Hoş bir öneri...
- Deathless
- Sahaf Yardımcısı
- Sunucu: Teşkilat
- Klan: Arzın Çocukları
Hoş bir öneri...
Merhaba arkadaşlar.Hepimiz bu Topkapı sarayındaki oyun parasıyla satılan eşyalardan rahatsızlık duyuyoruz.Çünkü aşırı pahalı.Ama şöyle bir olay gelebilir bence.Elimizdeki fazla maraton ayakları lonca sıralamasına göre, plus paket sahibi olmaya falan göre birşeylere bağlı olarak satabilelim.Atıyorum 1. loncaya Paranın 1/3'ü, 2. loncaya 1/5'i, 3.Loncaya 1/10'u gibi değerler oyun parasıyla bize dönsün diyorum bu sayede hem sığınak migrat falan canlanır, hem loncalararası rekabet artar,hem de oyundaki ölmüş ticaret bi nebze canlanır.Şunu da eklemeden edemeyeceğim; böyle bir oneriyle gelenin 1 kasa maraton ayağı varmış gibi durabilir ama daha 1 charımda maraton ayak yok yani
)).. Yorumlarınızı bekliyorum..

- Wotkasarap
- FareAdam Düşmanı
- Sunucu: Eminönü
Re: Hoş bir öneri...
Önceden herkes nasıl düşürdüyse diğerleri de öyle düşürecek. Zaten 20 25m olursa yine isyan çıkacak.Deathless yazdı:Merhaba arkadaşlar.Hepimiz bu Topkapı sarayındaki oyun parasıyla satılan eşyalardan rahatsızlık duyuyoruz.Çünkü aşırı pahalı.Ama şöyle bir olay gelebilir bence.Elimizdeki fazla maraton ayakları lonca sıralamasına göre, plus paket sahibi olmaya falan göre birşeylere bağlı olarak satabilelim.Atıyorum 1. loncaya Paranın 1/3'ü, 2. loncaya 1/5'i, 3.Loncaya 1/10'u gibi değerler oyun parasıyla bize dönsün diyorum bu sayede hem sığınak migrat falan canlanır, hem loncalararası rekabet artar,hem de oyundaki ölmüş ticaret bi nebze canlanır.Şunu da eklemeden edemeyeceğim; böyle bir oneriyle gelenin 1 kasa maraton ayağı varmış gibi durabilir ama daha 1 charımda maraton ayak yok yani)).. Yorumlarınızı bekliyorum..
Eminönü
IoWoTKaSaRaPoI(49)
(^)Kıyamet Asa
Wotkasarap(49)
Oyunu bıraktı .. !
IoWoTKaSaRaPoI(49)
(^)Kıyamet Asa
Wotkasarap(49)
Oyunu bıraktı .. !
- KARAHAMZALI
- Işık Hanım'ın Elemanı
- Klan: Lodos
"ben o kadar uğraştım bu muydu değeri" şeklinde bir isyanDeathless yazdı:isyanın nedenini anlayamadım ben
- Deathless
- Sahaf Yardımcısı
- Klan: Arzın Çocukları
anlamadığınız ben alınsın demiyorum ki ..Ayakkabılar geri satılsın diyorum.Fazla mor iteminizin bir kıymeti olsun diyorumKARAHAMZALI yazdı:"ben o kadar uğraştım bu muydu değeri" şeklinde bir isyanDeathless yazdı:isyanın nedenini anlayamadım ben