Yarın Buradayım

Eminönü sunucusuna ait Genel Sohbet alanı
Kullanıcı avatarı
Wotkasarap
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Sunucu: Eminönü

Yarın Buradayım

Mesaj gönderen Wotkasarap »

Yarın yepyeni bir hesap ve yepyeni bir kişilik ile İKV ' deyim. 1.5 Sene önce noktaladığım İKV den başka arkadaş çevresi bulunabilecek oyun yok. Gerçekten bırakanların çoğu da eminim bir gün tekrar dönecektir. Ben bıraktığım hiç bir oyunun forumunu takip etmem fakat bunun nedense ediyorum bir hastalık bu herkeste var bu hastalık :)

Neyse ve akçe ve plus sıkıntım yok. Bana önerebileceğiniz bir karakter var mı ?

Dönme v.b gibi yorumlar atmayın. Öyle diyorsunuz sonra da neden oyuncu yok diyorsunuz. ;)

Umarım Topkapı açılışı ile bende İKV ' yi açarım :)

İyi Oyunlar.
Eminönü
IoWoTKaSaRaPoI(49)
(^)Kıyamet Asa
Wotkasarap(49)

Oyunu bıraktı .. !
Kullanıcı avatarı
turkneferi
Antrepo Bekçisi
Antrepo Bekçisi
Klan: Lodos

Re: Yarın Buradayım

Mesaj gönderen turkneferi »

anladığım kadarıyla yeni bir çar açacaksın yada alacaksın alıcaksan sığnak itemleri tam 2 3 parçada cemçerli itemleri olmasına dikkat et savaşçı tank alabilirsin ama pahalıdır oynaması büyücü alırsan sorun deil akçe sorunum yok dedin oynarsın ama ben şifacı almanı öneririm alacaksan çünkü her yere lazım bir sınıftır.Almıyacak çar kasacaksan büyücü ve ya şifacı kas savaşçı 49 olur çevren yoksa item düşüremezsin.

HA BU ARADA HOŞGELDİN TEKRAR ARAMIZA :D
Resim
Kullanıcı avatarı
Wotkasarap
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı

Mesaj gönderen Wotkasarap »

turkneferi yazdı:anladığım kadarıyla yeni bir çar açacaksın yada alacaksın alıcaksan sığnak itemleri tam 2 3 parçada cemçerli itemleri olmasına dikkat et savaşçı tank alabilirsin ama pahalıdır oynaması büyücü alırsan sorun deil akçe sorunum yok dedin oynarsın ama ben şifacı almanı öneririm alacaksan çünkü her yere lazım bir sınıftır.Almıyacak çar kasacaksan büyücü ve ya şifacı kas savaşçı 49 olur çevren yoksa item düşüremezsin.

HA BU ARADA HOŞGELDİN TEKRAR ARAMIZA :D
Teşekkürler. Hesaba para vermeyi sevmem çünkü o kadar emek harcadıktan sonra desteğe mesaj atıp hesabını geri alıyor sivri zekalar zaten suç boşver ben emek vericem. Büyücü açmayı düşünüyorum. Ama şuan destek ile görüşmelerim sürüyor çalınan setli savaşçımı almaya çalışıyorum.
Eminönü
IoWoTKaSaRaPoI(49)
(^)Kıyamet Asa
Wotkasarap(49)

Oyunu bıraktı .. !
Kullanıcı avatarı
SuLaLemRaaaaaaaD
İskele Babası
İskele Babası
Klan: Arzın Çocukları