TOPKAPI SARAYI VE ÇEMBERLİTAŞ KUTUSU
TOPKAPI SARAYI VE ÇEMBERLİTAŞ KUTUSU
ARKADAŞLAR OYUNA GELEN TOPKAPI SARAYI İÇİN OYUNU MECBUREN SİLDİK VE BENİM BİLGİSAYARDA ÇEMBERLİTAŞ KUTUSUNDAN YÜKLEDİĞİM IKV OYUNUN CD Sİ VAR O CD DE SÜRÜMÜ 4.0 VE İNTERNETTEKİ YENİ ÇIKAN SÜRÜM 4.1 ÇEMBERLİTAŞ KUTUSU OLMADAN ÇEMBERE GİRİLMİYOR DİYE BİLİYORUM ÖYLE DEMİŞLERDİ OYUNDA ŞİMDİ BEN İNTERNETTEKİNİ YÜKLERSEM ÇEMBERE GİREMİYECEKMİYİM NASIL YAPICAM BİR BİLGİ VAR ASLI VARMI BU KONUNUN DEMİN AÇMIŞTIM ABUK SABUK YAZI YAZDI BİRİ ANLAŞILIR OLMADI LÜTFEN BİLGİLİ BİRİ BAKABİLİRMİ !!!
Re: TOPKAPI SARAYI VE ÇEMBERLİTAŞ KUTUSU
güncel !!!!!
-
Nerull
- Legendary Developer
- Sunucu: Anka
- Lonca: Beyaz Büyücüler
Çemberlitaş'a girmek için illa Çemberlitaş Kutu içerisinden çıkan kurulum dosyasını kullanmaya gerek yok. Web sitemizden indireceğin kurulum dosyasıyla da giriş yapabiliyordun. DVD'nin güzel tarafı bu dosyayı indirmeye gerek kalmamasıydı. Yeni paket gelene kadar tabi 
- Splash
- Zincir Bozan

- Sunucu: Kuklacı
- Klan: Arzın Çocukları
- Lonca: <Game Master>
Abi Şu ReGaLuaSII bi el at ya :SNerull yazdı:Çemberlitaş'a girmek için illa Çemberlitaş Kutu içerisinden çıkan kurulum dosyasını kullanmaya gerek yok. Web sitemizden indireceğin kurulum dosyasıyla da giriş yapabiliyordun. DVD'nin güzel tarafı bu dosyayı indirmeye gerek kalmamasıydı. Yeni paket gelene kadar tabi
-
Nerull
- Legendary Developer
- Sunucu: Anka
- Lonca: Beyaz Büyücüler
Gürkan, Leyla ile Mecnun'daki dede gibisin her yerden çıkıyorsun. Destek'teki başvurunu inceleyeceğiz merak etmeSplash yazdı:Abi Şu ReGaLuaSII bi el at ya :SNerull yazdı:Çemberlitaş'a girmek için illa Çemberlitaş Kutu içerisinden çıkan kurulum dosyasını kullanmaya gerek yok. Web sitemizden indireceğin kurulum dosyasıyla da giriş yapabiliyordun. DVD'nin güzel tarafı bu dosyayı indirmeye gerek kalmamasıydı. Yeni paket gelene kadar tabi
- Splash
- Zincir Bozan

- Sunucu: Kuklacı
- Klan: Arzın Çocukları
- Lonca: <Game Master>
Tamamdır abi sana güveniyorum Ben zaten :mrgreen: Bide burdan Şansımı deneyeyim dedim abi :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: Leyla ile Mecnun dede?Nerull yazdı:Gürkan, Leyla ile Mecnun'daki dede gibisin her yerden çıkıyorsun. Destek'teki başvurunu inceleyeceğiz merak etmeSplash yazdı:Abi Şu ReGaLuaSII bi el at ya :SNerull yazdı:Çemberlitaş'a girmek için illa Çemberlitaş Kutu içerisinden çıkan kurulum dosyasını kullanmaya gerek yok. Web sitemizden indireceğin kurulum dosyasıyla da giriş yapabiliyordun. DVD'nin güzel tarafı bu dosyayı indirmeye gerek kalmamasıydı. Yeni paket gelene kadar tabi