TOPKAPI SARAYI VE ÇEMBERLİTAŞ KUTUSU

Tüm İKV oyuncularının ortak paylaşım alanı
Qatermain
Salgın Koruyucusu
Salgın Koruyucusu
Sunucu: Sancak

TOPKAPI SARAYI VE ÇEMBERLİTAŞ KUTUSU

Mesaj gönderen Qatermain »

ARKADAŞLAR OYUNA GELEN TOPKAPI SARAYI İÇİN OYUNU MECBUREN SİLDİK VE BENİM BİLGİSAYARDA ÇEMBERLİTAŞ KUTUSUNDAN YÜKLEDİĞİM IKV OYUNUN CD Sİ VAR O CD DE SÜRÜMÜ 4.0 VE İNTERNETTEKİ YENİ ÇIKAN SÜRÜM 4.1 ÇEMBERLİTAŞ KUTUSU OLMADAN ÇEMBERE GİRİLMİYOR DİYE BİLİYORUM ÖYLE DEMİŞLERDİ OYUNDA ŞİMDİ BEN İNTERNETTEKİNİ YÜKLERSEM ÇEMBERE GİREMİYECEKMİYİM NASIL YAPICAM BİR BİLGİ VAR ASLI VARMI BU KONUNUN DEMİN AÇMIŞTIM ABUK SABUK YAZI YAZDI BİRİ ANLAŞILIR OLMADI LÜTFEN BİLGİLİ BİRİ BAKABİLİRMİ !!!
Qatermain
Salgın Koruyucusu
Salgın Koruyucusu
Sunucu: Sancak

Re: TOPKAPI SARAYI VE ÇEMBERLİTAŞ KUTUSU

Mesaj gönderen Qatermain »

güncel !!!!!
Nerull
Legendary Developer
Sunucu: Anka
Lonca: Beyaz Büyücüler

Mesaj gönderen Nerull »

Çemberlitaş'a girmek için illa Çemberlitaş Kutu içerisinden çıkan kurulum dosyasını kullanmaya gerek yok. Web sitemizden indireceğin kurulum dosyasıyla da giriş yapabiliyordun. DVD'nin güzel tarafı bu dosyayı indirmeye gerek kalmamasıydı. Yeni paket gelene kadar tabi ;)
Kullanıcı avatarı
Splash
Zincir Bozan
Zincir Bozan
Sunucu: Kuklacı
Klan: Arzın Çocukları
Lonca: <Game Master>

Mesaj gönderen Splash »

Nerull yazdı:Çemberlitaş'a girmek için illa Çemberlitaş Kutu içerisinden çıkan kurulum dosyasını kullanmaya gerek yok. Web sitemizden indireceğin kurulum dosyasıyla da giriş yapabiliyordun. DVD'nin güzel tarafı bu dosyayı indirmeye gerek kalmamasıydı. Yeni paket gelene kadar tabi ;)
Abi Şu ReGaLuaSII bi el at ya :S
Nerull
Legendary Developer
Sunucu: Anka
Lonca: Beyaz Büyücüler

Mesaj gönderen Nerull »

Splash yazdı:
Nerull yazdı:Çemberlitaş'a girmek için illa Çemberlitaş Kutu içerisinden çıkan kurulum dosyasını kullanmaya gerek yok. Web sitemizden indireceğin kurulum dosyasıyla da giriş yapabiliyordun. DVD'nin güzel tarafı bu dosyayı indirmeye gerek kalmamasıydı. Yeni paket gelene kadar tabi ;)
Gürkan, Leyla ile Mecnun'daki dede gibisin her yerden çıkıyorsun. Destek'teki başvurunu inceleyeceğiz merak etme ;)
Kullanıcı avatarı
Splash
Zincir Bozan
Zincir Bozan
Sunucu: Kuklacı
Klan: Arzın Çocukları
Lonca: <Game Master>

Mesaj gönderen Splash »

Nerull yazdı:
Splash yazdı:
Gürkan, Leyla ile Mecnun'daki dede gibisin her yerden çıkıyorsun. Destek'teki başvurunu inceleyeceğiz merak etme ;)
Tamamdır abi sana güveniyorum Ben zaten :mrgreen: Bide burdan Şansımı deneyeyim dedim abi :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: Leyla ile Mecnun dede? :D :D :D abi ne yaptın daha 17 yaşındayız :D 1 ay 5 gündür İncelenmemiş abi Bne ne yapim Hak verin yani biraz.1 hafta önce yanlış departmana gönderildi dediler :D

“Genel Etkileşim” sayfasına dön