Uygunsuz içerik silindi . Forum hesabınız 7 gün kapatıldı
[GM]Nocomment
--> Hani Bana Hoşgeldiiinnn ?? =)
Re: --> Hani Bana Hoşgeldiiinnn ?? =)
Bu kadar ön yargı toplayacağımı bilsem böyle bir konu açmazdım. İlk defa online bir oyun oynuyorum bu yüzden nasıl davranmam gerektiği konusunda bir fikrim yok ki zaten yanlışlarımı bu şekilde bir tepkiyle düzeltileceğini bilsem hiç başlamazdım oyuna. Keşke düzgünce uyarsaydınız. PROF arkadaşınızın yapmış olduğu yorum çok aşağılayıcı aynı şekilde diğerlerininde ona katılması çok kırıcı. Gerçekten çok üzüldüm. Oyunun cok güzel olduğu söylenmişti bana ama görüyorum ki oyuna başlamakla hata etmişim. Kötü bir şey yaptıysam da özür dilerim. Böyle olacağını hiç tahmin edememiştim. Böylece oyun hayatım başlar başlamaz bitti sağ olun Teşkilat halkı. Yakışanı yaptınız.
.. Mira ..
.. Mira ..
- PROF
- Mezarlık Bekçisi
- Sunucu: Teşkilat
- Klan: Arzın Çocukları
güle güleDelixmira yazdı: Bu kadar ön yargı toplayacağımı bilsem böyle bir konu açmazdım. İlk defa online bir oyun oynuyorum bu yüzden nasıl davranmam gerektiği konusunda bir fikrim yok ki zaten yanlışlarımı bu şekilde bir tepkiyle düzeltileceğini bilsem hiç başlamazdım oyuna. Keşke düzgünce uyarsaydınız. PROF arkadaşınızın yapmış olduğu yorum çok aşağılayıcı aynı şekilde diğerlerininde ona katılması çok kırıcı. Gerçekten çok üzüldüm. Oyunun cok güzel olduğu söylenmişti bana ama görüyorum ki oyuna başlamakla hata etmişim. Kötü bir şey yaptıysam da özür dilerim. Böyle olacağını hiç tahmin edememiştim. Böylece oyun hayatım başlar başlamaz bitti sağ olun Teşkilat halkı. Yakışanı yaptınız.
.. Mira ..
bir varmış bir yokmuşum
- Qllxdoguhanxllq
- İskele Babası
Ne asılması ben sadece kendimi tanıttım.Ama sen böyle algılıyorsan o ayrı bir konu ki buda senin en çok neye takıntılı olduğunu gösterir...veym2 yazdı:he hemen asilQllxdoguhanxllq yazdı:Hoş Geldin.Ben Doğuhan.Yaşım 25.Çarım Qllxdoğuhanxllq
Qllxdoğuhanxllq
O Bir Arzın Çocuğu ==> Qllxdoğuhanxllq
O Bir Arzın Çocuğu ==> Qllxdoğuhanxllq
- YaLnIzKaLp
- Teşkilat Neferi
Sen Kimsin ? 
Neyse Vesselam .. Hoşgeldin
Neyse Vesselam .. Hoşgeldin

IIIYaLnIzKaLpIII(49)
IIYaLnIzKaLpII(49)
Ilxyalnızkalpxll (49)
'
- YaLnIzKaLp
- Teşkilat Neferi
Düşmek Farz Olmuşsa Eylenmez Figan,Figan Edemeyenin Hali Nicedir. 

IIIYaLnIzKaLpIII(49)
IIYaLnIzKaLpII(49)
Ilxyalnızkalpxll (49)
'
- Estergonxsoner
- Şarapçı'nın Sırdaşı
vah vah vah bi üzüldüm bi üzüldüm hiç sormaBu kadar ön yargı toplayacağımı bilsem böyle bir konu açmazdım. İlk defa online bir oyun oynuyorum bu yüzden nasıl davranmam gerektiği konusunda bir fikrim yok ki zaten yanlışlarımı bu şekilde bir tepkiyle düzeltileceğini bilsem hiç başlamazdım oyuna. Keşke düzgünce uyarsaydınız. PROF arkadaşınızın yapmış olduğu yorum çok aşağılayıcı aynı şekilde diğerlerininde ona katılması çok kırıcı. Gerçekten çok üzüldüm. Oyunun cok güzel olduğu söylenmişti bana ama görüyorum ki oyuna başlamakla hata etmişim. Kötü bir şey yaptıysam da özür dilerim. Böyle olacağını hiç tahmin edememiştim. Böylece oyun hayatım başlar başlamaz bitti sağ olun Teşkilat halkı. Yakışanı yaptınız.
.. Mira ..
bu oyuna allah bilir kaç kişi başlıyo sıfırdan hiç biride senin gibi konu açmıyolarda sen neden konu açıyosun böyle millette bekliyodu mira oyuna gelsede bizi kazıklasa
Uygunsuz içerik silindi . Forum hesabınız 7 gün kapatıldı
[GM]Nocomment

- IIIxMaRaSaLxIII
- Salgın Koruyucusu
hoş Geldin Kardeş
Savaşçı=IIIxMaraşalxIII /Paşaxheyelan
ŞiFacı=Expreksxargon
Büyücü=Esrarlıxbüyü
Savaşçı=IIIxMaraşalxIII /Paşaxheyelan