Öncelikle Selam Arkadaşlar
1) Üyelikaldan alışveriş yapmak istiyorum.Üyelikal güvenli bir sitemidir ?
2) Üyelikalda İkv Çemberlitaş 29.90 olan bir kutu var ve aynı zamanda 32.00 lık kargo dahil var.32.00 yi aldığımız zaman içinde posterler vs. olan kutumu elimize geliyor ?
3) En az kaç gün içerisinde kutuyu alabiliriz ?
üyelikal
- Lanetxxxi
- Işık Hanım'ın Elemanı

- Sunucu: Teşkilat
- Klan: Arzın Çocukları
- Lonca: Army Of Heavens
Re: üyelikal
Uyelikal guvenlidirvengeance yazdı:Öncelikle Selam Arkadaşlar
2) Üyelikalda İkv Çemberlitaş 29.90 olan bir kutu var ve aynı zamanda 32.00 lık kargo dahil var.32.00 yi aldığımız zaman içinde posterler vs. olan kutumu elimize geliyor ?
Evet posterler cd v.s icinde olur
En az 1 dakika icinde elinde olur( yani bu soruya nasil cevap verilmesini bekliyosunki ?!?!)
Army Of Heavens Resmi Site

Since 2008 Şubat Teşkilat!
yusuFF=E
Yustanll=B
tancaN=E
QSHoCKQ=B
taNyuSII=E
Hygieiaxll=B

yusuFF=E
Yustanll=B
tancaN=E
QSHoCKQ=B
taNyuSII=E
Hygieiaxll=B
Lanetxxxi yazdı:Uyelikal guvenlidirvengeance yazdı:Öncelikle Selam Arkadaşlar
Evet posterler cd v.s icinde olur
En az 1 dakika icinde elinde olur( yani bu soruya nasil cevap verilmesini bekliyosunki ?!?!)
Yok kardeş yanlış anladın.Hani ttnetlerde satılan kutular varya onlar elimize kaç gün içerisinde geçen onu söylüyorum
- Lanetxxxi
- Işık Hanım'ın Elemanı

- Lonca: Army Of Heavens
Kardes en az olucagi belli olmaz adamlarin elinde yoktur en gec 5 is gunu icerisinde getirebilirler, ellerinde var ise aninda verirler yani
Army Of Heavens Resmi Site

yusuFF=E
Yustanll=B
tancaN=E
QSHoCKQ=B
taNyuSII=E
Hygieiaxll=B

yusuFF=E
Yustanll=B
tancaN=E
QSHoCKQ=B
taNyuSII=E
Hygieiaxll=B
tamam kardeş saol
- ReaLMADRID
- FareAdam Düşmanı

- Klan: Lodos
Kutu yu alıp napıcaksın kardeş hiç bi işine yaramıyor e-pinlerini al yeter.
- haydegidelum
- İstihbarat Üyesi

- Sunucu: Meran
- Lonca: CcC BayKuş ReyiZ CcC
Valla ben Üyelik Al'a Pek Güvenmiyorum İnternet Üzerinden Alışverişe de Karşıyım Sana Tavsiyem Kutuları Tekrar Piyasaya Sürdüklerin de Al . Çünkü onların Görevi Bu Biz Oyuncuların İstediğini En Azından Yapmaya Çalışmak. Biraz Gayret Edip Kutuları Göndersinler. Ben Türk İnsanıyım Elimle Dokunup Bakmadan Almam.. 
- ReaLMADRID
- FareAdam Düşmanı

- Klan: Lodos
haydegidelum yazdı:Valla ben Üyelik Al'a Pek Güvenmiyorum İnternet Üzerinden Alışverişe de Karşıyım Sana Tavsiyem Kutuları Tekrar Piyasaya Sürdüklerin de Al . Çünkü onların Görevi Bu Biz Oyuncuların İstediğini En Azından Yapmaya Çalışmak. Biraz Gayret Edip Kutuları Göndersinler. Ben Türk İnsanıyım Elimle Dokunup Bakmadan Almam..
Sobee nin resmi satıcısı üyelik al arkadaşım güvenmiyorum ne demek elinde resmi havale belgen olduğu sürece vermek zorundalar e-pini
Kutuyu Kargoyla Almak İstersen 1-2 Günü Bulabilir O Yüzden Hafta İçi Sipariş Ver .Pazartesi Sipariş Verirsen Salı Öğle Saatlerinde Elinde Olur.vengeance yazdı:Öncelikle Selam Arkadaşlar
Üyelikaldan 7 Kere Kredi Kartı İle Alışveriş Yaptım.2 Kutu Elden Aldım 5 Kutunun Sadece Kodlarını Aldım.
Kargoyla Kutu Tamamen Geliyor İçindekilerle Beraber Poster Vs. İstemezsen Anında Kodlar Elinde.
Göster
Sunucu:Sancak
Lonca:Inception

Lonca:Inception

SeF4 yazdı:
Kutuyu Kargoyla Almak İstersen 1-2 Günü Bulabilir O Yüzden Hafta İçi Sipariş Ver .Pazartesi Sipariş Verirsen Salı Öğle Saatlerinde Elinde Olur.
Üyelikaldan 7 Kere Kredi Kartı İle Alışveriş Yaptım.2 Kutu Elden Aldım 5 Kutunun Sadece Kodlarını Aldım.
Kargoyla Kutu Tamamen Geliyor İçindekilerle Beraber Poster Vs. İstemezsen Anında Kodlar Elinde.
:arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow:
Bir Gün Herkes Bunun "OYUN" Olduğunu Anlayacak!....