Yeter artık bıktım

Sancak sunucusuna ait Genel Sohbet alanı
Kullanıcı avatarı
OcteburS
Acemi Savaşçı
Acemi Savaşçı
Sunucu: Sancak
Klan: Lodos
Lonca: Perspektif

Yeter artık bıktım

Mesaj gönderen OcteburS »

Merhaba arkadaşlar ben ııllOCTEBURSllıı karakterini yönlendiren enes .

Bugün grub bölgeleri Migrat atarken Lazoğlu(Daha değişik şekili vardı) adlı adam hepimize büyüklük taslayarak bizi kontrol etmeye çalıştı

Bende şaka maksadıyla Lazoğlu abinizi dinleyin diye cümle kurtuktan sonra tartışmalar başladı. Biliyorsunuzdur belki Occeseons , DrHowTHorN Falan benim abimden daha iyi olan bi abiye ait . Çarların şifresi bende var ve arada sırada girerim. Bana Lazoğlu diye klana sor tanırlar diyince bende sende klana occeseons sor , benide tanırlar dedim. Adamın ilk cevabı haa sen şu (Oç)ceseons musun dedi o Küfürünün nedemek olduğunu biliyorsunuzdur. Ben sinir hastasıyım öyle küfürleri oyundada olsa kaldıramam direk küfür ettim. Beni şikayet ettiğinde sadece benim küfürümü göstermiş.Biraz adam olup kendi ettiği küfürleri göstermemiş . Ben yapmam öyle bişey oyun bu olur küfürler o sinile diye çıktım oyundan ss falan almadım. Herneyse ben yine adamlığımı gösterdim ve Susturulma aldım . Bu olayı anlattıktan sonra artık silermisiniz , Kalırmı o size kalmış .

SAYGILAR
Hayat mı ? Ufak bi çocuğun salıncağa bindiği zaman söylediği ilk cümle gibidir ;

- Saalllaaaa -

--------------------------------------------------------------------
Occeseons

xxOCCESEONSxx

DrHowTHorN
--------------------------------------------------------------------

Yukardaki karakterleri 3 kişi tarafından kullanılmaktadır.ııllOCTEBURSllıı sadece benimdir .

- eNeS -
Kullanıcı avatarı
AutoNonE
İri Fare Avcısı
İri Fare Avcısı
Sunucu: Teşkilat

Re: Yeter artık bıktım

Mesaj gönderen AutoNonE »

Özet geç panpa
ccc1NC1ccc
Salgın Koruyucusu
Salgın Koruyucusu
Lonca: yok panpa

Mesaj gönderen ccc1NC1ccc »

Yani ?
Bizi öldürmeyen şey güçlendirir.
Kullanıcı avatarı
LAZOGLU
Sahaf Yardımcısı
Sahaf Yardımcısı

Mesaj gönderen LAZOGLU »

Yasının kucuk oldugu bu foruma actıgın baslıktan ve yazdıklarından bellı zaten. Yok onu yapmamısda bunu yapmamısda. Olum sen arıza mısın? Ogunku gruptakı herkez senden sıkayetcıydı. Kaldıkı buraya yazıpda etıket yapman agerek yok. Popıler olmak ıstıyorsan ben senı yaparım merak etme. Ben oyum,ben buyum havalarında olupda sonada gelıp bız boyleyız,bız sunu yaparız dıyıp burda aglanma. Oyununa bak ezık carını dız evlat hadı sımdı sana bye...
SARHOŞLUK KÖTÜ ŞEY DERLER, BİZ HERŞEYİMİZİ AYIKKEN KAYBETTİK...
Kullanıcı avatarı
BAFRALII
İskele Babası
İskele Babası
Lonca: KayıBoyu

Mesaj gönderen BAFRALII »

herşeyden önce bunun bir oyun olduğunu kafanıza sokunn...konu açılmış 2 kelamda biz edelim böyle davranan arkadaşlar var kaale almayınn eski meskii k.b bizde bayağ eskiyiz kimin ne olduğunu iyi biliriz... gerçek hayatta toplumdan asimile olmuş bu arkadaşların egolarını kontrol altına almalarını kendi ruhsal sağlıkları açısından önemli olduğunu belirtmek isterim...BENİ herkez tanımasın ortalık malı değiliz elhamdurillah herkez tanıcağna sevenlerimiz bilsin yeter.büyüklüğümüz de saygımızdan sevgimizdendir. bu arada eski nikim de Börtecine tanıyanlar vardır demicem beni dostlarım bilir onlara selam olsunn ...
GeDiZiN ErLeRi , BaLyOz NaZıMıN AsLaNlArI
<<< LoDos >>>
BATMAYAN GÜNEŞ...
sogukhavaya
Acemi Savaşçı
Acemi Savaşçı

Mesaj gönderen sogukhavaya »

su lazi adam yerine koyupta konu acmayin herkes biliyor onun ne MAL oldugunu bosverin havlasin dursun kendi kendine bebe :)
bensenkron
Acemi Savaşçı
Acemi Savaşçı

Mesaj gönderen bensenkron »

bencede adam yerine koyup sayfa açmak ahmakca olur

“Genel Sohbet” sayfasına dön