Topkapı Sarayı geliyor.......!

Meran sunucusuna ait Genel Sohbet alanı
kurtadmin
İri Fare Avcısı
İri Fare Avcısı

Topkapı Sarayı geliyor.......!

Mesaj gönderen kurtadmin »

Arkadaşlar İkv de tat tuz kalmamış. her şey maddi ve menfaat, tüm oyuncular ikv yönetimi tarafından kullanılıyor, emme tulumba gibi emiyorlar oyuncuları.

Ben bırakalı çok oldu, tam zamanında ve tadın da bırakmıştım. Yazık etmişler oyunu. Dostluk, sohbet yok, muhabbet yok. Savaşmanın tadı yok. Vs nin tadı yok.

Hala oynarsınız bu oyunu, En güçlü olsanız ne yazar, Kime faydası var, Karnını mı doyuruyor, Bırakın şu oyunu da, REEL HAYATTA EN GÜÇLÜ olmaya çalışın , en azından kafa yorun.

Saygılarımla,
Kurtadmin
Kullanıcı avatarı
haydegidelum
İstihbarat Üyesi
İstihbarat Üyesi
Sunucu: Meran
Klan: Arzın Çocukları
Lonca: CcC BayKuş ReyiZ CcC

Re: Topkapı Sarayı geliyor.......!

Mesaj gönderen haydegidelum »

İyi Oku Kurt Admin

Sen Neyin Peşindesin ??? Oyunla Alakan Kalmamış Oyunu İsteyen Bırakır İsteyen Bırakmaz 49 Seviyeye de Böyle Dediler Fakat gelmesini İlk Oyuncular İstediler Bunda da Aynı Şekilde ++ Basma Konusu Hariç Bir Sorun Çıkmaz Onda da Hasar Düşürmesi Yapılarak Fark Önlenecektir. Sen Hırsızın Önde gideni Değil miydin ? Menfaat İçin Her Şeyi Yapan Sen Değil miydin 1-2 Yalakan Seni Savundu Diye Değişemezsin Bu Meranda Sen Şavaa Barış Gibiler yüzünden Oyunu Bırakan Çok Oldu Dostluk Dediniz Millete Selam Verip İtemlerini Çaldınız Zamanında Bu Mu Karakterlik Adamlık Anlayışınız Şavaa'nın Yerini Sordun Söyledik Şimdi Buradan Git.. Muhabbet Etmek Bölgeden Aileye Küfür etmekse Sen Onu da Yaptın ...
kurtadmin
İri Fare Avcısı
İri Fare Avcısı

Amaç kaybedilen veya kopma aşamasında olan oyuncuları geri kazanmak ve yüksek miktarlarda ciro yapmak, topkapı sarayı üzerinden prim yapmak, yine öğrencilerin üzerinden para kazanmak, yine insanları kendilerinden şikayetlendirmek, yine belirli bir süre sonra yeni bir eklenti paketine kadar ilgisizlik.

Oyuncu tarafına gelince şuan istekli olanlar yarın en başta herşeyden şikayet edecek olanlar.Bugüne kadar çemberlitaşa en çok gelmesini isteyen bugün 500 madalyam var diyor.İsteme kardeşim, yönetim salak değil ya senin üzerinden para kıracak yarın sana 2 elbise koyar, 2 silahda koyar akçe ile 50 tl ye tamam o zamanda ağlarsın.

Oyuncuların çoğu çocuk zekası ile düşünüyor, yorumları okudum istemeyenlerin çoğu akılcı olarak düşünenler, isteyenlerinde çoğu aptalca düşünenler ve TS açıldıgında ilk şikayetçi olacaklar adım gibide eminim.

Bu yönetim bu kadar düşüncesiz varken bizlerin üzerinden daha çok para kazanır

Para kazanması sıkıntı değil düzeni etkileyecek para kazanması ve aşırıya kaçması sıkıntı burda çoğu kişi ortalama 70 tl civarı alışveriş yapan kişiler asıl bu toplam TÜRK oyununa göre 50 tl ye kadar inmesi lazımdı.

Oyunun ömrü 3 yıl civarı fazla kalmaz.Emin olun. YAZIIK..!

Kurtadmin
Kullanıcı avatarı
haydegidelum
İstihbarat Üyesi
İstihbarat Üyesi

La KurtAdmin Sana Laf Söyledim Fakat Sonunda Senin Dediğin Gibi Oldu. Bükemediğin Bileği Öpeceksin.. Eyvallah..
Oyunu Bende bıraktım..
kurtadmin
İri Fare Avcısı
İri Fare Avcısı

Akli selim davranmışsın hocam, aklın yolu bir. Oyna oyna nereye kadar, tamamen para tuzağı, boşa geçen vakit.

Reel de en güçlü olman dileğiyyle....

Kurtadmin
Kullanıcı avatarı
Thiefxbaris
Sahaf Yardımcısı
Sahaf Yardımcısı

Mesaj gönderen Thiefxbaris »

haydegidelum yazdı: İyi Oku Kurt Admin

1-2 Yalakan Seni Savundu Diye Değişemezsin Bu Meranda Sen Şavaa Barış Gibiler yüzünden Oyunu Bırakan Çok Oldu Dostluk Dediniz Millete Selam Verip İtemlerini Çaldınız Zamanında Bu Mu Karakterlik Adamlık Anlayışınız Şavaa'nın Yerini Sordun Söyledik Şimdi Buradan Git.. Muhabbet Etmek Bölgeden Aileye Küfür etmekse Sen Onu da Yaptın ...
Pardonda Ben Kımseye yalakalık Yapmadım Tektim Hep Siz Benım yanıma geldınız yakınlaştınız Siz yokken Ben 2007 2008Den beri vardım Her lafının sonunda alt yazı geçıyor ismim Hayırdır ?
Thieff-Baristr-Beckhamm-FenerbaHÇeLi-Heukseall--Wizardx-Makarow-Jakob-ScaRecRoW
Resim
Resim
kurtadmin
İri Fare Avcısı
İri Fare Avcısı

YALAKA BARIŞ, HADI YAKALA BARIŞ.... NEYİ TABİKİ PALAMUTU :)
Kullanıcı avatarı
haydegidelum
İstihbarat Üyesi
İstihbarat Üyesi

kurtadmin yazdı:YALAKA BARIŞ, HADI YAKALA BARIŞ.... NEYİ TABİKİ PALAMUTU :)
:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
Kullanıcı avatarı
Thiefxbaris
Sahaf Yardımcısı
Sahaf Yardımcısı

Mesaj gönderen Thiefxbaris »

Senı adam yerıne koysam senı çoktan vurdurmuştumda çocukşa şeyler yazıosun uğraşmaya değmez babanı bi ara akşama arıycam seni bi kemerle dövsün :mrgreen:
Thieff-Baristr-Beckhamm-FenerbaHÇeLi-Heukseall--Wizardx-Makarow-Jakob-ScaRecRoW
Resim
Resim
Kullanıcı avatarı
haydegidelum
İstihbarat Üyesi
İstihbarat Üyesi

Thiefxbaris yazdı:
Senı adam yerıne koysam senı çoktan vurdurmuştumda çocukşa şeyler yazıosun uğraşmaya değmez babanı bi ara akşama arıycam seni bi kemerle dövsün :mrgreen:
[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=KrZzfqz8wP4[/youtube]

Kop Birader.

“Genel Sohbet” sayfasına dön