İKV Yönetiminin İzlediği yol (Felsefe) Herkez içeri

Tüm İKV oyuncularının ortak paylaşım alanı
Kullanıcı avatarı
knsvsn
Şarapçı'nın Sırdaşı
Şarapçı'nın Sırdaşı
Sunucu: Teşkilat
Klan: Arzın Çocukları
Lonca: Alsancak

İKV Yönetiminin İzlediği yol (Felsefe) Herkez içeri

Mesaj gönderen knsvsn »

Gençler o kadar beklettiler övdüler top kapı top kapı diye beklememizin karşılığı bi ışınlanmamı tamam ayda yılda bir işe yarar ama onuda zaten em alt f4 ile yapıyorduk. hiç bir özelliği kalmamış bu top kapı sarayının ayrıca güvenli bir bölge olması ve sürekli ruh taşı kullanılmasıyla KLAN SAVAŞLARI , LONCA SAVAŞLARI diye bir şey kalmadı oyunda...

GERÇEKLER;
1) Teşkilat sunucusunda çemberlitaş itemleri neredeyse full olan 150 kişi var belki daha fazla bunlar bir sonraki eklenti için 1 sene beklicek mi ? (3 çarımda full 1 sene boyunca başka oyunda takılıcam )
2) 39 Levellerden sonra hemen 49 level geldi ve büyük yer altı açıldı süperdi oyuncu sayısını 5 e katladı bu sefer yapmadılar veya yapamıyorlar..
3) Sadece düşündükleri kazanabileceğimiz kadar para kazanalım oyunu idare edemiyoruz kapanan kadar paranın ... koyalım derdinler..
4) İnsanlar oyuna o kadar para harcadı oyunu idare edemiyoz kapatalım diyemiyorlar oyunu berbat edelim kendi rızalarıyla bırkasınlar derdinderler
5) Kanuni Yatağanı verdiler 1 level bi yatağan var bende hem daha güzel hemde çift item millet bu kanuni mi diyor :DDD

Daha çok sayılcak şeyler var ama canım bunları yazarken sıkıldı neyse ben oyunu bırakıyorum 1 sene girmiycem ve geriye kalanlarda bir süreden sonra girmiyceklerini top kapı hevesini almalarını bekliyorlar ...

GÖRÜŞLERİNİNİZİ / DÜŞÜNCELERİNİZİ BU KONU ALTINDAN PAYLAŞIN..

BENİM UNUTTUKLARIMIDA EKLEYİN LÜTFEN !!!!
KNSVSN - HaNs - KaaNSVSN

Sadece Arkadaşlarım İÇİN !

Resim
Kullanıcı avatarı
sonilahi
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı

Re: İKV Yönetiminin İzlediği yol (Felsefe) Herkez içeri

Mesaj gönderen sonilahi »

knsvsn yazdı:Gençler o kadar beklettiler övdüler top kapı top kapı diye beklememizin karşılığı bi ışınlanmamı tamam ayda yılda bir işe yarar ama onuda zaten em alt f4 ile yapıyorduk. hiç bir özelliği kalmamış bu top kapı sarayının ayrıca güvenli bir bölge olması ve sürekli ruh taşı kullanılmasıyla KLAN SAVAŞLARI , LONCA SAVAŞLARI diye bir şey kalmadı oyunda...

GERÇEKLER;
1) Teşkilat sunucusunda çemberlitaş itemleri neredeyse full olan 150 kişi var belki daha fazla bunlar bir sonraki eklenti için 1 sene beklicek mi ? (3 çarımda full 1 sene boyunca başka oyunda takılıcam )
2) 39 Levellerden sonra hemen 49 level geldi ve büyük yer altı açıldı süperdi oyuncu sayısını 5 e katladı bu sefer yapmadılar veya yapamıyorlar..
3) Sadece düşündükleri kazanabileceğimiz kadar para kazanalım oyunu idare edemiyoruz kapanan kadar paranın ... koyalım derdinler..
4) İnsanlar oyuna o kadar para harcadı oyunu idare edemiyoz kapatalım diyemiyorlar oyunu berbat edelim kendi rızalarıyla bırkasınlar derdinderler
5) Kanuni Yatağanı verdiler 1 level bi yatağan var bende hem daha güzel hemde çift item millet bu kanuni mi diyor :DDD

Daha çok sayılcak şeyler var ama canım bunları yazarken sıkıldı neyse ben oyunu bırakıyorum 1 sene girmiycem ve geriye kalanlarda bir süreden sonra girmiyceklerini top kapı hevesini almalarını bekliyorlar ...

