Suç Sadece Onlarda Mı?

Meran sunucusuna ait Genel Sohbet alanı
Kullanıcı avatarı
SoNReiS
Salgın Koruyucusu
Salgın Koruyucusu

Suç Sadece Onlarda Mı?

Mesaj gönderen SoNReiS »

Evet başlayalım.Bu nedir ya.Hep isyan hep isyan.Adamlar ne yapsa yaranamıyor . 40 takla mı atsınlar ? 39 leveldeyken 49 gelsin diye isyanlar başladı. Yönetim bunu dikkate aldı ve 49 geldi.Sonra bölgeler istendi bölgeler geldi.Yok maden çıkmıyor hiç dediniz.Akçe alma olsun dediniz.Akçe geldi üstüne maden artırıcı geldi.Sıgınak mıgrat item vermiyor dediniz.Yağma artırıcı geldi.Bu bölgelerden sıkıldık yenisi yok mu dediniz.Çemberlitaş geldi.Adamlar bunları yaparken elbette para harcanıyor.Babasının hayrına kurmadı bu oyunu :) Gaffar kesilmiyor hocam :!: diye sesler yükseldi.Ona özel kutu geldi.Eee sonra hocam biz 39 leveli özledik sesleri gelmeye başladı . Eee kardeşim adamlar her birinize yetişemez.49 istediniz geldi.Yok dostluk bitti o bitti bu bitti.Ee bunları ikv yönetimi kafasına göre mi yaptı? Siz istediniz onlarda yaptı.Boşu boşuna yok oyunu bırakıyorum filan demeyin.Bırakırsanızda bırakın bu oyuna her gün yüzlerce kişi başlıyor.Yani her istediğiniz olmaz Topkapı geldi bazı saflar bu ne ya diye ayaklandı.ULan bunlar çoçuk mu da her dediğinizi yapacak ?? Şimdide 59 isteniyor bazı yerlerden .Şimdi birisi çıkıp dicekki o kadar para veriyoruz .Ee kardeşim para veriyonda karşılıgını alamadıgını düşünüyorsan verme seni zorlayan var mı? İlla akçe al diyen var mı? Zaten bu akçe işinide siz çıkardınız.Hem suçlu hem güçlüsünüz yani.Gerçektende insan oglu çok nankor.Yeni birşey geldikçe eskiyi unutuyor.Yeni şeyler daha istiyor.Bu kadar basit olsaydı siz kurardınız böyle bi oyun. Her gün isyanla olmaz bu işler.Beğenmeyen defolup gider.Biz bu oyuna kurulduğunda başladık kapandığında bırakırız.Gerçek bir ikv oyunucusu böyle düşünmeli.Şimdi bi kaç kişi çıkıp yönetim yalakası dicek ama öyle değil.Gerçektende her yeni bişey geldiğinde böyle oluyor yok oyunu bırakcam filan.Ee bırak sizi tutan yok bu oyunu sevmeyenler oldugu o kadar sevenlerde çok BUNU HERKES BİLSİN
Wizard
Cin Avcısı
Cin Avcısı
Sunucu: Anka
Klan: Lodos

Re: Suç Sadece Onlarda Mı?

Mesaj gönderen Wizard »

topkapıya bi gir bölgenin 6 aylık mı olduğunu 1 2 haftalık iş mi olduğunu anlarsın.
hikaye örgüsü 0
olay 0
oyuna kattığı bir şey 0
bir tek grafik var o da boooooş

bu sobeenin getirdiği en kötü bölgedir tek artısı ruh taşlarıdır
Artık sadece Anka...
Kullanıcı avatarı
SoNReiS
Salgın Koruyucusu
Salgın Koruyucusu

Mesaj gönderen SoNReiS »

Yanlış anlama ama o kadar yazıdan bunu mu çıkardın?
Kullanıcı avatarı
Yesilbuyuxqanq
Antrepo Bekçisi
Antrepo Bekçisi
Sunucu: Meran
Klan: Arzın Çocukları

Mesaj gönderen Yesilbuyuxqanq »

