yha harbi bişey dicem, siz ikv yi biliyormusunuz?
Klansız Loncalarda Açılıyor
topkapıda klansızlar var
- Tham1HayOne
- FareAdam Düşmanı

- Sunucu: Beyaz Köşk
- Klan: Lodos
Re: topkapıda klansızlar var
Beyazköşk
İSTİKBALGÖKLERDE
2010
İSTİKBALGÖKLERDE
2010
- BeSGiDeRiM
- FareAdam Düşmanı

- Lonca: Sentinus
Klansız dedikten sonra "loncasız" olarak düzeltti arkadaş, dikkatinizi çekerim.Tham1HayOne yazdı:yha harbi bişey dicem, siz ikv yi biliyormusunuz?
Klansız Loncalarda Açılıyor
...
- heyyo
- Cin Avcısı

- Sunucu: Kuklacı
- Klan: Arzın Çocukları
- Lonca: DEVA
BeSGiDeRiM yazdı:Loncadan çıktıkları için ruh taşlarını kulllanamıyorlar ve lonca başkanları online olana kadar oralardalarfuci yazdı:nasıl mahsur kaldıBeSGiDeRiM yazdı:O 2 arkadaş içeri girdiklerinde loncadan çıktılar denemek amaçlı.
Ve tekrar loncaya girene kadar orada mahsur kaldılar)
![]()
![]()
![]()
500 Klan paralarıda mı yoktu
KUKLACI,TILSIM,BAB-I ALİ
TUGİ
XTUGİ
MAJEZİK
- BeSGiDeRiM
- FareAdam Düşmanı

Klan parası ne alaka Turgay abiheyyo yazdı:BeSGiDeRiM yazdı:Loncadan çıktıkları için ruh taşlarını kulllanamıyorlar ve lonca başkanları online olana kadar oralardalarfuci yazdı:nasıl mahsur kaldıBeSGiDeRiM yazdı:O 2 arkadaş içeri girdiklerinde loncadan çıktılar denemek amaçlı.
![]()
![]()
![]()
- IMMORTAL55
- Sahaf Yardımcısı

fotoğrafta net göremiyorum bir klanda iken loncadan mı çıkmışlar yoksa klansızken mi loncadan çıkmışlar arkadaş resim karalaması yapmasaydı açık bir cevap verebilirdim ayrıca klansız iken klan parası ile işlem görmek ne alaka yoksa yeni birşey mi çıktı klansızlarda mı birbirleri ile dövüşüyorlarBeSGiDeRiM yazdı:Klan parası ne alaka Turgay abiheyyo yazdı:BeSGiDeRiM yazdı:Loncadan çıktıkları için ruh taşlarını kulllanamıyorlar ve lonca başkanları online olana kadar oralardalarfuci yazdı:nasıl mahsur kaldıBeSGiDeRiM yazdı:O 2 arkadaş içeri girdiklerinde loncadan çıktılar denemek amaçlı.
![]()
![]()
![]()
Sınıfların en ölümcül olanı şifacıdır.Seni zehirler,asit köpüğünde öldürür.

- BeSGiDeRiM
- FareAdam Düşmanı

Olay şu.
Kişi veya kişiler Loncada bulundukları zaman giriyorlar topkapıya. Topkapıya girdikten sonra Loncalarından çıkıyorlar.
Sonra da Loncaları olmadığı için ve ruh taşlarını kullanamadıkları için orada mahsur kalıyorlar
Kişi veya kişiler Loncada bulundukları zaman giriyorlar topkapıya. Topkapıya girdikten sonra Loncalarından çıkıyorlar.
Sonra da Loncaları olmadığı için ve ruh taşlarını kullanamadıkları için orada mahsur kalıyorlar
- heyyo
- Cin Avcısı

BeSGiDeRiM yazdı:Klan parası ne alaka Turgay abi
O adamlar büyük ihtimalle arz veya lodos klanında başkada klan yok zatenIMMORTAL55 yazdı:fotoğrafta net göremiyorum bir klanda iken loncadan mı çıkmışlar yoksa klansızken mi loncadan çıkmışlar arkadaş resim karalaması yapmasaydı açık bir cevap verebilirdim ayrıca klansız iken klan parası ile işlem görmek ne alaka yoksa yeni birşey mi çıktı klansızlarda mı birbirleri ile dövüşüyorlar
Topkapıya girmek içinde bi loncaya girmişler ve topkapıdayken loncadan çıkmışlar atılmışlar vs. Haliyle bu durumda ruh taşlarınıda kullanamamışlar topkapıdan çıkmak için, ama unuttukları bişey var klandaysalar ve 500 kp varsa ErMeydanını kullanıp direk Eminönüye geçebilirdiler
KUKLACI,TILSIM,BAB-I ALİ
TUGİ
XTUGİ
MAJEZİK
- BeSGiDeRiM
- FareAdam Düşmanı

heyyo yazdı:BeSGiDeRiM yazdı:Klan parası ne alaka Turgay abiO adamlar büyük ihtimalle arz veya lodos klanında başkada klan yok zatenIMMORTAL55 yazdı:fotoğrafta net göremiyorum bir klanda iken loncadan mı çıkmışlar yoksa klansızken mi loncadan çıkmışlar arkadaş resim karalaması yapmasaydı açık bir cevap verebilirdim ayrıca klansız iken klan parası ile işlem görmek ne alaka yoksa yeni birşey mi çıktı klansızlarda mı birbirleri ile dövüşüyorlar( İsimleri görünmediği için bellide değil herneyse )
Topkapıya girmek içinde bi loncaya girmişler ve topkapıdayken loncadan çıkmışlar atılmışlar vs. Haliyle bu durumda ruh taşlarınıda kullanamamışlar topkapıdan çıkmak için, ama unuttukları bişey var klandaysalar ve 500 kp varsa ErMeydanını kullanıp direk Eminönüye geçebilirdiler
Yok artık abi seni Guinness Rekorlar Kitabına yazıyorum aklına kurban
- heyyo
- Cin Avcısı

Hahah , Est.BeSGiDeRiM yazdı:heyyo yazdı:BeSGiDeRiM yazdı:Klan parası ne alaka Turgay abiO adamlar büyük ihtimalle arz veya lodos klanında başkada klan yok zatenIMMORTAL55 yazdı:fotoğrafta net göremiyorum bir klanda iken loncadan mı çıkmışlar yoksa klansızken mi loncadan çıkmışlar arkadaş resim karalaması yapmasaydı açık bir cevap verebilirdim ayrıca klansız iken klan parası ile işlem görmek ne alaka yoksa yeni birşey mi çıktı klansızlarda mı birbirleri ile dövüşüyorlar( İsimleri görünmediği için bellide değil herneyse )
Yok artık abi seni Guinness Rekorlar Kitabına yazıyorum aklına kurban
KUKLACI,TILSIM,BAB-I ALİ
TUGİ
XTUGİ
MAJEZİK
arkadaşlar ben cevabımı aldım ama konuyu karıştıran arkdaşlar içni bir özetliyim orada iki arkadaş loncada değildi ve topkapıdaydı bende acaba nasıl oluyor diye merak ettim ve konuyu açtım cevabımı aldım cevaplıyan arkadaşlara teşekkürler