Kurulum Hatası
- xFirelifex
- Demirci Çırağı

- Sunucu: Teşkilat
- Klan: Arzın Çocukları
Kurulum Hatası
Arkadaşlar oyunu indirdim kurulum dosyasına tıklayınca dosya açılıp hemen kayboluyor görev yöneticisinde işlemlerde görünüyor ama görev çubuğunda falan yok.Daha önceki sürümlerde de hep böyle oluyordu.Nasıl çözebilirim bunu?
IFiReLiFeI
IıIFiReLiFeIıI
ıIFiReLiFeIı
IıIFiReLiFeIıI
ıIFiReLiFeIı
Re: Kurulum Hatası
Windows 7 Kullanıyorsanız Sağ Tıklayarak Yönetici Olarak Çalıştırmayı Deneyiniz İsterseniz.
- xFirelifex
- Demirci Çırağı

Windows wista kullanıyorum yönetici olarak çalıştırınca da hiç açılmıyor bekletiyor 2 saat ben de sabredemiyorum kapatıyorum 
IFiReLiFeI
IıIFiReLiFeIıI
ıIFiReLiFeIı
IıIFiReLiFeIıI
ıIFiReLiFeIı
- xFirelifex
- Demirci Çırağı

- xFirelifex
- Demirci Çırağı

Kurulum dosyasına tıklayınca bir tmp dosyası oluşuyor ve kuru kapatıyor arkadaşlar şimdi yardım edebilecek? 
IFiReLiFeI
IıIFiReLiFeIıI
ıIFiReLiFeIı
IıIFiReLiFeIıI
ıIFiReLiFeIı
- HeilHitler
- Demirci Çırağı

- Sunucu: Meran
Merhaba,
İndirme işlemi sırasında herhangi bir bağlantı kesilmesi oldu ise dosyaları yarım yüklemiştir ve bu yüzden kaynaklanıyor olabilir.
İndirme işlemi sırasında herhangi bir bağlantı kesilmesi oldu ise dosyaları yarım yüklemiştir ve bu yüzden kaynaklanıyor olabilir.
İki ayaklı hayvanların sıradan sohbetleri kadar kısır ve sıkıcı bir sohbeti sürdürmektense hiç konuşmamak daha iyi.
Arthur Schopenhauer
Arthur Schopenhauer
- xFirelifex
- Demirci Çırağı

Kesinti oldu da ondan olacağını zannetmiyorum önceki kurulumlarda da böyle sorun çıkmıştı ama bir şekilde açmıştım nasıl açtığımı hatırlamıyorumHeilHitler yazdı:Merhaba,
Kuruluma tıklayınca bir tmp dosyası oluşup kurun açılmasını engelliyor bunu nasıl engellerim yok mu bilen?
IFiReLiFeI
IıIFiReLiFeIıI
ıIFiReLiFeIı
IıIFiReLiFeIıI
ıIFiReLiFeIı
- xFirelifex
- Demirci Çırağı