[İçerik Silinmiştir] İKV Resmi Forumları içerisinde küfür, argo kullanımı. Forum hesabınız uyarı amaçlı 14 gün kapatılmıştır.
UltoR
Hele Şükür Topkapı Sarayına Gittim Beyler.
- Ferhatreyiz
- FareAdam Düşmanı
- Klan: Arzın Çocukları
- Lonca: Ankalı Sapıklar
Re: Hele Şükür Topkapı Sarayına Gittim Beyler.
> http://www.facebook.com/Relaxveyaefendy <
JİLET YİYEN KIZLI GECEM ÇOK KIZIL ARTIK <3 <3
SANSAR SALVOLANMIŞ HAYATLARIN SEBEPLERİ GELSİN <_O YAY GİBİ GERİLENLER BURALARDA.. ! >_<
SANSAR SALVOLANMIŞ HAYATLARIN SEBEPLERİ GELSİN <_O YAY GİBİ GERİLENLER BURALARDA.. ! >_<
- Splash
- Zincir Bozan
- Sunucu: Kuklacı
- Lonca: <Game Master>
RaportedFerhatreyiz yazdı:Splash yazdı:Ah beSuLaLemRaaaaaaaD yazdı:Splash yazdı:Sussana Birader?
adam gm taklidi yapıyor bir yetkili baksın hem tehdit hemde susun gibi itici sözler lütfen bloklayın şunu psikolojim bozulduops:
Unuttum be kardeşim yaşının 5 olduğunu tamam pardon Bi daha psikolojini bozaacak sözler söylemem
SANA BİR KOYARIM birdaha koymam eyfele çıkar utanır gelirsin piçOz. :ugeek:
- Ferhatreyiz
- FareAdam Düşmanı
- Lonca: Ankalı Sapıklar
nnnınnnnn nesi nesi ? :mrgreen: :mrgreen:Splash yazdı:RaportedFerhatreyiz yazdı:Splash yazdı:Ah beSuLaLemRaaaaaaaD yazdı:Splash yazdı:Sussana Birader?
adam gm taklidi yapıyor bir yetkili baksın hem tehdit hemde susun gibi itici sözler lütfen bloklayın şunu psikolojim bozulduops:
Unuttum be kardeşim yaşının 5 olduğunu tamam pardon Bi daha psikolojini bozaacak sözler söylemem
SANA BİR KOYARIM birdaha koymam eyfele çıkar utanır gelirsin piçOz. :ugeek:
> http://www.facebook.com/Relaxveyaefendy <