GÖRÜŞLERİNİNİZİ / DÜŞÜNCELERİNİZİ BU KONU ALTINDAN PAYLAŞIN..

BENİM UNUTTUKLARIMIDA EKLEYİN LÜTFEN !!!!
Resim
Resim
Kullanıcı avatarı
knsvsn
Şarapçı'nın Sırdaşı
Şarapçı'nın Sırdaşı
Sunucu: Teşkilat
Lonca: Alsancak

Mesaj gönderen knsvsn »

haklısın kardeşim
KNSVSN - HaNs - KaaNSVSN

Sadece Arkadaşlarım İÇİN !

Resim
Kullanıcı avatarı
TRrelaxTR
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Sunucu: Tılsım
Klan: Lodos
Lonca: Respectful City

Mesaj gönderen TRrelaxTR »

Top kapı sarayı ile bir kaç iyi şeyler geldi fakat onun yanında daha fazla kötü şeyler geldi top kapı sarayı eminim ki böyle kalmaz ilerde güncellemeler ile orda yeni şeyler de yapılacaktır.Gelelim kötü şeylere;
Ölüm ejderhası adı ile adlandırılan yaratıklar neden komodo neden bu kadar hazıra kondunuz biraz daha geliştirin o kadar adam var ekipde beta döneminde ki gibi 4 kişilik bir ekip yok kocaman bir ekip var kendinizi biraz olsa aşın
Dublör hedefler tam bir fiyasko!
Dublör hedeflerin dirençlerini enerjilerini hatta bize verecekleri hasarı bile ayarlamamız daha mantıklı olurdu böylece daha verimli olurdu.
Oradaki tüccarlar da tam bir fiyasko satılan eşyalar özellikle mor itemler çok pahalı kim alır ki ? Zengin olsam yine almam ben 300m ile karizma alırım hem rütbem olur hemde 3-4 tane gözlük alırım paşa paşa kullanırım
Diğer bir fiyasko Yatağan
Biliyorsunuz ki bu yatağanlar lonca savaşları sonucu verildi o savaşda o kadar iksir para harcandığı kesindir ayrıca zaman.
Bunun karşılıği 1.seviye hatta büyücülere 1.seviyede verilmiş olan hançer değerinde bir eşya mı ? Tamam efsun olarak kasıp kavurcak bir şey olmaması lazım en azından kendine has bir efsunu olmalı ki lonca savaşında kazanmış olan takımları memnun etmeli ve emeklerinin karşılığını alması lazım
Buna ek olarak da Gaffar ve Semihanın erg süreleri değişmiş bence kısmen iyi olmuş bildiğim kadarı ile 2-2-2 grup tipiyle gitmemiz gerekecek buda item düşme şansını eşitler ve haksızlığı engellemiş olur.
Benim gözlemlerim bunlar
Artık EYUNAL adlı hesabımdayım
Kullanıcı avatarı
SeF4
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Sunucu: Eminönü

Mesaj gönderen SeF4 »

Size Katılıyorum.Yönetim Oraya Düşüremediysen Al Artık Diye Koymuş.Fiyatı Pahalı,Ucuz Olsun,Ucuz Olunca Bu Sefer O Eşyayı Emek Verip Düşürenler Dert Yanacak.Adamlar Topkapı Sarayını Loncalar İçin Savaş Olmadan Toplantı Yapabilecekleri,LP Kasabilecekleri,Aldıkları Eşyaları Deneyebilecekleri Yer Olarak Getirmiştir.Yok Efendim Neymiş Akçeyle Kıyafet Mi Satılırmış Falanmış Filanmış.Eskiden 1 Aylık Plus 12 TL 3 Aylık Plus 29 TL'di Şimdi 29 TL'ye 3 Aylık Plus'un Yanında +5 Yetenek Puanı,Kasa Erişim Hakkı Ve Lonca Pasaportu Geliyor.Ama Kimse Beğenmiyor Çünkü İsmi "KUTU" Plus Olsaydı 29 TL'ye Herkes Sadece 3 Aylık Plus Alırdı Eskisi Gibi Yönetim Çok Kötü Aynı Fiyata Ekstra Özellikler Hediye Ediyolar Ne Kadar Kötü Bi Yönetim.Bu Arada Yine Topkapı Sarayı İle İlgili Sabah Bi Konu Gördüm.Adam Lonca Pasaportu Almışta Loncaya Girememiş Topkapıya Girmek İçin Neden Lonca Üyesi Olmak Gerekiyor Diye İsyankar Bir Konu Açmış.Kanuni Yatağanı Verilmeden Önce Yatağanla İlgili Konularda Efsunsuz Olduğu Belirtilmişti Zaten.Şimdi Neden Efsunsuz Diye Yırtınıyosunuz ? Türk İnsanı Böyle İşte Ne Yaparsan Yap Hiç Bir Şeyi Beğenmez.1 Ay Önce Millet Çemberlitaş İtemleri Neden Yükseltimiyo Diye Ağlıyodu Şimdi İse Neden Yükseltiliyor Diye.Kısacası BU Oyunu Oynayanlar Tamamen MAYMUN İŞTAHLI.Bu Arada Herkez Değil Herkes Önce Türkçe'ni Düzelt.
Göster
Sunucu:Sancak
Lonca:Inception
Resim
Kullanıcı avatarı
TRrelaxTR
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Sunucu: Tılsım
Lonca: Respectful City

