Biliyorsunuz ben bu Forumda Bir sürü Konuya Liderlik Yapmış Biriyim .. MPGD- GAF vs Bir sürü Liderliğim Var Kısacası Ben Kingim Dağılın Şimdi..
Şaka..
* Lequarentoo = Benim Kadim Dostum Aponun Samimi Arkadaşıdır Ve Benim de Her ne kadar Uyuz Olduğum Biri Olsa da Severim Keratayı :mrgreen:
*Marschall= Mpgd2den Beri Yanımda Duran Sayılı Arkadaşlardandır Ve Forumda uzun Zaman Geçirip Post KAsan Bir arkadaşımdır..
RelaxEFENDY(FEro) = Kendisi Biraz Enteresan Düşüncelere Görüşlere sahip olsa da Adam SATMIŞlığını Görmedim o Yüzden Severim..
Şimdi gelelim Kavgalarınıza UNUTMAYIN ALTI ÜSTÜ BİR OYUN ve BİRBİRİMİZİ KIRMAYA Değmez. 3 ünüzde Benim Açımdan Değerli Dostlarımsınız. Biri Şuna Dur yok Buna Dur desin diye Değil BEnim Forumdaki Liderlik Vasfım Kimseyi Dudurmak Değildir. Yüz Vermek Hiç Değildir. Sadece Dostlukları Bozan Bazı Kişileri Doşlayıp Ayrı Bir GRUP kurmaktır Lonca vs Çıkar Amaçlı Bir Kuruluş Değildir..
Lequarentoo ,FErhat , MaRschall Eğer bu Konuları Uzatırsanız Alayınıza Karşı Davranırım.
Kavgalı Olsanız Dahi Bu Forumda Belirli Sınırları aşmayın yeter Yaf.
Her Konuda Sizi Kavgalı Görmekten Bıktım .Hepiniz Sevdiğim Dostlarımsınız.. Kavga edicekseniz Verin birbirinize skyp midir nedir hiç kullanmadım bilmiorum ondan atışın kardeşim. Benim Eğlence Mekanım Olan Forumda 3'lü Bir tartışma İstemiyorum...
Ferhat demiş Yüz Veriyorsun Diye : La ferhat Lequarentoo yu ben kaç senedir tanıyorum marshacll ın da adını yazmayı ne kadar beceremesemde onuda tanıyorum sende aynen birinize sus diyip diğerinizin bi tarafını kaldırmak bana yakışmaz.
Sizin kavgalarınız forumda gördüğüm an bozuşuruz
Bu da Burda Son Sözümdür
Hadi Eywallah
Fatih Ç.
Tsk Kaçar.
Meran Forum Kavgaları Hakkında '! L*F*M
- haydegidelum
- İstihbarat Üyesi

- Sunucu: Meran
- Klan: Arzın Çocukları
- Lonca: CcC BayKuş ReyiZ CcC
- ADANAliFERHAT
- Acemi Savaşçı

- Sunucu: Eminönü
Re: Meran Forum Kavgaları Hakkında '! L*F*M
[İçerik Silinmiştir.]Forumlar içerisinde diğer oyuncuları küçük düşürücü/aşağılayıcı söylemler ve hakaret içerikli ifade kullanımı. Forum hesabınız uyarı amaçlı 1 gün kapatılmıştır.
UltoR
UltoR
ESKİ NİCK < RELAXEFENDY >
ADANALIYIKGARDAŞ ' dan başka çarım yoktur.mesuliyet kabul etmem
- haydegidelum
- İstihbarat Üyesi

FErhatım Seni TAnırım Vs'den Kaçmassın Fakat Kardeşim ikinizde de Vs İstiyorsunuz Ve Konu Çok Saçma Bir yere Doğru Gidiyor Bence Bunu Sonlandırın. bu Laf K0yma K0ymama İşine Girmesin.. Tersim Kötüdür. Bir De Ben Bulaşmıyım Bu konulara. :|ADANAliFERHAT yazdı:FATİH BU MARSCHALL BEBESİ HER YERE KONU AÇIYOR FERHAT WS DİYE AMA SALAK GELECEN SANCAĞA DİYOR .. VS İSTİYORSA ONUN EMİNÖNÜNE GELMESİ LAZIM DEĞİL Mİ BİDE ŞU SALAĞA SÖYLE KAÇ BİNE SIFIR YENERİM BİR ANLAT :lol: :lol: valla bu 2 sini al başımdan yoksa yeminle bunların varyaaaaa..ahhhhh. ahh.. babadan oğula nesil bunlar.. :!:
Size Üstad'dan Feyz Alın Diye Bir Şey Paylaşıyorum Lütfen Kendinize Gelin.
[youtube]http://youtu.be/wxaA4bVzbRw[/youtube]
- ADANAliFERHAT
- Acemi Savaşçı

- Sunucu: Eminönü
söyle o zaman arkadaşına fatih açtıdığı eminönü ve burdaki konuyu kapattırsın.yok kapattırmıyorum diyorsa gelsin eö bekleriz .... /ADANALIYIKGARDAŞ Yada /xSpaceZS buda benm son sözm grşrz. :!:
ESKİ NİCK < RELAXEFENDY >
- haydegidelum
- İstihbarat Üyesi

Peki Ferhat konuşacağım OnLine Olsun YeteR Sen cevap Verme Tüm Mesuliyet bana Ait Şu Saatten Sonra.ADANAliFERHAT yazdı:söyle o zaman arkadaşına fatih açtıdığı eminönü ve burdaki konuyu kapattırsın.yok kapattırmıyorum diyorsa gelsin eö bekleriz .... /ADANALIYIKGARDAŞ Yada /xSpaceZS buda benm son sözm grşrz. :!: