzayacaktır. Buna istinaden göndermiş olduğunuz fazla bildirimler sizin diğer kullanıcılardan daha sonra cevap almanıza sebep olmuş olabilir. Sorununuz hakkında sadece 1 defa bilgilendirme mesajı göndermeniz yeterli olacaktır.

Bilginize sunar iyi forumlar dilerim.

Hamza Furkan ALTUNBA$

“Genel Etkileşim” sayfasına dön