Arkadaşlar Topkapı sarayı cıktı dıye sakın kutu almayın,içi tamamen boş olan bir eklenti,sadece ışınlanma var gerisi boş yok önümüze komodo koyarsın adını ejder diye degiştirisin,dublor hedef koymuşlar sap gibi,alan dar bi ton oyuncu var maden desen cıktıgı an çekiyolar, görünüş orta derece,npc sayısı cok az
KESİNLİKLE KUTU ALMAYIN ARKADAŞLAR ALDIGINIZ TAKDİR'DE TOPKAPI SARAYINA GİRDİGİNİZ SÜRE İTİBAREN HEMEN ALT F4 CEKİP OYUNDAN CIKICAKSINIZ.
tAMAMEN BOŞ Bİ EKLENTİ ,sadece ısınlanma faydalı okadar gerisi hikaye (he zaten )gerisi dediysem'de birşey kalmıyor ki !
Lonca Puanı Diye birşey getirdiniz,npcler'de lp alınacak eşya yok ?
Allahım Sen Bize Sabır Ver..
Sakın Kutu Almayın..!
Sakın Kutu Almayın..!
En son yunus1907 tarafından 25 Haz 2012 20:38 tarihinde düzenlendi, toplamda 1 kere düzenlendi.
Re: Sakın Kutu Almayın..!
çok doğru ben oyunu bırakmıştım tek bu eklenti için yükleyim dedim ama harcadığım zamana acıdım girer girmez oyundan çıktım
.....
KESİNLİKLE TEKRAR TEKRAR SÖYLİYORUM MAHDUR OLMAMAK İÇİN KUTU ALMAYIN,HATTA KALDIRDIGINIZ OYUNU TEKRAR YÜKLEME ZAHMETİNE'DE KATLANMAYIN...
- haydegidelum
- İstihbarat Üyesi

- Sunucu: Meran
- Klan: Arzın Çocukları
- Lonca: CcC BayKuş ReyiZ CcC
Sırf Bu Eklenti İçin Kutu Alacaktım Fakat Bulamadım Her şey de Bir Hayır Varmış 59 Seviyeler Gelince oyuna Geri Dönerim Belki.. İçi Boş Bir Oyun Oldu Meran Sunucusundaydım Bugün Topkapı Gelince Oyunu Bıraktım...
Gerçekten Acayip Saçma Bir şey Oldu Resmen Çocuk Kandırır Gibi 4 Tane Dublör Var Vur vur İnlesin. Başka Bir Şey Yok..Resmen Oyuncuyla Dalga Geçiliyor.yönetimi Bu Kadar Ağır Eleştirmezdim Ama TOPKAPI SARAYI Şanına Yakışan Bir şey Değil Lonca Bölümü Deselerdi Direk Keşke..Ve Çok Dar Bir Alan Olduğu da Gözlerden Kaçmadı.
Karaköy- Heybeli Ada Gelene Kadar Yokum Onlar Gelse de Oyuna Tekrar Geri Döneceğimi Düşünmüyorum Zaten.
Gerçekten Acayip Saçma Bir şey Oldu Resmen Çocuk Kandırır Gibi 4 Tane Dublör Var Vur vur İnlesin. Başka Bir Şey Yok..Resmen Oyuncuyla Dalga Geçiliyor.yönetimi Bu Kadar Ağır Eleştirmezdim Ama TOPKAPI SARAYI Şanına Yakışan Bir şey Değil Lonca Bölümü Deselerdi Direk Keşke..Ve Çok Dar Bir Alan Olduğu da Gözlerden Kaçmadı.
Karaköy- Heybeli Ada Gelene Kadar Yokum Onlar Gelse de Oyuna Tekrar Geri Döneceğimi Düşünmüyorum Zaten.
- cihankaraca
- FareAdam Düşmanı

- Sunucu: Tılsım
- Lonca: KYK
Kutu aldım Ama Burası İçin Değil Para Kasıp Daha Zevkli bir Oyun Oynayayım diye Zaten Oldum Olası Para Tabanlı Oyunları anlamış Değilim Knight Gibi İleride Bir Çar'a 2.5 milyon Verildiğinide Göreceğimize İnandım Bu Eklentiyle Hayırlı Olsun Cebine Para Gireceklerin
İnsanlar hile ve üç kağıtçılıkta o kadar ustalaşmışlar ki, şeytanın bu konudaki şöhreti unutulup gitmiş.
- SedaT03
- FareAdam Düşmanı

- Sunucu: Tılsım
Kutu alma değmez topkapı ya girmişsin girmemişsin bi #@!? yok zaten içerde güya lp ile eşya satacaklardı nah satar bunlar önümüzdeki günlerde gelcek diorlar o önümüzdeki gün 2 sene sonra imiş. anlıcanız boş yer burası KUTU ALMADIM die üzülmene gerek yok hatta sevin bile
ZAFERE GİDEN YOLDA ÇEKİLEN ÇİLE KUTSALDIR...