PARALI OYUN :S
-
- Acemi Savaşçı
- Sunucu: Beyaz Köşk
- Klan: Lodos
PARALI OYUN :S
Bu oyun gün geçtikce paraya dökülmeye başladı eğerki benim bu yazdığımı yetkili bir kişi görürse okusun ve tavsiyelerimi dikkate alsın oyunu bu kadar paraya döktükten sonra çoğu arkadaşım oyunu bıkartı yeter dedi ne güzel eskiden bi plus vardı şimdi akçe var kutu var :.... var oğlu var silah yükseltme bilmem ne yeter artık bırakıyorum oyunu :evil: :evil: :evil: :evil:
- Wotkasarap
- FareAdam Düşmanı
- Sunucu: Eminönü
Re: PARALI OYUN :S
Tamam.xkorkusuzx yazdı:Bu oyun gün geçtikce paraya dökülmeye başladı eğerki benim bu yazdığımı yetkili bir kişi görürse okusun ve tavsiyelerimi dikkate alsın oyunu bu kadar paraya döktükten sonra çoğu arkadaşım oyunu bıkartı yeter dedi ne güzel eskiden bi plus vardı şimdi akçe var kutu var :.... var oğlu var silah yükseltme bilmem ne yeter artık bırakıyorum oyunu :evil: :evil: :evil: :evil:
Eminönü
IoWoTKaSaRaPoI(49)
(^)Kıyamet Asa
Wotkasarap(49)
Oyunu bıraktı .. !
IoWoTKaSaRaPoI(49)
(^)Kıyamet Asa
Wotkasarap(49)
Oyunu bıraktı .. !
- pacoct
- Şarapçı'nın Sırdaşı
- Sunucu: Eminönü
- Klan: Lodos
- Lonca: Lonca İHTİLAL
ne kadar zamandır ikv oynuyorsun bilmiyorum bu sistemi savunmuyorumda ama şunu söylemeliyim oyunu bu hale getiren bizleriz nedenmi forumda yöneticiler yazmadı bu şekilde bir sistem getirelimmi diye oyunu oynayan bir kısım oyuncuların sayesinde oldu akçe sistemi yani kendimiz ettik kendimiz bulduk bu konular boş artık ve geçti yapıcak bişeyde yok paranın tadını alırsa bir insan ve sende ona bu imkanı sunarsan bu şekilde devam eder değişmesinide beklemek yanlış olur benceWotkasarap yazdı:Tamam.xkorkusuzx yazdı:Bu oyun gün geçtikce paraya dökülmeye başladı eğerki benim bu yazdığımı yetkili bir kişi görürse okusun ve tavsiyelerimi dikkate alsın oyunu bu kadar paraya döktükten sonra çoğu arkadaşım oyunu bıkartı yeter dedi ne güzel eskiden bi plus vardı şimdi akçe var kutu var :.... var oğlu var silah yükseltme bilmem ne yeter artık bırakıyorum oyunu :evil: :evil: :evil: :evil:
aslında yatırdığımız para çok değil hatta çok az ama yatırdığımız parajnın ikvye dönmemesi üzüyor beni aslında bizim yatırdığmız para oyun için gerekli ve lazım ama yatırdığmız paralaırın geri döünüşü olmuyor

Para geri dönse harbiden harcadığımız paralara üzülmeyiz 
xXHaNdSoMeXx-İkvteamhandsome
- BySaygili
- Cin Avcısı
- Sunucu: Meran
- Klan: Arzın Çocukları
- Lonca: Eyalet Askerleri
Parayı İKV'ye yatırıp SüperCan veya ICF oynamalı.