yardım beyler giremiyorum oyuna felan..

Tüm İKV oyuncularının ortak paylaşım alanı
Kullanıcı avatarı
KeKe
İskele Babası
İskele Babası
Sunucu: Meran
Klan: Arzın Çocukları

yardım beyler giremiyorum oyuna felan..

Mesaj gönderen KeKe »

Oyun + skype da idim.Birden skypeda mikrofon gitti. skype dondu oyundan atılmıştım zaten alttaydı.oyunda karakter seçip başlat dediğim anda oyunda donuyor.Winamp açınca oda donuyor.sadece birden sitelere girebiliyorum. ve bu olay hiç olmadı bende DÜN ŞU OYUNU İNDİRDİKTEN SONRA BİLGİSAYAR KAFAYI YEDİ dosyada mı virüs var nedir ? . bilgisayarda kötü değil ki 1.2 gb lık oyun yüzünden bişe olsn .s anlayamadım sizce napabilirim ?
RELAXEEFENDYY ' tek çarımdır yazımıda böyledir..Mesuliyet kabul edilmez.

SüLaLemRaaaaaaaaaaaD ! ;)
Ferhat SÜSEN
Kullanıcı avatarı
ARZLODOS
Sivri Ada Kaşifi
Sivri Ada Kaşifi
Sunucu: Teşkilat

Re: yardım beyler giremiyorum oyuna felan..

Mesaj gönderen ARZLODOS »

KeKe yazdı:Oyun + skype da idim.Birden skypeda mikrofon gitti. skype dondu oyundan atılmıştım zaten alttaydı.oyunda karakter seçip başlat dediğim anda oyunda donuyor.Winamp açınca oda donuyor.sadece birden sitelere girebiliyorum. ve bu olay hiç olmadı bende DÜN ŞU OYUNU İNDİRDİKTEN SONRA BİLGİSAYAR KAFAYI YEDİ dosyada mı virüs var nedir ? . bilgisayarda kötü değil ki 1.2 gb lık oyun yüzünden bişe olsn .s anlayamadım sizce napabilirim ?

Mikrofonun girşini sök tak yeniden başlat la endişe panik yapma yaw.

Sase yapıyor ses kartını bozuyor

ses girişi ile mikrofon girişlerin birni cıkar yada ikiisinide tak çıkar yerine oturt.

L abilsedim yazmadım ha ferhat efendi nese salla gene vakit harcamak için açılmış bir konu

Adam gibi bir forum nicki bulamdın gitti sabit ol sabit
A R Z L O D O S

“Genel Etkileşim” sayfasına dön