Mesaj gönderen TRrelaxTR »

SeF4 yazdı:Size Katılıyorum.Yönetim Oraya Düşüremediysen Al Artık Diye Koymuş.Fiyatı Pahalı,Ucuz Olsun,Ucuz Olunca Bu Sefer O Eşyayı Emek Verip Düşürenler Dert Yanacak.Adamlar Topkapı Sarayını Loncalar İçin Savaş Olmadan Toplantı Yapabilecekleri,LP Kasabilecekleri,Aldıkları Eşyaları Deneyebilecekleri Yer Olarak Getirmiştir.Yok Efendim Neymiş Akçeyle Kıyafet Mi Satılırmış Falanmış Filanmış.Eskiden 1 Aylık Plus 12 TL 3 Aylık Plus 29 TL'di Şimdi 29 TL'ye 3 Aylık Plus'un Yanında +5 Yetenek Puanı,Kasa Erişim Hakkı Ve Lonca Pasaportu Geliyor.Ama Kimse Beğenmiyor Çünkü İsmi "KUTU" Plus Olsaydı 29 TL'ye Herkes Sadece 3 Aylık Plus Alırdı Eskisi Gibi Yönetim Çok Kötü Aynı Fiyata Ekstra Özellikler Hediye Ediyolar Ne Kadar Kötü Bi Yönetim.Bu Arada Yine Topkapı Sarayı İle İlgili Sabah Bi Konu Gördüm.Adam Lonca Pasaportu Almışta Loncaya Girememiş Topkapıya Girmek İçin Neden Lonca Üyesi Olmak Gerekiyor Diye İsyankar Bir Konu Açmış.Kanuni Yatağanı Verilmeden Önce Yatağanla İlgili Konularda Efsunsuz Olduğu Belirtilmişti Zaten.Şimdi Neden Efsunsuz Diye Yırtınıyosunuz ? Türk İnsanı Böyle İşte Ne Yaparsan Yap Hiç Bir Şeyi Beğenmez.1 Ay Önce Millet Çemberlitaş İtemleri Neden Yükseltimiyo Diye Ağlıyodu Şimdi İse Neden Yükseltiliyor Diye.Kısacası BU Oyunu Oynayanlar Tamamen MAYMUN İŞTAHLI.Bu Arada Herkez Değil Herkes Önce Türkçe'ni Düzelt.
Ben yönetimi tamamen kötülemiyorum dükkan sisteminin gerekli olduğu lonca sisteminin de böyle olmasından memnunum ancak bazı şeylerde de kötü olmuş olumlu ve olumsuz şeyleri görmek lazım
Artık EYUNAL adlı hesabımdayım
Kullanıcı avatarı
carnec23
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı

Mesaj gönderen carnec23 »

Yönetimin Felsefesi = Para
...
Kullanıcı avatarı
Xsadrazam
Cin Avcısı
Cin Avcısı
Lonca: Ay Işığı Loncası

Mesaj gönderen Xsadrazam »

carnec23 yazdı:Yönetimin Felsefesi = Para
Eminönü
----------
Xsadrazam
Kullanıcı avatarı
XxxChesTeRxxX
Bab-ı Ali Muhafızı
Bab-ı Ali Muhafızı
Lonca: ...

Mesaj gönderen XxxChesTeRxxX »

Ne sandınızki ? yönetim tuvalet peçetesi yerine para kullanıyolar.

“Genel Etkileşim” sayfasına dön