Oyunu İndirme Hızınız?
Re: Oyunu İndirme Hızınız?
toplam boyutu kaç eklentinin?
- ozaerdenn
- Arzuhalci'nin Adamı
- Sunucu: Eminönü
- Klan: Arzın Çocukları
Adil Kullanım Kotası kadar saçma bir şey görmedim 8 Mbps hızla GTA4'ü 8 saatte indirdim. Şu halde indirsem 1 haftadan önce inmez sanırım. TTNet ile bu hıza alış Türkiye
Gayet iğrenç bir hız ile indiriyorum İKV'yi.
Henüz inmediği için bilemiyorum ama hata alanlar sanırım 10 saniyede indirenler
Topkapı gelmeden önceki paket 875 MB'tı ve bunun üstüne topkapı eklenince 10 saniyede o kadar dosyanın inmesi imkansız. Niçin hata aldığınız belli 
Henüz inmediği için bilemiyorum ama hata alanlar sanırım 10 saniyede indirenler
PIRASASAPI
- Wotkasarap
- FareAdam Düşmanı
972 ile tamamladı ilk başlarda 985 1100 arası oynuyordu. TTNET teyim.
Eminönü
IoWoTKaSaRaPoI(49)
(^)Kıyamet Asa
Wotkasarap(49)
Oyunu bıraktı .. !
IoWoTKaSaRaPoI(49)
(^)Kıyamet Asa
Wotkasarap(49)
Oyunu bıraktı .. !
620Kb/s
3 dakika kaldı
- HeilHitler
- Demirci Çırağı
- Sunucu: Meran
+1ozaerdenn yazdı:Adil Kullanım Kotası kadar saçma bir şey görmedim 8 Mbps hızla GTA4'ü 8 saatte indirdim. Şu halde indirsem 1 haftadan önce inmez sanırım. TTNet ile bu hıza alış TürkiyeGayet iğrenç bir hız ile indiriyorum İKV'yi.
Henüz inmediği için bilemiyorum ama hata alanlar sanırım 10 saniyede indirenlerTopkapı gelmeden önceki paket 875 MB'tı ve bunun üstüne topkapı eklenince 10 saniyede o kadar dosyanın inmesi imkansız. Niçin hata aldığınız belli
İki ayaklı hayvanların sıradan sohbetleri kadar kısır ve sıkıcı bir sohbeti sürdürmektense hiç konuşmamak daha iyi.
Arthur Schopenhauer
Arthur Schopenhauer
- turkneferi
- Antrepo Bekçisi
- Klan: Lodos
ya ben indirdim sunucu listesi gelmiyor siz nerden indirdiniz link atarmısınız acill
maksimum 106 ile iniyor
Linkin emekli
PsiKoLoTiK emekli
Büyücüxlinkin emekli
Şifacılinkin emekli

PsiKoLoTiK emekli
Büyücüxlinkin emekli
Şifacılinkin emekli

- ozaerdenn
- Arzuhalci'nin Adamı
http://www.istanbuloyun.com/download.aspxThexNeYo yazdı:toplam boyutu kaç eklentinin?
Verdiğim adres güncellenmemiş. Hala 875 olduğunu sanmıyorum çünkü Topkapı Sarayı beraberinde birçok data dosyasını getirecektir. O kadar şey geliyor, bence 1 GB'ı bulmuştur veya çok yakındır. Bu arada indirme hızım 100 kB/s' yi bulduğunda şükrediyorum 50-60'lara inmeye başladı lanet olsun sana Adil Kullanım Kotası
PIRASASAPI
- haydegidelum
- İstihbarat Üyesi
- Sunucu: Meran
- Lonca: CcC BayKuş ReyiZ CcC
İlk Önce İndermeden Kaldırın İkv' yi Sonra İndirin Bir Hata Olmaması İçin Tabi Yapmayan Varsa
Full dosyayı indirmiyor kardeşim olmayan kısmı tamamlıyor yavaş indirenleride gördük dökülüyolar forumaHeilHitler yazdı:+1ozaerdenn yazdı:Adil Kullanım Kotası kadar saçma bir şey görmedim 8 Mbps hızla GTA4'ü 8 saatte indirdim. Şu halde indirsem 1 haftadan önce inmez sanırım. TTNet ile bu hıza alış TürkiyeGayet iğrenç bir hız ile indiriyorum İKV'yi.
Henüz inmediği için bilemiyorum ama hata alanlar sanırım 10 saniyede indirenlerTopkapı gelmeden önceki paket 875 MB'tı ve bunun üstüne topkapı eklenince 10 saniyede o kadar dosyanın inmesi imkansız. Niçin hata aldığınız belli
En son Hummer tarafından 25 Haz 2012 13:39 tarihinde düzenlendi, toplamda 1 kere düzenlendi.

Jeova Sanctus Unus