Hoş bir öneri...

Tüm İKV oyuncularının ortak paylaşım alanı
Kullanıcı avatarı
Deathless
Sahaf Yardımcısı
Sahaf Yardımcısı
Sunucu: Teşkilat
Klan: Arzın Çocukları

Hoş bir öneri...

Mesaj gönderen Deathless »

Merhaba arkadaşlar.Hepimiz bu Topkapı sarayındaki oyun parasıyla satılan eşyalardan rahatsızlık duyuyoruz.Çünkü aşırı pahalı.Ama şöyle bir olay gelebilir bence.Elimizdeki fazla maraton ayakları lonca sıralamasına göre, plus paket sahibi olmaya falan göre birşeylere bağlı olarak satabilelim.Atıyorum 1. loncaya Paranın 1/3'ü, 2. loncaya 1/5'i, 3.Loncaya 1/10'u gibi değerler oyun parasıyla bize dönsün diyorum bu sayede hem sığınak migrat falan canlanır, hem loncalararası rekabet artar,hem de oyundaki ölmüş ticaret bi nebze canlanır.Şunu da eklemeden edemeyeceğim; böyle bir oneriyle gelenin 1 kasa maraton ayağı varmış gibi durabilir ama daha 1 charımda maraton ayak yok yani :))).. Yorumlarınızı bekliyorum..
Resim
Kullanıcı avatarı
Wotkasarap
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Sunucu: Eminönü

Re: Hoş bir öneri...

Mesaj gönderen Wotkasarap »

Deathless yazdı:Merhaba arkadaşlar.Hepimiz bu Topkapı sarayındaki oyun parasıyla satılan eşyalardan rahatsızlık duyuyoruz.Çünkü aşırı pahalı.Ama şöyle bir olay gelebilir bence.Elimizdeki fazla maraton ayakları lonca sıralamasına göre, plus paket sahibi olmaya falan göre birşeylere bağlı olarak satabilelim.Atıyorum 1. loncaya Paranın 1/3'ü, 2. loncaya 1/5'i, 3.Loncaya 1/10'u gibi değerler oyun parasıyla bize dönsün diyorum bu sayede hem sığınak migrat falan canlanır, hem loncalararası rekabet artar,hem de oyundaki ölmüş ticaret bi nebze canlanır.Şunu da eklemeden edemeyeceğim; böyle bir oneriyle gelenin 1 kasa maraton ayağı varmış gibi durabilir ama daha 1 charımda maraton ayak yok yani :))).. Yorumlarınızı bekliyorum..
Önceden herkes nasıl düşürdüyse diğerleri de öyle düşürecek. Zaten 20 25m olursa yine isyan çıkacak.
Eminönü
IoWoTKaSaRaPoI(49)
(^)Kıyamet Asa
Wotkasarap(49)

Oyunu bıraktı .. !
Kullanıcı avatarı
Deathless
Sahaf Yardımcısı
Sahaf Yardımcısı

isyanın nedenini anlayamadım ben :)
Resim
Kullanıcı avatarı
KARAHAMZALI
Işık Hanım'ın Elemanı
Işık Hanım'ın Elemanı
Klan: Lodos

Mesaj gönderen KARAHAMZALI »

Deathless yazdı:isyanın nedenini anlayamadım ben :)
"ben o kadar uğraştım bu muydu değeri" şeklinde bir isyan
Kullanıcı avatarı
Deathless
Sahaf Yardımcısı
Sahaf Yardımcısı

KARAHAMZALI yazdı:
Deathless yazdı:isyanın nedenini anlayamadım ben :)
"ben o kadar uğraştım bu muydu değeri" şeklinde bir isyan
anlamadığınız ben alınsın demiyorum ki ..Ayakkabılar geri satılsın diyorum.Fazla mor iteminizin bir kıymeti olsun diyorum :)
Resim

“Genel Etkileşim” sayfasına dön