Gazap hk.

Tüm İKV oyuncularının ortak paylaşım alanı
Kullanıcı avatarı
thebn
Sahaf Yardımcısı
Sahaf Yardımcısı
Sunucu: Beyaz Köşk
Klan: Lodos
Lonca: Sonsuzluğa I Doğru

Gazap hk.

Mesaj gönderen thebn »

Gazap yeteneğinin geldiğini öğrendikten 1-2 gün sonra savaşçı bir arkadaşım vs atalım mı dedi ben de olur ama bir yeteneklerimi sıfırlayayım dedim. Verdiğim yetenekler; 15 zehir,15 asit ve bilgisi,15 gazap, 15 yaratık çağırısı,13 meditasyon,15 ruh kalkanı. Neyse vsye başladık ruh kalkanımı açtım hayvanı saldım zehir asit ne varsa atıp meditasyonu mu açtım (Can yenilemeside verdiği için). Canını 15 e indirdim savaşçı arkadaşımın benimde üstüm full yücelendi zırh mevlanaydı sadece, arkadaşımda da bıçak sırtı zırh ve ışık hanım yüzük vardı balyozu motordan düşen mor balyoz gerisi yücelendi. Kaybettikten sonra büyücü arkadaşımla yapayım dedim. Onunda canını 3'e indirebildim en fazla. En azından bir cankurtaran kullanabilelim gazabı açınca aksi taktirde bir şey yapamıyor şifacılar yada ben yapamıyorum.
Sbskralıxşifa

We're not the problem. We're the solution.
I'm not human. I'm an Alpha.
Kullanıcı avatarı
Auril
Meran Kaşifi
Meran Kaşifi
Sunucu: Sancak

Re: Gazap hk.

Mesaj gönderen Auril »

oncelıkle medıtasyon 15 puanda enerjı yenılemesı verır :) buyucuyle ws atarken gazap kullananı sunucudan ıcerı almazlar :) asıt zehır ol buyucu yerlerde :) ama savascı konusunu bılemeyecegım
auril & DoubleLift
Kullanıcı avatarı
thebn
Sahaf Yardımcısı
Sahaf Yardımcısı
Sunucu: Beyaz Köşk
Lonca: Sonsuzluğa I Doğru

Mesaj gönderen thebn »

Büyücüyle vs yaparken gazaplıydım yetenek sıfırlamaya para vermemek için öyle yaptım ayrıca meditasyon 10 puandan sonrada enerji yenilenmesi veriyor.
Sbskralıxşifa

We're not the problem. We're the solution.
I'm not human. I'm an Alpha.
Kullanıcı avatarı
fuci
Demirci Çırağı
Demirci Çırağı
Sunucu: Tılsım
Klan: Arzın Çocukları

Mesaj gönderen fuci »

thebn yazdı:Büyücüyle vs yaparken gazaplıydım yetenek sıfırlamaya para vermemek için öyle yaptım ayrıca meditasyon 10 puandan sonrada enerji yenilenmesi veriyor.
yahu demişsin ck atılsın zaten gazap 1600 max veriyor snaırım bide ck falan atılırsa şifcılar çok güçlü olur bence
ResimResim
Kullanıcı avatarı
harkonen
İstihbarat Üyesi
İstihbarat Üyesi
Sunucu: Kuklacı
Lonca: Slytherin

Mesaj gönderen harkonen »

gazap 1600 maxmı verio oha :D
LastTimeLord
BlackWell

DAR AĞACINDA OLSAK BİLE SON SÖZÜMÜZ

FENERBAHÇE

Resim

Resim

ADAMIN DİBİSİN
Kullanıcı avatarı
fuci
Demirci Çırağı
Demirci Çırağı
Sunucu: Tılsım

Mesaj gönderen fuci »

harkonen yazdı:gazap 1600 maxmı verio oha :D
öyle diyorlar
ResimResim
Kullanıcı avatarı
umutdeniz
Teşkilat Neferi
Teşkilat Neferi

Mesaj gönderen umutdeniz »

Şifacı her ws de alır ama gazap yeteneği çok saçma boş bir yetenek
Büyücü ws si için asit ol en sağlam büyücüyü yatırırsın
Savaşcı ws sinde ruh kalkanın 15 olsun ve ful maxlarını giy full ruhdoven zaten 20 15 civarı vurursun hayvan da 5 fln wurur
Ama gazap açarsan bi durdurma atar anında yere yatarsın
umutdeniz
Kullanıcı avatarı
IMMORTAL55
Sahaf Yardımcısı
Sahaf Yardımcısı

Mesaj gönderen IMMORTAL55 »

umutdeniz yazdı:Şifacı her ws de alır ama gazap yeteneği çok saçma boş bir yetenek
Savaşcı ws sinde ruh kalkanın 15 olsun ve ful maxlarını giy full ruhdoven zaten 20 15 civarı vurursun hayvan da 5 fln wurur

şifacı her vs yi alır mı büyücü konusunda haklısında savaşçıya karşı hiç vs atmadın herhalde sen 15 ruh kalkanı full max diyosun zırh 70 olmıcak o adam armut mu mal mal duracak sen şifacıdan 1 kıdım anlıyorsan ben bu oyunu bırakırım
Sınıfların en ölümcül olanı şifacıdır.Seni zehirler,asit köpüğünde öldürür.

Resim
Kullanıcı avatarı
berkan587
Dış Şehir Gezgini
Dış Şehir Gezgini
Sunucu: Eminönü

Mesaj gönderen berkan587 »

IMMORTAL55 yazdı:
umutdeniz yazdı:Şifacı her ws de alır ama gazap yeteneği çok saçma boş bir yetenek

şifacı her vs yi alır mı büyücü konusunda haklısında savaşçıya karşı hiç vs atmadın herhalde sen 15 ruh kalkanı full max diyosun zırh 70 olmıcak o adam armut mu mal mal duracak sen şifacıdan 1 kıdım anlıyorsan ben bu oyunu bırakırım
Hep alacak diye birşey yok ama şansı yanında giderse şifacının kazanabilir.Çemberlitaş silahları gelen yükseltme ile beraber şifacıların hasarıda baya artmış oldu.

Ruh Döven Asa (^)
Ruh Döven Eldiven
Ruh Döven Ceket
Ruh Döven Ayakkabı
Ruh Döven Zırh
Yücelen solucan Pantalon(Ruh Döven pantalonda olabilir,ama zırh için yücelen solucanı tercih edebilirsiniz.)
Centrion Yüzük
Centrion Kolye

ile savaşcıyı baya zorlayabilir.Yücelen solucan pantalon takınca 68 civarı zırh oluyor.Bu arada savaşcıyla ws atarken her zaman cent takı takın,Yücelenle arasında ufacık bir fark yok 20-30 hasar anca fark olur.
Resim
Kullanıcı avatarı
umutdeniz
Teşkilat Neferi
Teşkilat Neferi

Mesaj gönderen umutdeniz »

IMMORTAL55 yazdı:

Şifacının max 4600 civarı oluyor krdş
4600 Maxla bi çaktımmı 20 15 civarı vurur savaşcıya.
5 vuruşta yatar şifacının hayvanıda var cunku o da vuruyor
Ck + can basarken mevlana asa takarsın 20 30 can basarsın
Rahat alırsın 5 ws den 4 unu alırsın 1 ws yide zihin tutulma gelebişir diye yenlrsn
umutdeniz

“Genel Etkileşim” sayfasına dön