Ejder , Ashab Asa ve Ecel Latif Hk.
- Martini
- İskele Babası
- Sunucu: Teşkilat
- Klan: Lodos
- Lonca: Divanı I Türk
Ejder , Ashab Asa ve Ecel Latif Hk.
Bu güncelleme ile ejder , ashab asa ve ecel latif çöp item anlamına gelmeye basladı . Böyle iş mi olur arkadaşım yahu o kadar millet parlatıyor 2000 akçe verip o kadar item topluyor sonra bi güncelleme , çöp item . Ayrıca Savaşçılar artık parlatmayla büyücülere tek çeker . Valla haksız mıyım ki bilemedim?
AHMET ŞİMŞEK
-
Martini (Ejder Asa^)
-
Mistral (İbn-i Sina Cevriye Asa)
Bysimsekxx (Çalındı)
-
Bysimsekx (Çalındı)
-
XAhmetŞimşekX (Çalındı)
-
Martini (Ejder Asa^)
-
Bysimsekxx (Çalındı)
-
Bysimsekx (Çalındı)
-
XAhmetŞimşekX (Çalındı)
Re: Ejder , Ashab Asa ve Ecel Latif Hk.
Vallahi kardeşim oyun artık allaha emanet artık adamlar oyuncu nasıl toplarız diyen düşünmüyorlar artık daha çok nasıl para kazanırız diye düşünüyorlar.Şimdi ben 49 şifayım yeni oldum migrat sığınak atınca ashap üretmem gerekicek gecemi gündüzüme katıp ürettim diyelim.çemberli itemler düştü sonra ashap çöp sonra yine yükseltme parası ver bu ne saçmalıktır yahu adamlar bi ejder üretmek için 2 ay uğraşıyor şimdi bazı arkdaşlar çıkıp demesin çemberli girmek için gerekicek 2ay uğraşıcam sonra çemberli item düşünce çöp olucak girmeyeyim daha ii insan deli ediyorlar bu nasıl bir saçmalıktır ya.....
@@@
JasoNStathaMII
BEDİRHAN
JasoNStathaM
BEDİRHAN
JasoNStathaM
sizin nasıl bir düşünce yapınız var yahu siz ejderinizi asshabınızı yeni bastınız diye oyun ilerlemicekmi birde oyun çok paragöz diyorsunuz sanırım siz başka online oyun oynamadınız oynasanız anlarsınız hem adamlar gaffar atıp asa düşürdü o asalar parlamasaydı onlar haksızlık olurdu o yüzden ağlamayı bırakın

Be adam hangi oyunda bi item için 2 ay uğraşılıyor sonra o item çöp oluyor?fuci yazdı:sizin nasıl bir düşünce yapınız var yahu siz ejderinizi asshabınızı yeni bastınız diye oyun ilerlemicekmi birde oyun çok paragöz diyorsunuz sanırım siz başka online oyun oynamadınız oynasanız anlarsınız hem adamlar gaffar atıp asa düşürdü o asalar parlamasaydı onlar haksızlık olurdu o yüzden ağlamayı bırakın
JasoNStathaMII
BEDİRHAN
JasoNStathaM
BEDİRHAN
JasoNStathaM
yahu iyide sen uğraşmışın iyi güzelde gaffara giripde item düşürenlere yazık olumuyacakmı o silahlar yükselmeseydi hemde sen daha o ejderi çok kullanıcan kenan+migrat için ejder kullanırsın ve birde herkesde kıyamet asa yok o yüzden ejderlileride alıcaklar o yüzden bu kadar sıkılmayın daha ejder çok işe yararcompas01 yazdı:Be adam hangi oyunda bi item için 2 ay uğraşılıyor sonra o item çöp oluyor?fuci yazdı:sizin nasıl bir düşünce yapınız var yahu siz ejderinizi asshabınızı yeni bastınız diye oyun ilerlemicekmi birde oyun çok paragöz diyorsunuz sanırım siz başka online oyun oynamadınız oynasanız anlarsınız hem adamlar gaffar atıp asa düşürdü o asalar parlamasaydı onlar haksızlık olurdu o yüzden ağlamayı bırakın

fuci yazdı:yahu iyide sen uğraşmışın iyi güzelde gaffara giripde item düşürenlere yazık olumuyacakmı o silahlar yükselmeseydi hemde sen daha o ejderi çok kullanıcan kenan+migrat için ejder kullanırsın ve birde herkesde kıyamet asa yok o yüzden ejderlileride alıcaklar o yüzden bu kadar sıkılmayın daha ejder çok işe yararcompas01 yazdı:Be adam hangi oyunda bi item için 2 ay uğraşılıyor sonra o item çöp oluyor?fuci yazdı:sizin nasıl bir düşünce yapınız var yahu siz ejderinizi asshabınızı yeni bastınız diye oyun ilerlemicekmi birde oyun çok paragöz diyorsunuz sanırım siz başka online oyun oynamadınız oynasanız anlarsınız hem adamlar gaffar atıp asa düşürdü o asalar parlamasaydı onlar haksızlık olurdu o yüzden ağlamayı bırakın
Cnm kardeşim senide anlıyorum benim asıl demek istediğim dengesizlik olucak mesela savaşçılar büyücüleri artık çok ama çok rahat kesicek bir yandan bu yükseltmelerin gelmesinin tek iyi yanı artık vuruşlar yükselicek onun için şifacılar ibni sina nadide silahı yükseltirse gruba girmeleri kolaylaşabilir
JasoNStathaMII
BEDİRHAN
JasoNStathaM
BEDİRHAN
JasoNStathaM
- turkoxHAMSTER
- Praetorian Piyadesi
bu mantıkla oyun gelişmez.Artık kabullenin birader 2 yıldır ejder kullanıyorum bende artık yeni şeyler gelmeliydi.
asıl büyücülerin hasarı arttı kıyamet asa ile 900 fizik geliyor daha ne olsuncompas01 yazdı:fuci yazdı:yahu iyide sen uğraşmışın iyi güzelde gaffara giripde item düşürenlere yazık olumuyacakmı o silahlar yükselmeseydi hemde sen daha o ejderi çok kullanıcan kenan+migrat için ejder kullanırsın ve birde herkesde kıyamet asa yok o yüzden ejderlileride alıcaklar o yüzden bu kadar sıkılmayın daha ejder çok işe yararcompas01 yazdı:Be adam hangi oyunda bi item için 2 ay uğraşılıyor sonra o item çöp oluyor?fuci yazdı:sizin nasıl bir düşünce yapınız var yahu siz ejderinizi asshabınızı yeni bastınız diye oyun ilerlemicekmi birde oyun çok paragöz diyorsunuz sanırım siz başka online oyun oynamadınız oynasanız anlarsınız hem adamlar gaffar atıp asa düşürdü o asalar parlamasaydı onlar haksızlık olurdu o yüzden ağlamayı bırakın
Cnm kardeşim senide anlıyorum benim asıl demek istediğim dengesizlik olucak mesela savaşçılar büyücüleri artık çok ama çok rahat kesicek bir yandan bu yükseltmelerin gelmesinin tek iyi yanı artık vuruşlar yükselicek onun için şifacılar ibni sina nadide silahı yükseltirse gruba girmeleri kolaylaşabilir![]()

- Martini
- İskele Babası
- Klan: Lodos
- Lonca: Divanı I Türk
Sizin kafanız mı almıyor yoksa kafa mı yok ? Koskoca ejder asa bu kadar basit çöp yapılamaz ! Madem +900 buyu veren asa yaptınız en azından ejderınde hasarını yukseltın .
AHMET ŞİMŞEK
-
Martini (Ejder Asa^)
-
Bysimsekxx (Çalındı)
-
Bysimsekx (Çalındı)
-
XAhmetŞimşekX (Çalındı)
-
Martini (Ejder Asa^)
-
Bysimsekxx (Çalındı)
-
Bysimsekx (Çalındı)
-
XAhmetŞimşekX (Çalındı)
arkadaşım benim çemberlitaş asam var ama yükseltemiyorum ama yükseltme gelmesini destekliyorum çünkü bu oyun ilerliyecek 59 lvl geldiğinde napıcaksın ezik bir ejder asa ile zor olmazmı sence nasıl hızlı kasmayı planlıyorsun mecburen bu şekilde olucak
.....