EJDER, LATİF FALAN FİLEN

Tüm İKV oyuncularının ortak paylaşım alanı
Qatermain
Salgın Koruyucusu
Salgın Koruyucusu
Sunucu: Sancak

EJDER, LATİF FALAN FİLEN

Mesaj gönderen Qatermain »

BEYLER ARTIK BUNLAR BÜYÜK İHTİMAL ÇÖP OLDU YENİ GELEN SÜRÜMDEN SONRA ARTIK ÇEMBER SİLAHLARI PARLAYACAĞI İÇİN BÜYÜCÜLERİN KESİLMESİ KOLAYLAŞACAK VE BİZLER BU EJDER ASA GİBİ İTEMLERİ YAPMAK İÇİN 2 AY DİŞİMİZ TIRNAĞIMZA KATIYORUZ VE Bİ BAKIYORUZ Kİ YENİ GÜNCELLEME GELMİŞ BEN BU OYUNA NİSAN BAŞINDA BAŞLADIM 0 DAN TA ESKİDEN OYNAMIŞTIM 3 LEVEL ZMANINDA AMA NİSAN DA GELDİĞİMDE FORUMU BOYDAN BOYA GEZDİM VE EJDER ASA NI ŞART OLDUĞUNU GÖRDÜM VE ŞUAN HALA EJDER ASA EDEMEDİM 2 MENEKŞE KALDI ŞUNDAN 1 AY SONRA GÖRÜRÜZ Kİ EJDERLİLERİDE ALMAZLAR GRUP BÖLGELERİ NE GARANTİ ADAMLAR CİDDEN OYUNU NASIL DENGELERİM DERDİNDE DEĞİLDE OYUNDAN NASIL DAHA ÇOK PARA KAZANABİLİRM DERDİNDE BEN ŞİMDİ EJDERİ ÜRETİNCE BİR ONU PARLATCAM HADİ GRUP BÖLGERİNE GİRCEM KIYAMET ASA YI DÜŞÜRCEM MİSAL BİRDE ONA ARTI BASCAM KAFADAN 50 KAĞIT GİTTİ =)
Shadowlords
İskele Babası
İskele Babası
Sunucu: Teşkilat
Klan: Arzın Çocukları

Re: EJDER, LATİF FALAN FİLEN

Mesaj gönderen Shadowlords »

ya bi atarak konuşmayın illa yönetime laf atmak için konu açıyosunuz her eklenti geldiniğinde hasarlar her arttığında büyücülerin şifacıların ve savaşçıların canları ve kudretleri ona göre arttırılıyor . normalde büyücülerin canı 12bindi şimdi örneğin 14-15 bin olcak denge falan bozuldugu yok biraz mantıklı konuşun ve bilip bilmeden laf atmayın :!:
Kullanıcı avatarı
fuci
Demirci Çırağı
Demirci Çırağı
Sunucu: Tılsım

Mesaj gönderen fuci »

büyücülerin kesilmesi değil savaşçıalrın kesilmesi kolaylaştı kıyamet asa sadece 900 fizik veriyor :) :) üstelik her yerde söylüyorum sen yeni ejder ashab bastın diye oyun gelişmicekmi kardeşim 2 yıldır ejderden bıkmadınızmı neymiş efendim silahlar çöp olmuş e adamlar uğraşmış gaffardan item düşürmüş o silahlar yükselmeseydi gaffardan item düşürenelre yazık olurdu anlamıyorum sizi adamlar güncelleme yapıyor beyenmiyorsunuz
ResimResim
Qatermain
Salgın Koruyucusu
Salgın Koruyucusu
Sunucu: Sancak

Mesaj gönderen Qatermain »

ARKADAŞIM SEN YAZIYORSUNDA YAZIYORSUN DİYORUM Kİ ADAM DAHA EJDERİ BASAMAMIŞ SEN ORDAN GAFFARDAN İTEM DÜŞÜRENLERE YAZIK DEĞİLMİ DİYORSUN PEKİ BU EJDERİ BİLE ÜRETEMİYENLERE YAZIK DEĞİLMİ ADAMIN TEK UMUDU EJDERDİ GRUP BÖLGELRİNE GİREBİLMEK İÇİN ŞİMDİ ALLAH BİLİR İERDE MESELA STUYA 4 KIYAMET 4 CEHENNEM 4 BİLMEM NE GİBİ GİRİŞİMLERDE BULUNCAKLAR GMLER EJDERİN GRUP BÖLGERİNE GİRME GARANTİSİ VERSİN BÖYLE BİR YAZIDA BULUNSUN ŞUAN İÇİN DEMİYORUM 3 YADA 4 AY İÇİNDE DİYORUM 4 AY SONRA BELKİ ALMIYACAKLAR EJDERLİLERİ HADİ ŞİMDİ ALABİLİRLER NİYE ÇÜNKÜ OYUNDA TAM TAMINA HERKESİN ÇEBERLİTAŞ SİLAHI YOK O YÜZDEN ALIRLAR AMA 4 AY SONRA BÜYÜK İHTİMALLE HERKESİN KIYAMETİ DİR FALANIDIR FİLANIDIR OLUR ASIL OZMAN EJDER ASA ÇÖP OLUR ÇÜNKÜ KİMSE GAFFARA PARLAK KIYAMET VARKEN PARLAK EJDERİ ÇAĞIRIRMI SENCE LÜTFEN BUNDA CEVAP İSTİYORUM BANA BU KONUNUN GARANTİSİNİ VERİN YETERRR
Kullanıcı avatarı
fuci
Demirci Çırağı
Demirci Çırağı
Sunucu: Tılsım

Mesaj gönderen fuci »

Qatermain yazdı:ARKADAŞIM SEN YAZIYORSUNDA YAZIYORSUN DİYORUM Kİ ADAM DAHA EJDERİ BASAMAMIŞ SEN ORDAN GAFFARDAN İTEM DÜŞÜRENLERE YAZIK DEĞİLMİ DİYORSUN PEKİ BU EJDERİ BİLE ÜRETEMİYENLERE YAZIK DEĞİLMİ ADAMIN TEK UMUDU EJDERDİ GRUP BÖLGELRİNE GİREBİLMEK İÇİN ŞİMDİ ALLAH BİLİR İERDE MESELA STUYA 4 KIYAMET 4 CEHENNEM 4 BİLMEM NE GİBİ GİRİŞİMLERDE BULUNCAKLAR GMLER EJDERİN GRUP BÖLGERİNE GİRME GARANTİSİ VERSİN BÖYLE BİR YAZIDA BULUNSUN ŞUAN İÇİN DEMİYORUM 3 YADA 4 AY İÇİNDE DİYORUM 4 AY SONRA BELKİ ALMIYACAKLAR EJDERLİLERİ HADİ ŞİMDİ ALABİLİRLER NİYE ÇÜNKÜ OYUNDA TAM TAMINA HERKESİN ÇEBERLİTAŞ SİLAHI YOK O YÜZDEN ALIRLAR AMA 4 AY SONRA BÜYÜK İHTİMALLE HERKESİN KIYAMETİ DİR FALANIDIR FİLANIDIR OLUR ASIL OZMAN EJDER ASA ÇÖP OLUR ÇÜNKÜ KİMSE GAFFARA PARLAK KIYAMET VARKEN PARLAK EJDERİ ÇAĞIRIRMI SENCE LÜTFEN BUNDA CEVAP İSTİYORUM BANA BU KONUNUN GARANTİSİNİ VERİN YETERRR
iyi güzel diyosunda bizim oyundaki misyon belli adam zaten bu oyuna başlıyorsa bunu kabul ediyor kendini sıkıcak üreticek kıyamet yada arkadaş çeveresi yapcıak ejder üreticek çemberliye giricek ee e adam maden çekmezse arakdaş çeveresi yapmazsa o zaman tabikide giremez çemberliye
ResimResim

“Genel Etkileşim” sayfasına dön