Gazap

Tüm İKV oyuncularının ortak paylaşım alanı
Kullanıcı avatarı
berkan587
Dış Şehir Gezgini
Dış Şehir Gezgini
Sunucu: Eminönü
Klan: Lodos

Gazap

Mesaj gönderen berkan587 »

Gazap yeteneği gerek tasarımı ve gerek ses efekti ile çok güzel bir yetenek olmuş.Yani ilk defa şunu söyleyebiliyorum şifacıya görsel olarak güzel bir yetenek sunmuşlar.Bu yetenek kullanırken iyileştirme yeteneği kullansak tabi ki vs lerde iyi olabilirdi.Ama yinede güzel bir yetenek yanlış hatırlamıyorsam 15 puanda 1600 max veriyor.Ruh döven asası parlak bir şifacının Savaşcıdan yüksek maxı oluyor.Denemek için 15 verip denedim 3600 max(asa parlamış değil) + 1600 gazaptan gelen max hasarla Ofansif bir savaşcıya 3.500 gibi bir vuruş yaptı.Asa parlamış şekilde 4.000 civarı vurur ve şifacılar için gerçekten güzel bir hasar.
Resim
Kullanıcı avatarı
veym2
Tılsım Tanığı
Tılsım Tanığı
Sunucu: Teşkilat
Lonca: Kara Deniz Yıldızları

Re: Gazap

Mesaj gönderen veym2 »

berkan587 yazdı:Gazap yeteneği gerek tasarımı ve gerek ses efekti ile çok güzel bir yetenek olmuş.Yani ilk defa şunu söyleyebiliyorum şifacıya görsel olarak güzel bir yetenek sunmuşlar.Bu yetenek kullanırken iyileştirme yeteneği kullansak tabi ki vs lerde iyi olabilirdi.Ama yinede güzel bir yetenek yanlış hatırlamıyorsam 15 puanda 1600 max veriyor.Ruh döven asası parlak bir şifacının Savaşcıdan yüksek maxı oluyor.Denemek için 15 verip denedim 3600 max(asa parlamış değil) + 1600 gazaptan gelen max hasarla Ofansif bir savaşcıya 3.500 gibi bir vuruş yaptı.Asa parlamış şekilde 4.000 civarı vurur ve şifacılar için gerçekten güzel bir hasar.
bi işe yaramaz gibime geliyo 40 kudret açmaya 40 kudret kapamaya çekyio zaten duz sallamaya savaş alamıcaksın
Kullanıcı avatarı
Cloutier
Demirci Çırağı
Demirci Çırağı

Mesaj gönderen Cloutier »

Güzel gibi görünen bir yetenek olsa da pek fayda sağlayacağını düşünmüyorum.
Tamamen iyileştirme şifada 944 max oluyor. Normal hasarları da %30 arttırıyor.
Ancak yeteneği açıp kapatmak zaten tüm kudreti götürüyor.
Kudret için bir ayarlama gerekli. En azından kapatırken kudret gitmemeli.
Kullanıcı avatarı
Aslanbambam
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Sunucu: Sancak
Lonca: mahşer

Mesaj gönderen Aslanbambam »

berkan587 yazdı:Gazap yeteneği gerek tasarımı ve gerek ses efekti ile çok güzel bir yetenek olmuş.Yani ilk defa şunu söyleyebiliyorum şifacıya görsel olarak güzel bir yetenek sunmuşlar.Bu yetenek kullanırken iyileştirme yeteneği kullansak tabi ki vs lerde iyi olabilirdi.Ama yinede güzel bir yetenek yanlış hatırlamıyorsam 15 puanda 1600 max veriyor.Ruh döven asası parlak bir şifacının Savaşcıdan yüksek maxı oluyor.Denemek için 15 verip denedim 3600 max(asa parlamış değil) + 1600 gazaptan gelen max hasarla Ofansif bir savaşcıya 3.500 gibi bir vuruş yaptı.Asa parlamış şekilde 4.000 civarı vurur ve şifacılar için gerçekten güzel bir hasar.

tamamen çöp ötesi bir yetenek göz boyama açıp kapatmak 80 kudretini götürüo sen ful ruh dizsen bile 5500 max oluyor yanlış hatırlamıyorsam savaşçıyı kesemessin şifacıdan çakma savaşçı yapmaya çalışmışlar açıkcası
:idea: :idea: :idea:
Yusuf
Kullanıcı avatarı
Amaseia
Cin Avcısı
Cin Avcısı
Sunucu: Beyaz Köşk
Lonca: Hangover

Mesaj gönderen Amaseia »

yetenek güzel güzel olmasınada açıp kapamada 40 40 kudret götürmesi baya kötü olmuş onun yerine savaşcıdaki gibi geçişlerde 60 sn süre koysalardı bence cok daha iyi olurdu.
ModelXL
Örgülüxefe
vOsvOs
xLEONİDASx
ShaGGy
ÖrGüLüxIHoLyWaRI
Örgülüxholywar
TheMoNuTie

●●● ÖRGÜLÜ LONCASI ™ ●●●

SİNCE 2008 © GÜNEŞİN ÖNCÜLERİ
Kullanıcı avatarı
fuci
Demirci Çırağı
Demirci Çırağı
Sunucu: Tılsım
Klan: Arzın Çocukları

Mesaj gönderen fuci »

bence kudret o kadar kudret götürmesinin nedeni 15 puanda 1600 max vrmesi gerçekten çok yüksek bir değer :) :)
ResimResim

“Genel Etkileşim” sayfasına dön