YÖNETİCİLERİN YAPMAMIŞ OLDUKLARI BİLGİLENDİRMEYİ BEN DAYANAMAYIP YAPTIM BUYRUN SİZ KARDEŞLERİM DAHA AYRINTILI BİLGİYE SAHİP OLUN OYUN AÇILMASI KONUSUNDA ELİMDEN BİŞEY GELMEDİ FAKAT BU KADARINI SİZİNLE PAYLAŞIYORUM... BU YAPTIĞIM GÖREVİM İÇİN ÇOK RİSKLİ AMA SİZLER İÇİN GÖZE ALIYORUM İYİ OYUNLAR...
Yeni sürümle neler eklendi?
Çemberlitaş Silahları artık Silah Yükseltme özelliği ile yükseltilebiliyor. Silah Yükseltme sayfasından detaylı bilgiyi edinebilirsiniz.
Yetenek ve Silah hasarlarını deneyebileceğiniz Dublör hedefler eklendi.
Farklı bölgelerin çeşitli noktalarından Topkapı Sarayı'na rahatça ulaşabilmek ve oradan seyahat edebilmek için Ruh taşları eklendi. Eminönü bölgesi sahilinde de saraya ulaşmak üzere rayları takip ederek Drezin'i görebilirsiniz.
Yeni Cin Bull ve Supra Cin iksirleri eklendi. Bu iksirler Topkapı Sarayı'ndan alınacak reçete ile üretilebilir veya tercihen satın alınabilir.
Topkapı Sarayı tüccarlarından Mecnun'a Lonca seviyelerine göre oyun parası ile alınabilecek eşyalar eklendi.
Yeni moda Sorteks kumaşından Kırmızı kıyafetler Topkapı Sarayı Tüccarı Rıfkı'ya eklendi.
Şifacıların Sakinleştirme yeteneği kaldırılarak, yerine şifacıların yaratıklarla savaşın kullanmak üzere Gazap yeteneği eklendi. Bu yetenek açıldığında iyileştirme yetenekleri kullanılamazken şifacının hasarları belli bir oranda artıyor
Yeni sürümde neler değişti?
Ürün açıklama penceresinde ve çantada görünen para miktarlarının daha rahat anlaşılması için ayraçlar eklendi.
Direnç Puanları, Üretim ve Toplama puanlarını dağıtırken Sol Ctrl tuşuna bastığınızda artık onar onar artacak.
Karakter öldüğünde ekranda beliren Yeniden Canlan butonunda kalan sürenin görülebileceği geri sayım eklendi.
Oyun güvenliğini artırmak üzere oyun klasöründe bulunan bazı dosyalar erişime kapandı.
Siyanür Asa'nın Kritik Vuruş İhtimali özelliği Büyü Kritik Şansı olarak düzenlendi.
Gaffar Bey ve Semiha'nın erg paylaşma sürelerinde düzenleme yapıldı.
İKV Launcher'da düzenleme yapıldı. Üyelik seçimi alanı kaldırılıp, daha rahat seçim için sunucu alanı büyütüldü.
Bazı onay pencerelerinde yer alan ve artık geçerli olmayan TTNET ibareleri kaldırıldı
ARAKDAŞLAR ŞİMDİ SİZE GİZLİ YENİLİKLERİ PAYLAŞIYORUM....
- osseoguz
- Acemi Savaşçı

- Sunucu: Sancak
- Klan: Lodos
- Lonca: yentenxtakıLıyo
ARAKDAŞLAR ŞİMDİ SİZE GİZLİ YENİLİKLERİ PAYLAŞIYORUM....
GeçmişLe övünenin geLeceği oLmaz ki ben onunLa geLeceğe dair düşüniyim...
- Splash
- Zincir Bozan

- Sunucu: Kuklacı
- Klan: Arzın Çocukları
- Lonca: <Game Master>
Re: ARAKDAŞLAR ŞİMDİ SİZE GİZLİ YENİLİKLERİ PAYLAŞIYORUM....
Lan sus sende Şimdi sanada sövücem GM Taklidi yapıp duruyon .
- osseoguz
- Acemi Savaşçı

YAVAŞ SÖV Bİ TARAFIN ACIMASIN ÇOCUK
ŞİMDİ GEÇ EFENDİ GİBİ KONUNU OKU YADA GİT ÇİZGİ FLİM SEYRET KATTİ SURETLE SENİ OYUNA DEĞİL DİBİNE YAKLAŞTIRMA DÜNYAYA ZARAR...
- FoReVeRxIce
- Şarapçı'nın Sırdaşı

- Lonca: Suskunlar
Semihanın ilk kesilmemesi çok iyi oldu normal kesim yapmasını özlemiş olanlar için 
- osseoguz
- Acemi Savaşçı

EVET HAZIRCI ARKADAŞLARIN BİRAZ ZORUNA GİDİCEK OLSADA BU BÖLGE ESKİDEN BÖYLE ATILIYORDU
BİRAZ DAHA EL EMEĞİ GÖZ NURU OLUR....
- IIxSaDoSaDoxII
- FareAdam Düşmanı

- Sunucu: Eminönü
- Lonca: Cihan I Hükümdar.
Erg Süresi 1 Saniye Bile Olsa Fark Etmez Ki
Erg Demedende Semiha Kesiyoruz Sıkıntı Yok :lol: