Oyunu İndirme Hızınız?
- Mykollux
- FareAdam Düşmanı
- Sunucu: Meran
- Klan: Arzın Çocukları
Re: Oyunu İndirme Hızınız?
2 DK DA İNDİ :d
SİNCE 2008 - MERAN
Mykollux(YENİ İSİM : puRpLecaNbeY [49] [(^)Ecel Getiren] (çalındı)
Mykolluxx[49]
Mykolluı[49]
Mykolluxxx [31]kasılmıyor.

Mykollux(YENİ İSİM : puRpLecaNbeY [49] [(^)Ecel Getiren] (çalındı)
Mykolluxx[49]
Mykolluı[49]
Mykolluxxx [31]kasılmıyor.

:arrow: komple setupu vermeleri saçma kotalı olanlar var direk eklentiyi verselerdi daha iyidi tahminimce eklenti 300-350 mb arası bişedir :idea:
- ozaerdenn
- Arzuhalci'nin Adamı
- Sunucu: Eminönü
Yöneticinin verdiği indirme linkine tıkladım ve iniyor. IKV Downloader setup.exe dosyasını indiriyor diye biliyorum. Eksik dosya falan indirmiyor. Sonuç olarak isyan biraz da oyunun destek aldığı TTNet'e. Adil Kullanım Kotası ile ilgili isyan etmişler, video hazırlamışlar. Hazırladıkları video'yu izleyeyim dedim, takılmaktan izleyemedim 1 dakikada 8 saniye izledimHummer yazdı:Full dosyayı indirmiyor kardeşim olmayan kısmı tamamlıyor yavaş indirenleride gördük dökülüyolar forumaHeilHitler yazdı:+1ozaerdenn yazdı:Adil Kullanım Kotası kadar saçma bir şey görmedim 8 Mbps hızla GTA4'ü 8 saatte indirdim. Şu halde indirsem 1 haftadan önce inmez sanırım. TTNet ile bu hıza alış TürkiyeGayet iğrenç bir hız ile indiriyorum İKV'yi.
Henüz inmediği için bilemiyorum ama hata alanlar sanırım 10 saniyede indirenlerTopkapı gelmeden önceki paket 875 MB'tı ve bunun üstüne topkapı eklenince 10 saniyede o kadar dosyanın inmesi imkansız. Niçin hata aldığınız belli
Sizin yavaş indirmenizin sebebi tamamını indirmeniz sanırım.
PIRASASAPI
Son 33 Saniyede Takıldı Sanırım İndirmeyecek 
529 kb/s sabit hızla indirdim şu anda son güncellemeleri yapıyor
Artık sadece Anka...
[13:30] Paketin tamamı hazır olduğunda oyuncularımızla paylaşılacaktır.IKV Downloader ile indirmede sorun yaşayan oyuncularımız için güncelleme yapılıyor.
Nerull'dan açıklama şimdi kurulumu iptal mi edecez.
İgili Konu
[/b]
İgili Konu
Kod: Tümünü seç
http://forum.istanbuloyun.com/viewtopic.php?f=46&t=94980
ozaerdenn yazdı:Yöneticinin verdiği indirme linkine tıkladım ve iniyor. IKV Downloader setup.exe dosyasını indiriyor diye biliyorum. Eksik dosya falan indirmiyor. Sonuç olarak isyan biraz da oyunun destek aldığı TTNet'e. Adil Kullanım Kotası ile ilgili isyan etmişler, video hazırlamışlar. Hazırladıkları video'yu izleyeyim dedim, takılmaktan izleyemedim 1 dakikada 8 saniye izledimHummer yazdı:Full dosyayı indirmiyor kardeşim olmayan kısmı tamamlıyor yavaş indirenleride gördük dökülüyolar forumaHeilHitler yazdı:+1ozaerdenn yazdı:Adil Kullanım Kotası kadar saçma bir şey görmedim 8 Mbps hızla GTA4'ü 8 saatte indirdim. Şu halde indirsem 1 haftadan önce inmez sanırım. TTNet ile bu hıza alış TürkiyeGayet iğrenç bir hız ile indiriyorum İKV'yi.
Henüz inmediği için bilemiyorum ama hata alanlar sanırım 10 saniyede indirenlerTopkapı gelmeden önceki paket 875 MB'tı ve bunun üstüne topkapı eklenince 10 saniyede o kadar dosyanın inmesi imkansız. Niçin hata aldığınız belli
Sizin yavaş indirmenizin sebebi tamamını indirmeniz sanırım.
http://forum.donanimhaber.com/m_59926131/tm.htm

Burda da gördüğün gibi setup bir sürü parçadan oluşuyor bende sadece eksik olanı indiriyor sizde hepsini yani direk setup.exe diye tek dosya çıkarmıyor.

Jeova Sanctus Unus
- haydegidelum
- İstihbarat Üyesi
- Sunucu: Meran
- Lonca: CcC BayKuş ReyiZ CcC
berkan587 yazdı:[13:30] Paketin tamamı hazır olduğunda oyuncularımızla paylaşılacaktır.IKV Downloader ile indirmede sorun yaşayan oyuncularımız için güncelleme yapılıyor.
İgili Konu
[/b]Kod: Tümünü seç
http://forum.istanbuloyun.com/viewtopic.php?f=46&t=94980
Kurulum İptal Mi ?
hemen hemen 1 saat oldu indirmeye başlayalı daha %50 olmadı