SoNReiS yazdı:Evet başlayalım.Bu nedir ya.Hep isyan hep isyan.Adamlar ne yapsa yaranamıyor . 40 takla mı atsınlar ? 39 leveldeyken 49 gelsin diye isyanlar başladı. Yönetim bunu dikkate aldı ve 49 geldi.Sonra bölgeler istendi bölgeler geldi.Yok maden çıkmıyor hiç dediniz.Akçe alma olsun dediniz.Akçe geldi üstüne maden artırıcı geldi.Sıgınak mıgrat item vermiyor dediniz.Yağma artırıcı geldi.Bu bölgelerden sıkıldık yenisi yok mu dediniz.Çemberlitaş geldi.Adamlar bunları yaparken elbette para harcanıyor.Babasının hayrına kurmadı bu oyunu :) Gaffar kesilmiyor hocam :!: diye sesler yükseldi.Ona özel kutu geldi.Eee sonra hocam biz 39 leveli özledik sesleri gelmeye başladı . Eee kardeşim adamlar her birinize yetişemez.49 istediniz geldi.Yok dostluk bitti o bitti bu bitti.Ee bunları ikv yönetimi kafasına göre mi yaptı? Siz istediniz onlarda yaptı.Boşu boşuna yok oyunu bırakıyorum filan demeyin.Bırakırsanızda bırakın bu oyuna her gün yüzlerce kişi başlıyor.Yani her istediğiniz olmaz Topkapı geldi bazı saflar bu ne ya diye ayaklandı.ULan bunlar çoçuk mu da her dediğinizi yapacak ?? Şimdide 59 isteniyor bazı yerlerden .Şimdi birisi çıkıp dicekki o kadar para veriyoruz .Ee kardeşim para veriyonda karşılıgını alamadıgını düşünüyorsan verme seni zorlayan var mı? İlla akçe al diyen var mı? Zaten bu akçe işinide siz çıkardınız.Hem suçlu hem güçlüsünüz yani.Gerçektende insan oglu çok nankor.Yeni birşey geldikçe eskiyi unutuyor.Yeni şeyler daha istiyor.Bu kadar basit olsaydı siz kurardınız böyle bi oyun. Her gün isyanla olmaz bu işler.Beğenmeyen defolup gider.Biz bu oyuna kurulduğunda başladık kapandığında bırakırız.Gerçek bir ikv oyunucusu böyle düşünmeli.Şimdi bi kaç kişi çıkıp yönetim yalakası dicek ama öyle değil.Gerçektende her yeni bişey geldiğinde böyle oluyor yok oyunu bırakcam filan.Ee bırak sizi tutan yok bu oyunu sevmeyenler oldugu o kadar sevenlerde çok BUNU HERKES BİLSİN
Sonunda benim kafamda bir insan. Bu tepkiler böyle devam etse ben de kapsamlı konu açıcaktım ama gerekeni söylemişsin. Adam haklı. Yapılan her şey siz istediniz de oldu. Para veriyorsunuz karşılığını alamıyorsunuz. Zorla al demiyorlar ya size. Oyunu bırakın o zaman kardeşim. E char kastım onu yaptım bunu yaptım diceksiniz satmak yasak ama engelleyemiyor tabi yönetim. Sat başkasına devret bişey yap. Herkes diyor yok oyunu bırakıyorum yok şu yok bu sonra dönüyorsunuz ama o güzel oyuna. Neymiş büyücü çok yüksek vuruyormuş. Sende vs de çift item giy biri direnç olsun. Karakürklü giyersen mesela buz çok az işliyor(denendi) Adam fiziksel ise solucan oysa bu şuysa şu. Boşa bahane aramayın. Savaşçıda bi vursa tek atıyor falan filan diyorsunuz. Eskiden dokunabilecek mi diyen yiğitler şimdi neredeler ?
Yeşilbüyüxqanq(49)
Blackthrine(49)
Legorny(Kasılıyor)
Kullanıcı avatarı
Wizards
Tılsım Tanığı
Tılsım Tanığı
Sunucu: Eminönü

Mesaj gönderen Wizards »

SoNReiS yazdı:Yanlış anlama ama o kadar yazıdan bunu mu çıkardın?
ders çalıştıktan sonra girip sadece sonunu okudum. Evet
Hear Me Roar

House LANNİSTER
Kullanıcı avatarı
DeathxShock
Arzuhalci'nin Adamı
Arzuhalci'nin Adamı
Lonca: Death

Mesaj gönderen DeathxShock »

