VMware Workstation İndirip Kur.Orada Bir Sistem Kur Oraya Oyunu Yükle Öyle Gir Dene.2sindede Oyunu Pencere Modunda Açman Gerek.update012 yazdı:Kp kasacağım kasamıyorum bunun yüzündenÇift oturum yapayım diyorum birine girince diğerinde atıyor ikisinden de tekrar tekrar girmek zorunda kalıyorum. Bunda napabilirim Sandboxie yi denedim 2. yi İKV yi açınca programı durduruyor.
Oyuncular tarafından destek
Re: Oyuncular tarafından destek
Göster
Sunucu:Sancak
Lonca:Inception

Oyunları pencere modunda açıp oturumu değiştirirken esc ye basarsan atmaz, bende atmıyor.update012 yazdı:Kp kasacağım kasamıyorum bunun yüzündenÇift oturum yapayım diyorum birine girince diğerinde atıyor ikisinden de tekrar tekrar girmek zorunda kalıyorum. Bunda napabilirim Sandboxie yi denedim 2. yi İKV yi açınca programı durduruyor.

Jeova Sanctus Unus
-
- İri Fare Avcısı
- Sunucu: Anka
- Klan: Lodos
- Lonca: Anka Plus
Esc'ye ne zaman??? Biraz açıklar mısın?Hummer yazdı:Oyunları pencere modunda açıp oturumu değiştirirken esc ye basarsan atmaz, bende atmıyor.update012 yazdı:Kp kasacağım kasamıyorum bunun yüzündenÇift oturum yapayım diyorum birine girince diğerinde atıyor ikisinden de tekrar tekrar girmek zorunda kalıyorum. Bunda napabilirim Sandboxie yi denedim 2. yi İKV yi açınca programı durduruyor.
Zahmet olmazsa link atabilir misin?SeF4 yazdı:VMware Workstation İndirip Kur.Orada Bir Sistem Kur Oraya Oyunu Yükle Öyle Gir Dene.2sindede Oyunu Pencere Modunda Açman Gerek.update012 yazdı:Kp kasacağım kasamıyorum bunun yüzündenÇift oturum yapayım diyorum birine girince diğerinde atıyor ikisinden de tekrar tekrar girmek zorunda kalıyorum. Bunda napabilirim Sandboxie yi denedim 2. yi İKV yi açınca programı durduruyor.
ANKA:
Update(49)
Nowayout(49)
Adımıkalbineyaz(49)
Biryudumhayat(49)
Update(49)
Nowayout(49)
Adımıkalbineyaz(49)
Biryudumhayat(49)
Diyelim bir tane karakter açtın oturumda diğer adamın gelmesi için diğer oturuma geçeceksin ya oturumu değiştirmeden önce esc tuşuna baski oyun donsun zaten pencere modunda olucağı için problem olmayacaktır.update012 yazdı:Esc'ye ne zaman??? Biraz açıklar mısın?Hummer yazdı:Oyunları pencere modunda açıp oturumu değiştirirken esc ye basarsan atmaz, bende atmıyor.update012 yazdı:Kp kasacağım kasamıyorum bunun yüzündenÇift oturum yapayım diyorum birine girince diğerinde atıyor ikisinden de tekrar tekrar girmek zorunda kalıyorum. Bunda napabilirim Sandboxie yi denedim 2. yi İKV yi açınca programı durduruyor.
Zahmet olmazsa link atabilir misin?SeF4 yazdı:VMware Workstation İndirip Kur.Orada Bir Sistem Kur Oraya Oyunu Yükle Öyle Gir Dene.2sindede Oyunu Pencere Modunda Açman Gerek.update012 yazdı:Kp kasacağım kasamıyorum bunun yüzündenÇift oturum yapayım diyorum birine girince diğerinde atıyor ikisinden de tekrar tekrar girmek zorunda kalıyorum. Bunda napabilirim Sandboxie yi denedim 2. yi İKV yi açınca programı durduruyor.

Jeova Sanctus Unus
-
- İri Fare Avcısı
- Sunucu: Anka
- Lonca: Anka Plus
Tamam teşekkür ederim deneyeceğim 
ANKA:
Update(49)
Nowayout(49)
Adımıkalbineyaz(49)
Biryudumhayat(49)
Update(49)
Nowayout(49)
Adımıkalbineyaz(49)
Biryudumhayat(49)
İKV yı uzun süredir oynamıyorum ama arada giriyordum sonra girişimde ekran karardı, oyundaki nesneleri gözükmüyor bir ekran hatası olusmaya basladı
Ekran kartı güncellemesi yapmadım, hatta pc de birşey yapmadım , ikvyi silip yeniden yükledim ama devam etmekte
Ekran kartım nvida zotac 9500 gt

Ekran kartı güncellemesi yapmadım, hatta pc de birşey yapmadım , ikvyi silip yeniden yükledim ama devam etmekte

xXHaNdSoMeXx-İkvteamhandsome
- BeSGiDeRiM
- FareAdam Düşmanı
- Sunucu: Beyaz Köşk
- Lonca: Sentinus
Güncel :arrow: :arrow:
Bu Sorun Benim Masaüstü Ve Dizüstü Bilgisayarımda da Var.Masaüstünde Nvidia 9800 GTX Laptopta GT320 M Var.Oyun Ayarlarından Parlama Efektini Kapatırsan Düzelecektir.HaNdSoMe yazdı:İKV yı uzun süredir oynamıyorum ama arada giriyordum sonra girişimde ekran karardı, oyundaki nesneleri gözükmüyor bir ekran hatası olusmaya basladı
Göster
Sunucu:Sancak

kardeşim parlama efekti felan hepsini denedim meğerse ekran kartında 3d yi açmışım alayını restore default yaptım geçtiSeF4 yazdı:Bu Sorun Benim Masaüstü Ve Dizüstü Bilgisayarımda da Var.Masaüstünde Nvidia 9800 GTX Laptopta GT320 M Var.Oyun Ayarlarından Parlama Efektini Kapatırsan Düzelecektir.HaNdSoMe yazdı:İKV yı uzun süredir oynamıyorum ama arada giriyordum sonra girişimde ekran karardı, oyundaki nesneleri gözükmüyor bir ekran hatası olusmaya basladı
xXHaNdSoMeXx-İkvteamhandsome
- BeSGiDeRiM
- FareAdam Düşmanı
- Sunucu: Beyaz Köşk
- Lonca: Sentinus
:arrow: :arrow: :arrow: