adı ölüm ejderi mi? bildiğimiz komodo?
gülsem mi üzülsem mi şaşırdım.
TOPKAPI GÖRÜŞLERİNİZ.
-
- FareAdam Düşmanı
- Sunucu: Teşkilat
- Klan: Arzın Çocukları
- Lonca: Loncusız
Re: TOPKAPI GÖRÜŞLERİNİZ.

ATİLLAKAAN - Sove - Soveratör
- T E Ş K İ L A T -
- Splash
- Zincir Bozan
- Sunucu: Kuklacı
- Lonca: <Game Master>
Kardeşim adamlar gönlünüzü alıyo ama siz Kapıları kapatmışsınız Anca şikayet.Ben oyunu bıraktım ama genedeveym2 yazdı:bişey sora bilirmyim gelen yeniliklerden işe yarayan ne var silah yukseltme ışınlanma dısıSplash yazdı:Daha ne yapsınlar Ne? Ne bekliyosunuz arkadaşım ALLA ALLA.Doktordoctor yazdı:boyle olacagını bılseydım kılımı kımıldatmazdım
arada takılıyorum forumda.
tam bir zaman kaybı oyunu indirmek için uğraştığım o zamana acıdım resmen vasat bir yer ne gereksiz şey varsa doldurmuşlar bir item satıyor 50 m bir gözlük koyuyor 300 m bu nasıl bir saçmalıktır git çemberli itemleri sat bari 300 m e
.....
- Splash
- Zincir Bozan
- Sunucu: Kuklacı
- Lonca: <Game Master>
Bu yazıyı yazdıktan sonra Eminim saçma dediğin yere kaç kere girmişsindir...erbayyy yazdı:tam bir zaman kaybı oyunu indirmek için uğraştığım o zamana acıdım resmen vasat bir yer ne gereksiz şey varsa doldurmuşlar bir item satıyor 50 m bir gözlük koyuyor 300 m bu nasıl bir saçmalıktır git çemberli itemleri sat bari 300 m e
lan sanki sakinleştirme çok adamakıllı yetenekti de adamlar oraya kasmalık mis gibi yetenek koymuşlar 37 lvl şifacımla hiç yoktan 780 max hasar aldım rahat rahat kasılıyor
Artık sadece Anka...
Işınlama olayı çok güzel olmuş. Silah yükseltme kişiye göre güzel veya kötü bi durum oldu.
Topkapıdan alışveriş yapmak imkansız neredeyse. Akçeyle alınanlarda sadece görüntü zaten.
Komodoların ne işi var orda onu anlamadım. Bide kanatmalar hiç bir şekilde bozulmuyor 2. kanatma alınca direk ölüyosun
Paralara ayraç gelmesi güzel oldu. (yıllardır yapılmasını istediğimiz bişeydi)
Gaffar ve semihanın erg paylaşımlarında nasıl bi değişiklik oldu acaba ?
Topkapıdan alışveriş yapmak imkansız neredeyse. Akçeyle alınanlarda sadece görüntü zaten.
Komodoların ne işi var orda onu anlamadım. Bide kanatmalar hiç bir şekilde bozulmuyor 2. kanatma alınca direk ölüyosun
Paralara ayraç gelmesi güzel oldu. (yıllardır yapılmasını istediğimiz bişeydi)
Gaffar ve semihanın erg paylaşımlarında nasıl bi değişiklik oldu acaba ?

orayı gördükten beri bir daha girmedim girmeyide düşünmüyorumSplash yazdı:Bu yazıyı yazdıktan sonra Eminim saçma dediğin yere kaç kere girmişsindir...erbayyy yazdı:tam bir zaman kaybı oyunu indirmek için uğraştığım o zamana acıdım resmen vasat bir yer ne gereksiz şey varsa doldurmuşlar bir item satıyor 50 m bir gözlük koyuyor 300 m bu nasıl bir saçmalıktır git çemberli itemleri sat bari 300 m e
.....
-
- Acemi Savaşçı
- Sunucu: Eminönü
Facebookta yapılan Zaman Tünelinden pek bir farkı yok
ikiside aynı derecede kötü..
ADANALIYIKGARDAŞ
Ferhat SÜSEN
Ferhat SÜSEN
Topkapıyla ilgili tek görüşüm var oyunun kapanmasına 2 yıldan az kaldğını gösteriyor içeriği ile o kadar
Sabırlı insanın öfkesinden kork
Bacon
Bacon