Yardımcı Haycanlar(Petler)
Yardımcı Haycanlar(Petler)
Boz Ayı,Tesla Gözcü ve Sivas Kangalı bence bu Yardımcı Hayvanlara isim verilmeli Her oyuncu kendi hayvanına kendi ne özel bir isim vermeli bence akçe yada lp karşılığı ne bilim mesela ben boz ayıma ŞeRo adını vermeyi çok istiyorum
D
- Wotkasarap
- FareAdam Düşmanı

- Sunucu: Eminönü
Re: Yardımcı Haycanlar(Petler)
Sonra yine herşey paraya döküldü diye konu açılsın demi ?GaffarBEY yazdı:Boz Ayı,Tesla Gözcü ve Sivas Kangalı bence bu Yardımcı Hayvanlara isim verilmeli Her oyuncu kendi hayvanına kendi ne özel bir isim vermeli bence akçe yada lp karşılığı ne bilim mesela ben boz ayıma ŞeRo adını vermeyi çok istiyorumD
Eminönü
IoWoTKaSaRaPoI(49)
(^)Kıyamet Asa
Wotkasarap(49)
Oyunu bıraktı .. !
IoWoTKaSaRaPoI(49)
(^)Kıyamet Asa
Wotkasarap(49)
Oyunu bıraktı .. !
- PeRSecuTioN
- Acemi Savaşçı

- Sunucu: Teşkilat
- Klan: Lodos
- Lonca: Rock N Roll
Sro da da vardı bu ondan sonra başka oyunlardan çaldınız denecek :|
- EndopLazmikBuyu
- Şarapçı'nın Sırdaşı

- Sunucu: Teşkilat
- Lonca: Gece Süvarileri
Wotkasarap yazdı:Sonra yine herşey paraya döküldü diye konu açılsın demi ?GaffarBEY yazdı:Boz Ayı,Tesla Gözcü ve Sivas Kangalı bence bu Yardımcı Hayvanlara isim verilmeli Her oyuncu kendi hayvanına kendi ne özel bir isim vermeli bence akçe yada lp karşılığı ne bilim mesela ben boz ayıma ŞeRo adını vermeyi çok istiyorumD
Fazla söze ne hacet

Hayır akrdeşim neyden bahsediyosun bütün oyunlarda var Sro Metin 2 daha neler neler hem eğer diğer oyunlardan çaldınız diye bişe olmaz örneğin adam derki sizde savaşçı die bi sınıf var biz ilk savşaçı diye sınıf açtık dicek knight online bizden çaldınız dicek olurmu öyle şey ?PeRSecuTioN yazdı:Sro da da vardı bu ondan sonra başka oyunlardan çaldınız denecek :|
- RuZGaRxUnRuLy
- FareAdam Düşmanı

- Sunucu: Beyaz Köşk
- Lonca: Altınordu
isim verilirse ,, Ayıcığıma ... KıRmıZi ŞortLi ... adını koyacam..
12 Mayıs 2007 / 14 Haziran 2013 BiR Zamanlar GİZEMLİRÜZGAR (KANUNXREXNOW)