Bu oyuna devam edenler ya parasını, zamanını bu işe deliler gibi yatırıp yönetimin yazdığı yeni senaryoda yer almaya çalışanlar ya da oyunu bırakınca yerine koyacak bir boşluk bulamayanlar. Millet isyan ediyor çünkü denge sağlanamamış. Diğer oyunlardaki gibi olay seviyeye değil paraya, şansa bakar olmuş. Bende geçen sene oyunu bırakanlara ve isyan edenlere senin gözünden bakardım fakat şimdi ne kadar insanı aydınlatabilirsem kar sayıyom ve tanıdıklarımı bu yönde teşvik ediyom. Mutlu olmak veya eğlenmek için paranızı ve en önemlisi şans faktörü denilen zırvalık için zamanınızı öldürmek zorunda değilsiniz.
DeaTHxSHoCK

DeaTHxTeRaPi
Kullanıcı avatarı
Poseidonx
İri Fare Avcısı
İri Fare Avcısı

Mesaj gönderen Poseidonx »

SoNReiS yazdı:Evet başlayalım.Bu nedir ya.Hep isyan hep isyan.Adamlar ne yapsa yaranamıyor . 40 takla mı atsınlar ? 39 leveldeyken 49 gelsin diye isyanlar başladı. Yönetim bunu dikkate aldı ve 49 geldi.Sonra bölgeler istendi bölgeler geldi.Yok maden çıkmıyor hiç dediniz.Akçe alma olsun dediniz.Akçe geldi üstüne maden artırıcı geldi.Sıgınak mıgrat item vermiyor dediniz.Yağma artırıcı geldi.Bu bölgelerden sıkıldık yenisi yok mu dediniz.Çemberlitaş geldi.Adamlar bunları yaparken elbette para harcanıyor.Babasının hayrına kurmadı bu oyunu :) Gaffar kesilmiyor hocam :!: diye sesler yükseldi.Ona özel kutu geldi.Eee sonra hocam biz 39 leveli özledik sesleri gelmeye başladı . Eee kardeşim adamlar her birinize yetişemez.49 istediniz geldi.Yok dostluk bitti o bitti bu bitti.Ee bunları ikv yönetimi kafasına göre mi yaptı? Siz istediniz onlarda yaptı.Boşu boşuna yok oyunu bırakıyorum filan demeyin.Bırakırsanızda bırakın bu oyuna her gün yüzlerce kişi başlıyor.Yani her istediğiniz olmaz Topkapı geldi bazı saflar bu ne ya diye ayaklandı.ULan bunlar çoçuk mu da her dediğinizi yapacak ?? Şimdide 59 isteniyor bazı yerlerden .Şimdi birisi çıkıp dicekki o kadar para veriyoruz .Ee kardeşim para veriyonda karşılıgını alamadıgını düşünüyorsan verme seni zorlayan var mı? İlla akçe al diyen var mı? Zaten bu akçe işinide siz çıkardınız.Hem suçlu hem güçlüsünüz yani.Gerçektende insan oglu çok nankor.Yeni birşey geldikçe eskiyi unutuyor.Yeni şeyler daha istiyor.Bu kadar basit olsaydı siz kurardınız böyle bi oyun. Her gün isyanla olmaz bu işler.Beğenmeyen defolup gider.Biz bu oyuna kurulduğunda başladık kapandığında bırakırız.Gerçek bir ikv oyunucusu böyle düşünmeli.Şimdi bi kaç kişi çıkıp yönetim yalakası dicek ama öyle değil.Gerçektende her yeni bişey geldiğinde böyle oluyor yok oyunu bırakcam filan.Ee bırak sizi tutan yok bu oyunu sevmeyenler oldugu o kadar sevenlerde çok BUNU HERKES BİLSİN
Tam da başlıkta yazdığın gibi tüm suç onlarda bir kere 39 seviye varken oyunda dostluk en üst düzeydeydi banka önünde lodoslar dururdu şimdi bak bakalım banka önünde tek Allah'ın kulu var mı? Bir ısırgana 6-7 kişi oturur beklerdi maden başında tatlı sohbetler olurdu. Bir kere attığımız vs den zevk alırdık şimdi öyle mi? Daha yeni oyundan çıktım ve meteor lodos sancağını arzlar ele geçirmişti ve yükseltilmiş bıçak sırtı kılıca sahip olan bir savaşcı canı 100 olan büyücüye ağır vuruş vurdu ve büyücü pert oldu. Şimdi bu adalet değil bir kere düşün sen büyücüsün ve sen de o herif gibi verdin paranı yükselttin elindeki asayı ama gel gör ki adama karşı hiç bir şansın yok. Ben sana Topkapı'yı neden yaptıklarını söylüyorum çünkü loncası olmayan merak ediyor ve loncaya lisansı için para ödüyor arkadaşlar merak edilecek hiç bir şey yok baştan savma yapılmış berbat bir mekan meraklanacak bir yeri yok. Ayrı bir mesele Ejder Asa şimdi elinde Ejder Asa olan adamlar o kadar uğraştılar kimisi sabahlara kadar uyumadı maden bekledi kimisi parasını yapıp Ejder Asa'yı eline almak için Yeraltı bölgesinden çıkmadı. Şimdi bak bakalım Ejder Çöp olmamış mı? Olmuş ama yine Ejder Asa'yı üretmek için uğraşmak zorundasın çünkü o asayı üreticeksin onsuz ne migrat atabilirsin ne sığınak atabilirsin bu bölgelere giremezsen zaten çemberlitaşa hiç giremezsin. Oyun şuan tamamen paraya dayalı bir oyun oldu Topkapı Sarayı'nı 3-5 günde oluşturmuşlar o kadar dandik ki anlatılamaz bir olay ayrıca bizim yönetimin ne kadar tembel olduğu açık, öldürdüğümüz yaratık üzerimiz de bir etki bırakır yanımızda savaşçının zihin toplama becerisinin efekti oluşur. Be adam sen bu oyunu yapmışsın biz bu oyunu oynuyoruz zamanımızı harcayıp paramızı harcıyoruz sen de az totonu kaldırıp insan gibi bir efekt ve yeni bir görünüm veremiyor musun? Oyun zaten iğrenç bir grafiğe sahip, kaplamalar berbat gökyüzü değişmiyor ya oyunda, bir güneş çıksın ne biliyim bi gece olsun hiç değişmiyor işleri güçleri bizi düdükleyip ceplerine para atmak hayır verdikleri bir şeyde yok Topkapı sunuldu ruh taşından giriyoruz bölgeye halbuki bu tip bölgeleri çoğaltıp harita üzerinde yapsalar ve böylece haritayı genişletseler çok daha iyi olur ama yok niye yapsınlar niye uğraşsınlar öyle de alıyor o parayı böyle de ayrıca sürekli yönetim sanki bunları bizim için yapıyormuş gibi göstermişsin yönetim bunu bizim için yapmıyor bir kere bunu kafana sok onların yaptığı nabza göre şerbet o mu isteniyor hiç üzerinde çalışmadan b*ktan b*ktan grafiklerle iğrenç ötesi grafiklerle sunarlar sana istediği sende sığır gibi oynarsın oyunu onun cebi dolar senin değil senden çıkan yine sana girer oyunda ne eğlence kalmış ne dostluk ne de adalet yani dostum uzun lafın kısası sen bu oyunu oynamaya devam edersen vereceksin o parayı...

