Hala savunanlar var
- SNOOKER
- Cin Avcısı

- Sunucu: Beyaz Köşk
- Klan: Lodos
- Lonca: Young Crew
Hala savunanlar var
Oyun deseniz saatlerdir açılmıyor açılsa bile sorun kesin var. Bu yüzden herkes forumda forumun kapasitesi kaldırmıyor zaten bir sayfa 1 dakikada açılıyor. Buna rağmen hala yöneticilere yalakalık yapanlar var onlar işlerini doğru yapıyormuş gibi. Bu hataların neyin nesi? Bir güncelleme adam gibi saati saatinde olsun zevkimizi alalım. Valla ne topkapı görmek istiyorum ne bir şey oyundan soğudum beklemekten
En son SNOOKER tarafından 25 Haz 2012 14:04 tarihinde düzenlendi, toplamda 1 kere düzenlendi.
brunneae
Marvin
Staff
Staffş
Marvin
Staff
Staffş
- Splash
- Zincir Bozan

- Sunucu: Kuklacı
- Klan: Arzın Çocukları
- Lonca: <Game Master>
Re: Hala savunanlar var
Heleki metin2 yada Knight yada Cengizhan2 Gibi oyunlarda böyle bir sorun Oluşsun...En Basitinden Angry Birds Heikki adamlar dün sayaç Koydular bugün saniyesine kadar aynı sürede açtılar.Yazık Yazık...SNOOKER yazdı:Oyun deseniz saatlerdir açılmıyor açılsa bile sorun kesin var. Bu yüzden herkes forumda forumun kapasitesi kaldırmıyor zaten bir sayfa 1 dakikada açılıyor. Buna rağmen hala yöneticilere yalakalık yapanlar var işlerini doğru yapıyormuş gibi bu hataların neyin nesi bir güncelleme adam gibi saati saatinde olsun zevkimizi alalım valla ne topkapı görmek istiyorum ne bir şey oyundan soğudum beklemekten
- izdirapgrafik

- Sunucu: Eminönü
- Klan: Lodos
- Lonca: Organize İşler
Re: Hala savunanlar var
Metin2'de hileler,hacklar kol geziyor,oyuncu yaş ortalaması 10,oyuncu IQ ortalaması 60,ana avrat küfür hat safhada.Splash yazdı:Heleki metin2 yada Knight yada Cengizhan2 Gibi oyunlarda böyle bir sorun Oluşsun...En Basitinden Angry Birds Heikki adamlar dün sayaç Koydular bugün saniyesine kadar aynı sürede açtılar.Yazık Yazık...SNOOKER yazdı:Oyun deseniz saatlerdir açılmıyor açılsa bile sorun kesin var. Bu yüzden herkes forumda forumun kapasitesi kaldırmıyor zaten bir sayfa 1 dakikada açılıyor. Buna rağmen hala yöneticilere yalakalık yapanlar var işlerini doğru yapıyormuş gibi bu hataların neyin nesi bir güncelleme adam gibi saati saatinde olsun zevkimizi alalım valla ne topkapı görmek istiyorum ne bir şey oyundan soğudum beklemekten
Knight'da #@!? gibi grafikler,saçma sistemler ve ev araba ile takas edilen charlar bulunmakta
Cengizhan2'de oyuncuların eşyaları kayboluyor yönetimden gelen cevap eskiyen eşyalarınızı tamir etmeyi unutmayın oluyor.Ayrıca 40 lira yükleyip zar zor işe yarar 1 eşya alabiliyorsunuz.55 levelde iken 56'ya geçmek için kesmeniz gereken yaklaşık 20bin sizinle aynı güçte canavarın birini kesmek 3-4 dakika sürüyor.
2006-2013