Büyücü İle Para Kasmak .. !

Tüm İKV oyuncularının ortak paylaşım alanı
Kullanıcı avatarı
EmirSarp
Cin Avcısı
Cin Avcısı
Sunucu: Beyaz Köşk
Klan: Arzın Çocukları
Lonca: Arzın Direnişi

Re: Büyücü İle Para Kasmak .. !

Mesaj gönderen EmirSarp »

Wotkasarap yazdı:Arkadaşlar 49 level olunca büyücüyle nasıl para kasıyım ben :S Hiç büyücüyle para kasmadım daha önce :) Lütfen bana bir kaç taktik verin akçe sorun değil.
ONERİLERİM
40 Lvl felansan Oyle Düşüksen
Git Çt. Kutu Al Lonca Lisansı +5 - Kasa Erişimini Kullanİyi Lonca Bul Exp Lonca Puanı Arttırıcı Ceken
Sonra Git %50 Exp Arttırıcı Ve Plus Cek
Al Sana % 150 Exp Büyücüyü Bilmesen Bile En Fazla 2 Haftada 49 Olursun Olmadı 2 Haftada Olmassan Ben Senı Kasıcam
Sonra Diyelım 2 Haftada Kastım Bu Charı Arttırıcılar Devam Ediyorum [EXP Arttırıcı]
Zaten Büyücüyü Öğrencen Bi Tane Daha Kas 49 a kadar
2 char oldu 2 kadım 2 liderlik vs.vs.
Onları Sat Yada Şaheser Üretmek Icın Kalsın Yada Charı Sat [Bu Yasaktır]
2 Charın Oldu Abin Felan Varsa 2 Pc Varsa Git Charın Birini Cincirin'ın Oraya
Diyerını Yani Güclü OlanıMeran'da [Altın Labirent Server İle Karıştırmayın]
Gece Gunduz Tandığınlar Kas Ama Yakın Bırı Olsun Internetten Bulduğun Ortak Değil [Abi. Able Amca Oğlu]

YADA
25-30 Tane Char Kas 25 Lvl e kadar Onerım Şimdilik Plus + Arttırıcı Cekme
Sonra Onların Hepsine Arttırıcı Cek Birde Rütbe İstediğin 1 Chara KP Arttırıcı 2.X Cek
Hem Rütben Olur Hemde Kp'en Gidersin Gözlük Cekip Satarsın Gunde 88 Bin Kp Olsa 8 Saatte
Ayda 1.300.000 Civarı Olur Sanırsam Yanı Buda
*** 'a Eşit
Tüm Charlarda Plus Olmalıdır Ama Sadece 1 Charda X.2 Olmalıdır
●●●● Since 2006 ●●●●

●●●● < Arzın Direnişi > ●●●●
Kullanıcı avatarı
veym2
Tılsım Tanığı
Tılsım Tanığı
Sunucu: Teşkilat
Klan: Lodos
Lonca: Kara Deniz Yıldızları

Mesaj gönderen veym2 »

EmirSarp yazdı:
Wotkasarap yazdı:Arkadaşlar 49 level olunca büyücüyle nasıl para kasıyım ben :S Hiç büyücüyle para kasmadım daha önce :) Lütfen bana bir kaç taktik verin akçe sorun değil.
ONERİLERİM
Git Çt. Kutu Al Lonca Lisansı +5 - Kasa Erişimini Kullanİyi Lonca Bul Exp Lonca Puanı Arttırıcı Ceken
Al Sana % 150 Exp Büyücüyü Bilmesen Bile En Fazla 2 Haftada 49 Olursun Olmadı 2 Haftada Olmassan Ben Senı Kasıcam
Sonra Diyelım 2 Haftada Kastım Bu Charı Arttırıcılar Devam Ediyorum [EXP Arttırıcı]
Gece Gunduz Tandığınlar Kas Ama Yakın Bırı Olsun Internetten Bulduğun Ortak Değil [Abi. Able Amca Oğlu]

YADA
Sonra Onların Hepsine Arttırıcı Cek Birde Rütbe İstediğin 1 Chara KP Arttırıcı 2.X Cek
Hem Rütben Olur Hemde Kp'en Gidersin Gözlük Cekip Satarsın Gunde 88 Bin Kp Olsa 8 Saatte
*** 'a Eşit
benim sana önerim ebek piyasası uçucak ebek sat parasıkıntın yoksa :)
Kullanıcı avatarı
EmirSarp
Cin Avcısı
Cin Avcısı
Sunucu: Beyaz Köşk
Lonca: Arzın Direnişi

Mesaj gönderen EmirSarp »

veym2 yazdı:
EmirSarp yazdı:
ONERİLERİM

YADA
*** 'a Eşit
benim sana önerim ebek piyasası uçucak ebek sat parasıkıntın yoksa :)
Ebek Diye Birşey Yazmamışım Yazmışsam İnsanlık Hali.
●●●● Since 2006 ●●●●

●●●● < Arzın Direnişi > ●●●●
Kullanıcı avatarı
haydegidelum
İstihbarat Üyesi
İstihbarat Üyesi
Sunucu: Meran
Lonca: CcC BayKuş ReyiZ CcC

Mesaj gönderen haydegidelum »

Bak Çok Eski Bir Yöntemdir Ama Plusluysan Daima İşe Yarar Çember + buz (veya elek) Yap Çarını Sonra Doğru Lox Diye Söylediğimiz Kurt Mağarasının Mağara Şamanlarına Gelmeden Önce ki Ufak Yaratıklara Direnç At Bir Çember Güm ! En Az 4 Poşet Zaten 8 Tane Filan Var 1 Dakika 30 Saniye Civarında Kalkıyorlar Hızlıca Kasarsın 150-200 Para Verse Tanesi 8x200 = 1600 Yapar Sen Bir Saat Kasarsan Güzel Para Kasmış Olursun + Poşetler Torbalar Cabası ..
Gümüş Akrep Kes Desem Para geliyor Fakat Zaman Çok Gidiyor .. Ama Loxlar Her Zaman 1 Numaradır.. :mrgreen:
Dediğimi Yap Hafta da 5 - 6 M'ye Yakın Kasarsın Bel ki de Daha Fazla ...
Ama ÇEMBER OLMAK ŞART.. Bir de Örs Çabuk Bitebilir Loxlarda Haberin Olsun.
KORAYHAN
İskele Babası
İskele Babası
Sunucu: Eminönü
Klan: Lodos

Mesaj gönderen KORAYHAN »

haydegidelum yazdı:Bak Çok Eski Bir Yöntemdir Ama Plusluysan Daima İşe Yarar Çember + buz (veya elek) Yap Çarını Sonra Doğru Lox Diye Söylediğimiz Kurt Mağarasının Mağara Şamanlarına Gelmeden Önce ki Ufak Yaratıklara Direnç At Bir Çember Güm ! En Az 4 Poşet Zaten 8 Tane Filan Var 1 Dakika 30 Saniye Civarında Kalkıyorlar Hızlıca Kasarsın 150-200 Para Verse Tanesi 8x200 = 1600 Yapar Sen Bir Saat Kasarsan Güzel Para Kasmış Olursun + Poşetler Torbalar Cabası ..
Gümüş Akrep Kes Desem Para geliyor Fakat Zaman Çok Gidiyor .. Ama Loxlar Her Zaman 1 Numaradır.. :mrgreen:
şaka?
Kullanıcı avatarı
haydegidelum
İstihbarat Üyesi
İstihbarat Üyesi
Sunucu: Meran
Lonca: CcC BayKuş ReyiZ CcC

Mesaj gönderen haydegidelum »

KORAYHAN yazdı:
haydegidelum yazdı:Bak Çok Eski Bir Yöntemdir Ama Plusluysan Daima İşe Yarar Çember + buz (veya elek) Yap Çarını Sonra Doğru Lox Diye Söylediğimiz Kurt Mağarasının Mağara Şamanlarına Gelmeden Önce ki Ufak Yaratıklara Direnç At Bir Çember Güm ! En Az 4 Poşet Zaten 8 Tane Filan Var 1 Dakika 30 Saniye Civarında Kalkıyorlar Hızlıca Kasarsın 150-200 Para Verse Tanesi 8x200 = 1600 Yapar Sen Bir Saat Kasarsan Güzel Para Kasmış Olursun + Poşetler Torbalar Cabası ..
şaka?
Karacinler Kalabalık Akrepler Kalabalık Sen 1 Tane Kesersin Hadi En Fazla 3 Olsun ?? Nasıl Kasacaksın .Ben Denedim Bir Arkadaş Tavsiye Etmişti Şuan Asa Üretimine Çok Faydalı Oluyor Para Hemen Hazır Tüm Malzemeler Tamam Bir Kadimler Eksik Yani 35 Seviye Dediğiniz Yaratık iyi Para Veriyor Gene de Bu Bir Öneriydi Kimseye Ben zorla Bir şey Yaptırmıyorum... Bu Benim Yorumum Komik Gelebilir Fakat Herkesi Kendi Yorumu Bağlar..
Eğer Adam Grup Bölgelerine Giremiyorsa veya Girmiyorsa Bu da Dip Not.

“Genel Etkileşim” sayfasına dön