Arkadaşlar ben kangal almayı düşünüyorum alırsam 15 yapıcam ve bunun için bir kaç sorum var ..
1-KAÇ SN BOYUNCA HAYATTA KALIR ?
2-ORTALAMA KAÇ VURUR ?
3-VE SON SORU ENERJİSİ KAÇ K OLUR ?
Kangal
Re: Kangal
Kardeşim soruluranı cevaplasam belki yalan çıkar ama sana şöyyle söyleyebilirim kangal çağrıdan etkilenecek ve bu sefer diğer yeteneklerden kısman gerekecektir bu yüzden önermem + sen itemlerini 49 lvde şifa olarak falan dizeceksin yani eğer savaşcı olsaydı kaçırma hemen al derdim ama bence kangal şifacı için gereksiz geliyor ama karar senin seni üzdüysem kusura bakma.
Kangal çağrı yeteneği 1 olsa bile tam 1 dakika ayakta kalabiliyor ve ilk ay %25 daha fazla ayakta durabiliyor. Bu yüzden çağrı yeteneği kafanızı karıştırmasın ama tabikide gereksiz ancak keyf için alınabilir. 
- Xsadrazam
- Cin Avcısı
- Sunucu: Eminönü
- Klan: Lodos
- Lonca: Ay Işığı Loncası
Tamam arkadaşlar almıycam ama benim hesabımda şuan 2500 akçe var sizce ne yapayım
Eminönü
----------
Xsadrazam
----------
Xsadrazam
CooLRap yazdı:Kardeşim soruluranı cevaplasam belki yalan çıkar ama sana şöyyle söyleyebilirim kangal çağrıdan etkilenecek ve bu sefer diğer yeteneklerden kısman gerekecektir bu yüzden önermem + sen itemlerini 49 lvde şifa olarak falan dizeceksin yani eğer savaşcı olsaydı kaçırma hemen al derdim ama bence kangal şifacı için gereksiz geliyor ama karar senin seni üzdüysem kusura bakma.
auril & DoubleLift
Bak oyuna yeni güncelleme gelmesini bekliyoruz şu gazap yeteneği ile ilgili biraz daha geliştirirlerse şifacı asıl kullanım amacından çıkarak daha çok saldırı amacı gütecek eğer gazap kullanırsan iyileştirme kaldırma falan kullanamayacaksın ama iyi itemler taktığında 6000 kritiklere ulaşabileceksin bundan dolayı şimdi değil ama gelecek (yani bütün şifacılar bekliyor) şifacılar savaşlara katılabilecek bende senin gibi istiyorum bir kangalım olmasını :d hemen saldırı yaparım charımı zatenXsadrazam yazdı:Tamam arkadaşlar almıycam ama benim hesabımda şuan 2500 akçe var sizce ne yapayım