Topkapı Sarayı Geliyor!
- MAOTUN
- Işık Hanım'ın Elemanı
- Sunucu: Sancak
- Klan: Lodos
- Lonca: Mutlak Seveceksin Beni
Re: Topkapı Sarayı Geliyor!
Beyler asıl sorun oyunu indircek miyiz tekrardan ? Yoksa 2 saat güncellemesini mi bekleyecez vede saat tam 24:00 da mı gelcek :shock:
KIZAGAN(^Mevlana Asa)
TANHU(^Ejder Asa)
TİGİN(^Ecel Getiren)
TANHU(^Ejder Asa)
TİGİN(^Ecel Getiren)
Sabah 10-12 gibi gelir heralde öğle saatlerinde
Hayattaki tek pişmanlığım yersiz yere iyi olduğum anlardır..
Euronymous
Behexen
Watain
Euronymous
Behexen
Watain
- Wotkasarap
- FareAdam Düşmanı
- Sunucu: Eminönü
MAOTUN yazdı:Beyler asıl sorun oyunu indircek miyiz tekrardan ? Yoksa 2 saat güncellemesini mi bekleyecez vede saat tam 24:00 da mı gelcek :shock:
Sabah 8.00 gibi gelir diye tahmin ediyorum. Büyük bir eklenti paketi olmadığı için güncelleme yapacaklar.
Eminönü
IoWoTKaSaRaPoI(49)
(^)Kıyamet Asa
Wotkasarap(49)
Oyunu bıraktı .. !
IoWoTKaSaRaPoI(49)
(^)Kıyamet Asa
Wotkasarap(49)
Oyunu bıraktı .. !
- turkneferi
- Antrepo Bekçisi
Yeni sürüm level grup bölgeleri gibi eklentilerde indirilir böyle yan eklenti ile indirilceğini düşünmüyorum
-
- FareAdam Düşmanı
- Sunucu: Teşkilat
- Klan: Arzın Çocukları
- Lonca: Loncusız
Yakında derken?Nerull yazdı:
Ayrıca Topkapı Sarayı ile birlikte sizlere başka bir sürprizimiz daha var. Silah Yükseltme artık Çemberlitaş Silahlarına da uygulanabilecek. Yeni silahların yükseltilmesi ile detaylı bilgiyi yakında sitemizde görebileceksiniz.

ATİLLAKAAN - Sove - Soveratör
- T E Ş K İ L A T -
Çemberli gelmeden 1 saat önce koyarlarSOVE yazdı:Yakında derken?Nerull yazdı:
Ayrıca Topkapı Sarayı ile birlikte sizlere başka bir sürprizimiz daha var. Silah Yükseltme artık Çemberlitaş Silahlarına da uygulanabilecek. Yeni silahların yükseltilmesi ile detaylı bilgiyi yakında sitemizde görebileceksiniz.
Sabırlı insanın öfkesinden kork
Bacon
Bacon
Eklenti güzel hoş bütün İKV camiasına hayırlı ugurlu olsun! Ancak bunu belirtmek istiyorum bütün online oyunların en komedi yönetimine sahibiz , eklentiye 1 günden az zaman kalmasına ragmen birçok soruya açıklık getirmedi;
1 -
ve bu gelecek eklenti için oyunu yeniden kurmamıza gerek varmı, yoksa oyun kendinimi güncelliyecek ?
2-
3-
Bu eklentiler yüklenirken tahmini olarak kac saat servera bağlanamıyacagız?
1 -
Eklenti sabah ne zaman yapılacak , sabah güncellemesi ile birlikte mi yoksa yer6 bölgesi gibi 9 damı yayınlanacak ,Nerull yazdı:
Agah Bey ve Teşkilat Loncalar dairesi bölüm başkanı Akın Galatalı'nın da hazır bulunacağı açılış 25 Haziran Pazartesi sabahı yapılacak. Açılışa tüm Teşkilat neferleri davetlidir.
ve bu gelecek eklenti için oyunu yeniden kurmamıza gerek varmı, yoksa oyun kendinimi güncelliyecek ?
2-
Bu silah yükseltme işi lonca bögesiyle birlikte mi gelecek ,yoksa lonca bölgesinden bir zaman soramı gelecek ?Nerull yazdı:
3-
Bu eklentiler yüklenirken tahmini olarak kac saat servera bağlanamıyacagız?
-
- Teşkilat Neferi
- Sunucu: Beyaz Köşk
- Lonca: ASiL
Bende hala bu soruya cevap bekliyorum ama bakalım bir kaç güne gelir diye umuyorum??????TeknoBYraM yazdı:Hiç kimseye bir hakeret içermeyen hiç kimseyle tartışılmayan ve hiç bir sorun yaratmayıp sadece açıklama yapılan Bu konudaki YORUMum neden silindi? Eğer yanlış bir şeyler yazıyorsa neden bana uyarı yapılmadı? Ki forumdaki üslubuma dikkat eden bi insanım. Lütfen bu konuda bir açıklama bekliyorum!!!
- inciSOZLUK
- Sahaf Yardımcısı
- ortepedikdernek
- Salgın Koruyucusu
:twisted:inciSOZLUK yazdı: