Oyunun indirme linkini veriyonuz indiryoz böle oluyor. oYNA YAZISI ÇIKMAYİ. Sonrada paketin tamamı hazır olunca..diyonuz altı üstü bi kenan atıcaktık onuda mahvettiniz saat kaç oldu
Vallah oyunu CDye atın verin yükliyim bi siteye daha çabuk olur.İşte TOPKAPI :twisted:
Site Çökecekla Yav Açın Şu Oyunu Başlıcam Töbe töbee saygısızlık etmek istemiyorum.Açın Şu Sunucuyu Bi Kenan Atcamlan Sabahtan Beri Atamadım bi türlü ya lag oluyo düşüyoz ya böyle bi şey işte..
Çevrimiçi üye rekorumu kırmaya çalışıyonuz.
Nerull'da Bişey yazmıyo bu ne la?
Adamı dinden imandan çıkarırsınız he fıstık gibi grup gitti sizin yüzünüzden.
Yav Kardeşim İsyan ediyoz yediremiyonuz.Yaptığınız işe bakın.La oyunu Niye Yüklettiriyon bize bunca zaman yeni paket paylaşcaksan Bakın Akşam işe gitcem açın şu oyunu İstemiyomlan Topkapı görmek isteyen versin 15-20 tl gitsin aha eminönü orda.Yav Arkadaşlar BU ÇOK BÜYÜK VALLAH AYIPTIR GÜNAHTIR....
Yav Nasıl bi yönetim şekliniz var nasıl departman bu anlamadım.Kaç gün önceden geliyor diyorsunuz Ancak 1 gün önceden Hazırlamıyosunuz Dosyayı.Nörüyonuz yav FPS CREATORden bile oyun yapmıştım şimdiye..
Artık Patlama Seviyesine Geldim KARDEŞİM. Kardeş diyom bak.
Aç şu Oyunu Güzel Güzel Oynuyalım Çekip Gidelim.
Yapıcağın şey Sunucu Odasına gidip Fişi Takmak oke?
Yav Ayda Yılda Bi Şey Yapcaz Bendeki Şansa Bak.
Dünde Arz-Lodos Savaş Yaptığım bir milim Zevk Almadı Kimse (sancak)
Bide Benim Skiller Eski Haline Döndü + Düştüm + Gruptan Atıldım İyimi?
carnec23 yazdı:Oyunun indirme linkini veriyonuz indiryoz böle oluyor. oYNA YAZISI ÇIKMAYİ. Sonrada paketin tamamı hazır olunca..diyonuz altı üstü bi kenan atıcaktık onuda mahvettiniz saat kaç oldu
Vallah oyunu CDye atın verin yükliyim bi siteye daha çabuk olur.İşte TOPKAPI :twisted:
Bu Ne La?
:evil: :evil: :evil: :evil:
Merhaba ;
Sunucular bir süre kullanıcılara kapalı olduğundan ötürü, sunucu listesini görememektesiniz. Lütfen bir müddet bekleyiniz.