Sabah Guncellemesi
- FERRAND
- FareAdam Düşmanı

- Sunucu: Eminönü
- Klan: Lodos
- Lonca: Alem-i Cihan
Re: Sabah Guncellemesi
Ayın 25'i gece yarısından sonra olan tarihtir. İnanın bir gün yönetime adam gibi adamlar gelecektir. Tarihte bile yanılgıya düşüyorlar. YAzık. Ayın 25 diye gece yarısından beri bekleyen arkadaşlar ha geldi ha gelecek diye beklerlerken sabah pc açmış 8 de bakam şu güncelleme nasıl diye hayal kırıklığına uğrayanlar varken bizde ki yönetim fosur fosurr uyuyordur. BAri ayın 25 deme 26 sı de. Yazık valla yazık.
[youtube]http://www.youtube.com/watch?feature=en ... I8LPE&NR=1[/youtube]
[youtube]http://www.youtube.com/watch?feature=en ... I8LPE&NR=1[/youtube]
En son FERRAND tarafından 25 Haz 2012 08:00 tarihinde düzenlendi, toplamda 1 kere düzenlendi.

- turkneferi
- Çınaraltı Müdavimi

FERRAND yazdı:Ayın 25'i gece yarısından sonra olan tarihtir. İnanın bir gün yönetime adam gibi adamlar gelecektir. Tarihte bile yanılgıya düşüyorlar. YAzık. Ayın 25 diye gece yarısından beri bekleyen arkadaşlar ha geldi ha gelecek diye beklerlerken sabah pc açmış 8 de bakam şu güncelleme nasıl diye hayal kırıklığına uğrayanlar varken BİZDE Kİ YÖNETİM FOSUR FOSURR UYUYORDUR.BAri ayın 25 deme 26 sı de. Yazık valla yazık
Abi sonuna kadar sana katılıyorum bu yönetimde iş yok ama bir gün işiyle ilgilenen oyuncusunu memnun eden gm ler gelcek
En son turkneferi tarafından 25 Haz 2012 08:02 tarihinde düzenlendi, toplamda 1 kere düzenlendi.
Bu arada Angry Birds'ün yarış oyunu Heikki de bugün çıkıyor.İKV'den ümidi kestim ben ona yöneliyorum 
Merak edenler için: Angry Birds Heikki
Merak edenler için: Angry Birds Heikki

Jeova Sanctus Unus
- saltour100
- Sahaf Yardımcısı

- Sunucu: Sancak
- Lonca: United İndead
gta v ÇITI BEYLER BİZ HALA TOPKAPI SRAYINI BEKLİYOZ :mrgreen:
Catashrop (L)
Mumyanınlaneti (A)
Yerinesevmem (A)

Mumyanınlaneti (A)
Yerinesevmem (A)

- Refresh
- Labirent Rehberi

- Klan: Arzın Çocukları
- Lonca: Guardians Of İstanbul
Saat 9 a geliyor hala bir açıklama yok ! Güncellemeyi geçtim açıklama bile yok! Demek ki kendileri de bilmiyor güncellemenin ne zaman geleceğini.Toplanıyorlar ailecek çekirdek çitleniyor bir iki gırgır şamata sonra aniden gaza gelme ve hadi güncellemeyi getirelim
bunların çalışma şekli böyle 
Kıyametin göbeğinde, İstanbul'da ya Kıyametin Efendisi olursun ya kölesi!
GuardianS of İstanbuL