Merhaba,
Bildiğimiz gibi Erg paylaşımı 19 candan itibaren olmakta bunu yapmalarının sebebi ise Semiha Hanım'ın , Gaffar Bey'den önce kesilmesini engellemek.Aslında engelleme mantıkları güzel fakat bunu eski haline getirip , ona göre bir sistem yapamazlar mıydı ? Eminim ki bunu engellemenin daha mantıklı yolları vardır tabii bu oyun geliştiricilerinin yazılım geliştirme tecrübelerine bağlı.Bence biraz acele geldi diye düşünüyorum en kolay yola kaçmışlar , umarım eski haline getirilir ve o sisteme göre bir çözüm bulunur.
ERG Paylaşımı Hakkında
- HeilHitler
- Demirci Çırağı
- Sunucu: Meran
- Klan: Arzın Çocukları
ERG Paylaşımı Hakkında
İki ayaklı hayvanların sıradan sohbetleri kadar kısır ve sıkıcı bir sohbeti sürdürmektense hiç konuşmamak daha iyi.
Arthur Schopenhauer
Arthur Schopenhauer
-
- Teşkilat Neferi
- Sunucu: Beyaz Köşk
- Klan: Lodos
- Lonca: ASiL
Re: ERG Paylaşımı Hakkında
HeilHitler yazdı:Merhaba,
Bildiğimiz gibi Erg paylaşımı 19 candan itibaren olmakta bunu yapmalarının sebebi ise Semiha Hanım'ın , Gaffar Bey'den önce kesilmesini engellemek.Aslında engelleme mantıkları güzel fakat bunu eski haline getirip , ona göre bir sistem yapamazlar mıydı ? Eminim ki bunu engellemenin daha mantıklı yolları vardır tabii bu oyun geliştiricilerinin yazılım geliştirme tecrübelerine bağlı.Bence biraz acele geldi diye düşünüyorum en kolay yola kaçmışlar , umarım eski haline getirilir ve o sisteme göre bir çözüm bulunur.
Bu şikayetler devam ederse o paylaşım 29 da olur ve gaffar daha çok acır. Çünkü asıl amaç burda 2-2-2 sistemiyle giriş sağlamaktır
Bide semihanın canı yükselmiş
- VatanSeveriz
- FareAdam Düşmanı
- Sunucu: Teşkilat
bunu neden değiştirdiler anlam veremedim ki ben bu değişikliğe oyun hatası değil bişi değil
Aşka inanmam deme.!
Aşkı doğru kişide dene.
Aşkı doğru kişide dene.
- Lanetxxxi
- Işık Hanım'ın Elemanı
- Lonca: Army Of Heavens
Ciddiyim ben 9-9 taktigini unutmusum :S nasildi beyler bi animsatin semiha - gaffar 9 olunca abanip gaffar kesiliyormuydu ?
Bir de savasci ile ne alakasi vardi ?
Bir de savasci ile ne alakasi vardi ?
Army Of Heavens Resmi Site

Since 2008 Şubat Teşkilat!
yusuFF=E
Yustanll=B
tancaN=E
QSHoCKQ=B
taNyuSII=E
Hygieiaxll=B

yusuFF=E
Yustanll=B
tancaN=E
QSHoCKQ=B
taNyuSII=E
Hygieiaxll=B
Oyuncular Grup Bölgelerin 2-2-2 şeklinde girsinler diyeVatanSeveriz yazdı:bunu neden değiştirdiler anlam veremedim ki ben bu değişikliğe oyun hatası değil bişi değil
Hayattaki tek pişmanlığım yersiz yere iyi olduğum anlardır..
Euronymous
Behexen
Watain
Euronymous
Behexen
Watain
- Wotkasarap
- FareAdam Düşmanı
- Sunucu: Eminönü
Ya işte kıyamet asa v.b silahların zor düşürülmesini sağlamak amaçları.
Eminönü
IoWoTKaSaRaPoI(49)
(^)Kıyamet Asa
Wotkasarap(49)
Oyunu bıraktı .. !
IoWoTKaSaRaPoI(49)
(^)Kıyamet Asa
Wotkasarap(49)
Oyunu bıraktı .. !
- ReaLMADRID
- FareAdam Düşmanı
ikiside 10- 10 canlara getiriliyodu ondan sonra ne yapılıyodu hiç hatırlayamadım bi özet geçermisiniz?
Sence değiştrilmemesi doğru olurmuydu?Bence olmazdı...
Ful şifacının iyileştirmesi 3000 i bulurken,Full büyücünün fiziği 2350 yi bulurken,Ful savaşcının canı 45 bini bulurken aynı yontem kesmek kalfadan daha kolay bir yöntem olurdu.Böyle bir şey yapmaları şartdı.Yoksa düşünsene ztn Gafara 1 vurdugunda canı 2 iniyor 1 hedefte 30 40 canı inderdi...Semihada zaten 10 canda erg paylaşsaydı can basamadan anında kesilirdi cunku fizikler yuksek...
Bence bu yontem iyi oldu...
Hem ruh içmekten de kurtulduk
Ful şifacının iyileştirmesi 3000 i bulurken,Full büyücünün fiziği 2350 yi bulurken,Ful savaşcının canı 45 bini bulurken aynı yontem kesmek kalfadan daha kolay bir yöntem olurdu.Böyle bir şey yapmaları şartdı.Yoksa düşünsene ztn Gafara 1 vurdugunda canı 2 iniyor 1 hedefte 30 40 canı inderdi...Semihada zaten 10 canda erg paylaşsaydı can basamadan anında kesilirdi cunku fizikler yuksek...
Bence bu yontem iyi oldu...
Hem ruh içmekten de kurtulduk
umutdeniz
-
- Antrepo Bekçisi
- Sunucu: Kuklacı
- Lonca: Thelodos Of Ottoman
dün kesim yaptık 2 2 2 . biraz zorladı ama oldu. Gaffar 91 yap semiha 20 yap. sonra gaffar 20 yap. aynı anda dal 19 19 yap. gaffarı kes bitir. sonra semiha.
^^KARAŞEYH^^Şeyh^^BARBAR^^göklerinşifacısı^^Ahuramazda
The Lodos Of Ottoman
(TURAN)
The Lodos Of Ottoman
(TURAN)
- Lanetxxxi
- Işık Hanım'ın Elemanı
- Lonca: Army Of Heavens
Neden 2-2-2?goktanri yazdı:dün kesim yaptık 2 2 2 . biraz zorladı ama oldu. Gaffar 91 yap semiha 20 yap. sonra gaffar 20 yap. aynı anda dal 19 19 yap. gaffarı kes bitir. sonra semiha.
Valla Hatırlamıyorum :S !
Army Of Heavens Resmi Site

yusuFF=E
Yustanll=B
tancaN=E
QSHoCKQ=B
taNyuSII=E
Hygieiaxll=B

yusuFF=E
Yustanll=B