kutu BULAMIYORUM---
-
- Acemi Savaşçı
- Sunucu: Beyaz Köşk
- Klan: Lodos
kutu BULAMIYORUM---
YÖNETİCİLER BOŞUNA YÖNETİCİLİK YAPIYOLAR YA Bİ KUTU DAĞITIMINI YAPAMAMIŞLAR SONRADA LONCALI YERLER AÇIYORLAR BİRİ CVP YAZSIN HEMEN GAZİANTEP LİYİM NERESİNDE VAR ACİL.. BİLEN BİRİ
Re: kutu BULAMIYORUM---
"Ekmek bulamayan pasta yesin" düşüncesiyle devam ediyorlar.
xkorkusuzx yazdı:YÖNETİCİLER BOŞUNA YÖNETİCİLİK YAPIYOLAR YA Bİ KUTU DAĞITIMINI YAPAMAMIŞLAR SONRADA LONCALI YERLER AÇIYORLAR BİRİ CVP YAZSIN HEMEN
aynen sana katılıyorum kutu yok lonca bölgeleri açılıyor. KAYSERi' ye de kutu yollamamışlar.
- Xsadrazam
- Cin Avcısı
- Sunucu: Eminönü
- Lonca: Ay Işığı Loncası
Yaw şu kutunun epinleri lazım sadece bize markete konsun artık !
Eminönü
----------
Xsadrazam
----------
Xsadrazam
- Refresh
- Labirent Rehberi
- Sunucu: Eminönü
- Klan: Arzın Çocukları
- Lonca: Guardians Of İstanbul
Şöyle düşünün oyuna hiç başlamamış biri o kutuyu aldığında oyunu oynayabilecek mi ? Hayır çünkü oyuna güncelleme geldi yani o kutudaki sürümü kurduğun zaman oyuna giremezsin.Dolayısıyla artık kutu çıkartmazlar.Eldeki stoklarla yetineceksiniz onu da bul bulabilirsen 
Kıyametin göbeğinde, İstanbul'da ya Kıyametin Efendisi olursun ya kölesi!
GuardianS of İstanbuL
- HeilHitler
- Demirci Çırağı
- Sunucu: Meran
- Klan: Arzın Çocukları
Üyelik aldan kutu yerine E-Pinlerini alabilirsiniz dün aldım gerçekten sorunsuz bir şekilde teslim edildi.Kutu bulamıyorsanız bu şekilde alın büyütmeye gerek yok bence bu kadar.
İki ayaklı hayvanların sıradan sohbetleri kadar kısır ve sıkıcı bir sohbeti sürdürmektense hiç konuşmamak daha iyi.
Arthur Schopenhauer
Arthur Schopenhauer
stoklar bitince yenilerini çıkartacaklar o zaman cdsinde güncel sürüm olan.Refresh yazdı:Şöyle düşünün oyuna hiç başlamamış biri o kutuyu aldığında oyunu oynayabilecek mi ? Hayır çünkü oyuna güncelleme geldi yani o kutudaki sürümü kurduğun zaman oyuna giremezsin.Dolayısıyla artık kutu çıkartmazlar.Eldeki stoklarla yetineceksiniz onu da bul bulabilirsen
sığınak migrat geldiği ilk gün kutu var dedikleri her yerde vardı
çemberlitaş geldiği gün de aynı şekilde
Hear Me Roar
House LANNİSTER
House LANNİSTER
- ReaLMADRID
- FareAdam Düşmanı
- Sunucu: Teşkilat
üyelik al dan alın en rahatı sabah havale akşamüstü e-pin.
xkorkusuzx yazdı:YÖNETİCİLER BOŞUNA YÖNETİCİLİK YAPIYOLAR YA Bİ KUTU DAĞITIMINI YAPAMAMIŞLAR SONRADA LONCALI YERLER AÇIYORLAR BİRİ CVP YAZSIN HEMEN GAZİANTEP LİYİM NERESİNDE VAR ACİL.. BİLEN BİRİ
hadi gene iyisin gaziantep'e kutu yollamışlar