Merak Konusu
Merak Konusu
Arkadaşlar Birşey Sormak İstiyorum.Şimdi Semiha İlk Kesimde 50 Canda Kendini Gaffar'ın Yanına Işınlıyor.Hiç Orada Semihayı Gaffar'ın Yanına Yollamadan Direk Gaffar'a Gitsek ? O Zaman Semiha Orda Olamaz.Direk Gaffar Dalıp Kesseniz ? Hiç Gaffar Kesmeye Gitmediğim İçin Bilemiyorum.Yardımcı Olursanız Sevinirim.
Göster
Sunucu:Sancak
Lonca:Inception

Lonca:Inception

Re: Merak Konusu
SeF4 yazdı:Arkadaşlar Birşey Sormak İstiyorum.Şimdi Semiha İlk Kesimde 50 Canda Kendini Gaffar'ın Yanına Işınlıyor.Hiç Orada Semihayı Gaffar'ın Yanına Yollamadan Direk Gaffar'a Gitsek ? O Zaman Semiha Orda Olamaz.Direk Gaffar Dalıp Kesseniz ? Hiç Gaffar Kesmeye Gitmediğim İçin Bilemiyorum.Yardımcı Olursanız Sevinirim.
İkisi beraber kesilmelidir yoksa erg'i paylaşırlar canları yükselir.
Hayattaki tek pişmanlığım yersiz yere iyi olduğum anlardır..
Euronymous
Behexen
Watain
Euronymous
Behexen
Watain
- Lanetxxxi
- Işık Hanım'ın Elemanı
- Sunucu: Teşkilat
- Klan: Arzın Çocukları
- Lonca: Army Of Heavens
SeF4 yazdı:Arkadaşlar Birşey Sormak İstiyorum.Şimdi Semiha İlk Kesimde 50 Canda Kendini Gaffar'ın Yanına Işınlıyor.Hiç Orada Semihayı Gaffar'ın Yanına Yollamadan Direk Gaffar'a Gitsek ? O Zaman Semiha Orda Olamaz.Direk Gaffar Dalıp Kesseniz ? Hiç Gaffar Kesmeye Gitmediğim İçin Bilemiyorum.Yardımcı Olursanız Sevinirim.
Semiha ölmeden kapi ile etkilesime gecemiyorsun.
Farkli bir sekilde; iceri giren cikamiyor ayni kapidan. Gaffari kessen bile. Ancak gaffar oldugunde odadaki ruh tasindan once stuartin oraya , sonra ust tarafa ruyalar aleminde karabasalari kesip; istikbarat odasina ulasiyorsun.
Army Of Heavens Resmi Site

Since 2008 Şubat Teşkilat!
yusuFF=E
Yustanll=B
tancaN=E
QSHoCKQ=B
taNyuSII=E
Hygieiaxll=B

Since 2008 Şubat Teşkilat!
yusuFF=E
Yustanll=B
tancaN=E
QSHoCKQ=B
taNyuSII=E
Hygieiaxll=B
- IMMORTAL55
- Sahaf Yardımcısı
ilk semihayı kesmezsen o kapıdan geçemiyorsunSeF4 yazdı:Arkadaşlar Birşey Sormak İstiyorum.Şimdi Semiha İlk Kesimde 50 Canda Kendini Gaffar'ın Yanına Işınlıyor.Hiç Orada Semihayı Gaffar'ın Yanına Yollamadan Direk Gaffar'a Gitsek ? O Zaman Semiha Orda Olamaz.Direk Gaffar Dalıp Kesseniz ? Hiç Gaffar Kesmeye Gitmediğim İçin Bilemiyorum.Yardımcı Olursanız Sevinirim.
Sınıfların en ölümcül olanı şifacıdır.Seni zehirler,asit köpüğünde öldürür.

- Sakaryalee
- Sahaf Yardımcısı
- Sunucu: Beyaz Köşk
- Klan: Lodos
- Lonca: Crash
Kapıdan geçsen bile erg yüzünden kesemessin