Merhabalar, Son Günlerde Saykomatriksin HIRSIZ Olduğu Yönünde Söylentiler Artıyor Kim Ne Biliyorsa Ne İddaa Ediyorsa Yanıtlasın Konuyu.. Benden BUKADAR....
kendalix
'' Saykomatriks HAKKINDA Hırsızlık Söylentileri İçeri ''
Re: '' Saykomatriks HAKKINDA Hırsızlık Söylentileri İçeri ''
Ben görmedim hç bir hızsızlığını 3 5 çekemeyen kişiliksiz haysiyetsiz herifler ortaya bir laf atıyor herkes inanıyor.En kolay suç atmaktır eğer varsa elinizde kanıtınız söleyin gösterin o zmn herkes tarafından dışlansın ama elinizide bi kanıt yoksa o zmn susun ve kenara çekilin
KAFAMA Takılan Ben Emreye Sen HIRSIZSIN Demıyorum NEDEN Herkez SANA Hırsız diyor ? 3 -5 Kişi Değil Bu TOpluluk KONUŞSUN Burda da ? Yazsın ISPATI Olanlar ISPAT Göstersın KARIŞMIYORUM artık..
kendalix
kendalix
bende onu istiyorum işte o hırsız diyenler nerde neden lafı çıkarıp kenara çekiliyo ve sizi bir kukla gibi oynatıyor o çıksın...
Bu yalanı atan sahıs bih zat benim çarı çalmaya kalkmıstır ismini vermiyorum kendisini biliyor kanıtın varmı die sorarsan foto vardı slinmiş Emre & Torehan bu elemanları ii tanırım onlar hırsızlık yapmaz yapamaz kendilerine yakıstıramaz böyle saçma sapan dedikodulara inanmıyalım ... Yonetici konuya kilit lütfen.
Eminönü
Telif hakları kendine aittir®™
█│║▌║││█║▌║▌║
7 2 7 2 7 2 7 2 7 2 0
☻/
/▌ ßaq ßaq yukarDaım .p ♥
/ \
© 1oo % οяіqіηααααℓ
Telif hakları kendine aittir®™
█│║▌║││█║▌║▌║
7 2 7 2 7 2 7 2 7 2 0
☻/