[İleti Düzenlendi][Respirasyon]
Uyarı amaçlı forum hesabınız 1 gün süreyle uzaklaştırılmıştır.
Kullanıcı avatarı
KeKe
İskele Babası
İskele Babası

Mesaj gönderen KeKe »

Suç bende sever gibiyim gel benim olda rahat edeyim :cry:
RELAXEEFENDYY ' tek çarımdır yazımıda böyledir..Mesuliyet kabul edilmez.

SüLaLemRaaaaaaaaaaaD ! ;)
Ferhat SÜSEN
Kullanıcı avatarı
SoNReiS
Salgın Koruyucusu
Salgın Koruyucusu

Mesaj gönderen SoNReiS »

[İçerik Silinmiştir.] İKV Resmi Forumları içerisinde küfür, argo kullanımı. Forum hesabınız uyarı amaçlı 14 gün kapatılmıştır.

UltoR
Kullanıcı avatarı
SoNReiS
Salgın Koruyucusu
Salgın Koruyucusu

Mesaj gönderen SoNReiS »

Ayrıca yeni bölgeler geldiği zaman eski bölge itemleri tabi kide çöp olacak.Ama sen o ejdere çöp diyorsun o ejderi üretmeden gir çembere de görelim ;) Ayrıca demişşin ki büyücü savaşçı adaletsizliği büyücü kullanmayı bildiğinden eminmisin ? İşi bilen büyücü zihin tutmadıgı sürece o da şanşa tutarsa tutar savaşçıyı çok rahat keser. Siz kafanızda böyle saçma bahaneler uydurarak ikv yi suçlamaya hakkınız yok.Dedimya begenmeyin defolsun

“Genel Sohbet” sayfasına dön