adaletlı olmus sana gm sılahı verılmesını beklemekromofon25 yazdı:
Beyler okadar emeğin okadar çabanın karşılığu şu elimdeki 1 lvlden farksız olan silah...Bumu yani bu ne işe yarar bu...biliyorum bi işe yaramsı gerekmiyor ama genede bukadarda kötü bişe olmaz
kanuni yatağanı hakkında...
Re: kanuni yatağanı hakkında...
auril & DoubleLift
Ödül bazı GM'lerin kullandığı klan bayrakları olsaydı çok daha güzel olurdu bence.

Jeova Sanctus Unus
- EmreDOKER
- Salgın Koruyucusu
- Klan: Arzın Çocukları
- Lonca: <Nemesis>
Dostum kımse GM sılahı gıbı bırsey beklemıyorm ama bu yataganın 1 Lwl yatagandan farkı yok en azndan gorntu olarak bıraz daha kalıtelı bır esya tasarlanabılrdı .Auril yazdı:adaletlı olmus sana gm sılahı verılmesını beklemekromofon25 yazdı:
Beyler okadar emeğin okadar çabanın karşılığu şu elimdeki 1 lvlden farksız olan silah...Bumu yani bu ne işe yarar bu...biliyorum bi işe yaramsı gerekmiyor ama genede bukadarda kötü bişe olmaz

- turkneferi
- Antrepo Bekçisi
- Sunucu: Eminönü
- Klan: Lodos
ARZLODOS yazdı:İtemin bir önemi yok ismi yeterli ve nadir olması onu saheser yapar.
Amaç Lonca savaşında kazanılan bir ödül olmasıdır.
Şmpiyonlar kupasındada bazen teneke veriyorlar satın almaya kalsan almazsın misali anlayana saz diyem
güzel söz söylemişsin millet iyi bişey sanmasada anı ve hatıra olarak kalır. satan varsa beleşe alırım beğenmeyenden ama gene vermezler
-
- İri Fare Avcısı
- Sunucu: Sancak
Hepiniz haklısınız değersiz 1 lvl silah ayrıca şunu da belirtmek isterim kimse burda gm silahı beklediğini söylemedi Sadece daha çekici ikv'nin 5. yılına değer bir silah beklediğini söyledi...İkv yönetimine teşekkürler(demek isterdim ama malesef)
-
- İri Fare Avcısı
- Sunucu: Sancak
Eminönüde oynuyodun teşkilattamıSeven yazdı:ARZLODOS yazdı:İtemin bir önemi yok ismi yeterli ve nadir olması onu saheser yapar.
Şmpiyonlar kupasındada bazen teneke veriyorlar satın almaya kalsan almazsın misali anlayana saz diyem
güzel söz söylemişsin millet iyi bişey sanmasada anı ve hatıra olarak kalır. satan varsa beleşe alırım beğenmeyenden ama gene vermezlerbakma kötü dediklerine
kromofon25 yazdı:Eminönüde oynuyodun teşkilattamıSeven yazdı:ARZLODOS yazdı:İtemin bir önemi yok ismi yeterli ve nadir olması onu saheser yapar.
güzel söz söylemişsin millet iyi bişey sanmasada anı ve hatıra olarak kalır. satan varsa beleşe alırım beğenmeyenden ama gene vermezlerbakma kötü dediklerine
eminönü sunucusu
- Adanaufuk898
- İri Fare Avcısı
- Sunucu: Teşkilat
- Lonca: İstanbul
Kanuni Yatağanı İşimize yaramıo değerlendirelim.. diyen Teşkilat sunucusuna getirsin 500m den Alıorum Toplu satıcak lonca varsa Bana ulaşsın.. Teşkilat ( KeLoĞLaN )+(İSTaNBuL )
Konuşmasını Biliyorsan,Konuşta İBRET Alsınlar,
Konuşmasını Bilmiyorsan,Susta ADAM Sansınlar
Konuşmasını Bilmiyorsan,Susta ADAM Sansınlar