Şikayet ettiğiniz , yaşamınız belki bir başkasının hayalidir..najMeido yazdı:OKSplash yazdı:Şikayet ettiğiniz , yaşamınız belki bir başkasının hayalidir..najMeido yazdı:ulan sus bi salakSplash yazdı:Şikayet ettiğiniz , yaşamınız belki bir başkasının hayalidir..najMeido yazdı:Kardeş farabi solucan ceket falan varmı orada neler var tam söylermsıın
Buyrun Topkapı :)
- Splash
- Zincir Bozan
- Sunucu: Kuklacı
- Klan: Arzın Çocukları
- Lonca: <Game Master>
Re: Buyrun Topkapı :)
Kardeş farabi solucan ceket var dediler mor farabi solucan pant varsa farabi solucan cekette vardır ?
İMZAMA YORUM ATMA LAN
-
- İskele Babası
- Sunucu: Eminönü
- Klan: Lodos
Şikayet ettiğiniz , yaşamınız belki bir başkasının hayalidir..
- Splash
- Zincir Bozan
Şikayet ettiğiniz , yaşamınız belki bir başkasının hayalidir..najMeido yazdı:Lan su splash salagını surdan gönderin göstercem ben sana hayalinide yaşamınıda salak herif OK
Kardeş farabi solucan ceket var dediler mor farabi solucan pant varsa farabi solucan cekette vardır ?
Çok komik ?Splash yazdı:Şikayet ettiğiniz , yaşamınız belki bir başkasının hayalidir..najMeido yazdı:Lan su splash salagını surdan gönderin göstercem ben sana hayalinide yaşamınıda salak herif OK
Hayattaki tek pişmanlığım yersiz yere iyi olduğum anlardır..
Euronymous
Behexen
Watain
Euronymous
Behexen
Watain
- Splash
- Zincir Bozan
Şikayet ettiğiniz , yaşamınız belki bir başkasının hayalidir..bbsnake yazdı:Çok komik ?Splash yazdı:Şikayet ettiğiniz , yaşamınız belki bir başkasının hayalidir..najMeido yazdı:Lan su splash salagını surdan gönderin göstercem ben sana hayalinide yaşamınıda salak herif OK
100m Harikasın Yönetim adam gider 15 dk Motor Keser genede dusurur Bunu Almaktansa, Kafayımı Yedınızzz ... :!: :!:AnaToLia yazdı:
Sunucu: Anka/Eminönü
Karakter Adı: Rainhealty- İcewoman
Sınıf: Şifacı - Büyücü
Karakter Adı: Rainhealty- İcewoman
Sınıf: Şifacı - Büyücü
Yaw gardaşım gidin 15 dk motoru kesin çıkın alın ayakkabınızı ne gürültücü insanlarsınız la siz bebeler
Vay efendim neymiş 100mmiş alma la alma sana zorla alıcan mı diyolar
-
- İskele Babası
- Sunucu: Eminönü
- Klan: Lodos
Arkadaşlar benim bir sorunum var ;
Ben oyunu tek parça haline İDM'den indirdim. Yüklendi. Oyunun setup dosyası da indirilenler klasörüne gitti. Ama setup dosyasına tıklayınca bilgisayar donuyor ve hiç bir şey çalışmıyor. İndirilenler klasörünü şimdi sonlandır deyince de masaüstü gidiyor. Acil yardım eder misimiz ?
Ben oyunu tek parça haline İDM'den indirdim. Yüklendi. Oyunun setup dosyası da indirilenler klasörüne gitti. Ama setup dosyasına tıklayınca bilgisayar donuyor ve hiç bir şey çalışmıyor. İndirilenler klasörünü şimdi sonlandır deyince de masaüstü gidiyor. Acil yardım eder misimiz ?