TOPKAPI SARAYI NERDE OLACAK
- EmirSarp
- Cin Avcısı

- Sunucu: Beyaz Köşk
- Klan: Arzın Çocukları
- Lonca: Arzın Direnişi
Re: TOPKAPI SARAYI NERDE OLACAK
Lodoslar Mısır Çarşısındakı Taş İle Topkapıya Işınlarnır Hiç Zahmet Çekmez Ama Ruh Taşı İl Topkapıya Işınlarnıyorsa
●●●● Since 2006 ●●●●
●●●● < Arzın Direnişi > ●●●●
Topkapı Bölgesine Girmek İçin Giriş Kullanmaya Gerek Yok Oyunun Belirli Yerlerine Ruh Taşları Konacaktır.O Ruh Taşlarıyla İstenilen Bölgeye Giriş Yapılabilir.O Girişlerden Bir Tanesi Mısır Çarşısında.Herkes Oradan Girebilir Topkapı Sarayına.
Göster
Sunucu:Sancak
Lonca:Inception

Lonca:Inception

Keşke önceden gösterseydin bu yazıyı.Yer kesinleşmiş gibi bişey şuan.veym2 yazdı:hayır balıkçı idrisin ordaki trenlerden gidilcekmiş gm nerull yazmış konuda
bu şifreye ve engin tecrubelerime dayanarak trenle gideceğimizi dusunuyorumNerull yazdı:Merkanızı gidermek için bir ipucu Dizi dizi odalar birbirini kovalar.

Jeova Sanctus Unus
- EmirSarp
- Cin Avcısı

- Sunucu: Beyaz Köşk
- Lonca: Arzın Direnişi
Topkapı Karşı'da DeğilkiHummer yazdı:Keşke önceden gösterseydin bu yazıyı.Yer kesinleşmiş gibi bişey şuan.veym2 yazdı:hayır balıkçı idrisin ordaki trenlerden gidilcekmiş gm nerull yazmış konuda
bu şifreye ve engin tecrubelerime dayanarak trenle gideceğimizi dusunuyorumNerull yazdı:Merkanızı gidermek için bir ipucu Dizi dizi odalar birbirini kovalar.
●●●● Since 2006 ●●●●
●●●● < Arzın Direnişi > ●●●●
Oyunda 2 tane trenli yer var ya İdris olacak ya Sirkeci ben karşıda demedim.EmirSarp yazdı:Topkapı Karşı'da DeğilkiHummer yazdı:Keşke önceden gösterseydin bu yazıyı.Yer kesinleşmiş gibi bişey şuan.veym2 yazdı:hayır balıkçı idrisin ordaki trenlerden gidilcekmiş gm nerull yazmış konuda

Jeova Sanctus Unus
- Lanetxxxi
- Işık Hanım'ın Elemanı

- Sunucu: Teşkilat
- Lonca: Army Of Heavens
Aramizda ben haric istanbullu yokmu
?
Burda diyorum! En kotu ihtimalle acin google maps i bakin.
Ustelik
Burda diyorum! En kotu ihtimalle acin google maps i bakin.
Ustelik
Uzatmaya gerek yok.Nerull yazdı:Merkanızı gidermek için bir ipucu Dizi dizi odalar birbirini kovalar.
Lanetxxxi yazdı:Yaklasik 20 dakikalik aramamla eski charimla cektigim resimi buldum
Burada olabilir sirkeci tren istasyonnunun hemen altindan 2 bina arasina sikistirilmis siper orulmus bir sokak var girisi oradan olabilir.
Hatta kesinlikle orada olacak google mapstan topkapi sarayi istanbul turkiye yazin oradan camiinin neresinde olacagina dair bakarsaniz sirkeci Nin oradaki gulhane parkinin arkasinda
Army Of Heavens Resmi Site

Since 2008 Şubat Teşkilat!
yusuFF=E
Yustanll=B
tancaN=E
QSHoCKQ=B
taNyuSII=E
Hygieiaxll=B

yusuFF=E
Yustanll=B
tancaN=E
QSHoCKQ=B
taNyuSII=E
Hygieiaxll=B
- Lanetxxxi
- Işık Hanım'ın Elemanı

- Sunucu: Teşkilat
- Lonca: Army Of Heavens
Gireni cikani coktu,ADANAliFERHAT yazdı:ADANAliFERHAT yazdı:gel gel gel içimde olacak gel gel :evil: :evil: :evil:
cevabı verdim zaten :roll: uzatmayın ceren.![]()
artacak demekki
Army Of Heavens Resmi Site

yusuFF=E
Yustanll=B
tancaN=E
QSHoCKQ=B
taNyuSII=E
Hygieiaxll=B

yusuFF=E
Yustanll=B
tancaN=E
QSHoCKQ=B
taNyuSII=E
Hygieiaxll=B
- HeilHitler
- Demirci Çırağı

- Sunucu: Meran
alın size harita

İki ayaklı hayvanların sıradan sohbetleri kadar kısır ve sıkıcı bir sohbeti sürdürmektense hiç konuşmamak daha iyi.
Arthur Schopenhauer
Arthur Schopenhauer
HeilHitler yazdı:alın size harita![]()
Adamlar oyunu öyle bir yapmış ki haritanın kenarına bile bişey ekleyemezsin

Jeova Sanctus Unus
- XxxChesTeRxxX
- Bab-ı Ali Muhafızı

- Sunucu: Eminönü
- Lonca: ...
Haritada Sirkeci Garının arkasında . Lanetxxxin dediği doğru çıkacak bence.HeilHitler yazdı:alın size harita![]()