Büyücü İle Para Kasmak .. !

Tüm İKV oyuncularının ortak paylaşım alanı
Kullanıcı avatarı
Wotkasarap
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Sunucu: Eminönü

Büyücü İle Para Kasmak .. !

Mesaj gönderen Wotkasarap »

Arkadaşlar 49 level olunca büyücüyle nasıl para kasıyım ben :S Hiç büyücüyle para kasmadım daha önce :) Lütfen bana bir kaç taktik verin akçe sorun değil.
Eminönü
IoWoTKaSaRaPoI(49)
(^)Kıyamet Asa
Wotkasarap(49)

Oyunu bıraktı .. !
Kullanıcı avatarı
turkneferi
Çınaraltı Müdavimi
Çınaraltı Müdavimi
Klan: Lodos

Re: Büyücü İle Para Kasmak .. !

Mesaj gönderen turkneferi »

AKÇE SORUN DEİL DEMİŞSİN.BELLİ BAŞLI BÖLGELERDE MADEN ÇEK DERİM.ÖRNEĞİN YERALTI YADA ADADA BİR BÖLGEYE OTURARAK MADEN ÇEK SATIP PARA YAPARSIN.
Resim
Kullanıcı avatarı
Wotkasarap
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı

turkneferi yazdı:AKÇE SORUN DEİL DEMİŞSİN.BELLİ BAŞLI BÖLGELERDE MADEN ÇEK DERİM.ÖRNEĞİN YERALTI YADA ADADA BİR BÖLGEYE OTURARAK MADEN ÇEK SATIP PARA YAPARSIN.
Şuan en çok yeraltında hangi madenler para ediyor. Şöyle yapsam sanki iyi olur gibime geliyor. Kasa erişimi + yeraltı cin mağrası + artırıcı 1haftalık %60.

Ama hangi artırıcıyı alıyım.
Eminönü
IoWoTKaSaRaPoI(49)
(^)Kıyamet Asa
Wotkasarap(49)

Oyunu bıraktı .. !
Kullanıcı avatarı
turkneferi
Çınaraltı Müdavimi
Çınaraltı Müdavimi

Sarraf ve madenci madenlerinden çıkan saflar para etmiyor.Ama sarraf madeninden bana arttırıcısız çok saf çıkıyor herkezede çıkıyor olabilir bence sarraf lokman ol. lokman arttırıcı bas girişteki yonca cin mağrasındaki yonca tepegözlerde abanoz var arada aşağıya kadar inersin cin mağrada topzaları çeker dönersin.
Resim
Kullanıcı avatarı
Wotkasarap
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı

turkneferi yazdı:Sarraf ve madenci madenlerinden çıkan saflar para etmiyor.Ama sarraf madeninden bana arttırıcısız çok saf çıkıyor herkezede çıkıyor olabilir bence sarraf lokman ol. lokman arttırıcı bas girişteki yonca cin mağrasındaki yonca tepegözlerde abanoz var arada aşağıya kadar inersin cin mağrada topzaları çeker dönersin.

Deneyecem teşekkürler. Evet arkadaşlar fikirleri almaya devam ediyim :)
Eminönü
IoWoTKaSaRaPoI(49)
(^)Kıyamet Asa
Wotkasarap(49)

Oyunu bıraktı .. !
Kullanıcı avatarı
turkneferi
Çınaraltı Müdavimi
Çınaraltı Müdavimi

Denemeni tavsiye ederim arkadaşım para kaldırıyor günde 30 40 m çok şansılya 45 50 oluyor :D
Resim
Kullanıcı avatarı
sonilahi
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Klan: Arzın Çocukları

Mesaj gönderen sonilahi »

Wotkasarap yazdı:
turkneferi yazdı:Sarraf ve madenci madenlerinden çıkan saflar para etmiyor.Ama sarraf madeninden bana arttırıcısız çok saf çıkıyor herkezede çıkıyor olabilir bence sarraf lokman ol. lokman arttırıcı bas girişteki yonca cin mağrasındaki yonca tepegözlerde abanoz var arada aşağıya kadar inersin cin mağrada topzaları çeker dönersin.

Delirdin mi sarraf alma sakın yada madenci lokman al en pahalı maden lokmancı madenleri su anlar ganoderme ve yonca kafayı yicek görürsün. su an ikiside en cok aranan maden ve en pahalı ben öyle yapıyorum yeraltında lonca lokman var hem cin kesiyorum ondan düşenleri satıyorum hemde lokman ayrıyetten yeraltı doluysa eö de ot cekersn otlar cok asırı pahalı 25 30 binden gidiyor yada iksir üret 300 bin falan sat.yonca cekerken satacagn cıban otlarıda 30 bin civarı çöpü bile para
Resim
Kullanıcı avatarı
Wotkasarap
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı

sonilahi yazdı:
Wotkasarap yazdı:

Delirdin mi sarraf alma sakın yada madenci lokman al en pahalı maden lokmancı madenleri su anlar ganoderme ve yonca kafayı yicek görürsün. su an ikiside en cok aranan maden ve en pahalı ben öyle yapıyorum yeraltında lonca lokman var hem cin kesiyorum ondan düşenleri satıyorum hemde lokman ayrıyetten yeraltı doluysa eö de ot cekersn otlar cok asırı pahalı 25 30 binden gidiyor yada iksir üret 300 bin falan sat.yonca cekerken satacagn cıban otlarıda 30 bin civarı çöpü bile para
Teşekkürler.
Eminönü
IoWoTKaSaRaPoI(49)
(^)Kıyamet Asa
Wotkasarap(49)

Oyunu bıraktı .. !
Kullanıcı avatarı
turkneferi
Çınaraltı Müdavimi
Çınaraltı Müdavimi

bende zatten sonilahi adama lokman arttırıcı al yanına artırıcısız sarraf çek dedim çünkü bana sarraf artırıcısız çok mavi veriyor belki adamada verir
Resim
Kullanıcı avatarı
Wotkasarap
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı

turkneferi yazdı:bende zatten sonilahi adama lokman arttırıcı al yanına artırıcısız sarraf çek dedim çünkü bana sarraf artırıcısız çok mavi veriyor belki adamada verir

Emin ol şansım çok fazla :) Migrat ve Sığınakta millet madalyalarla uğraşırken ben herşeyimi dizmiştim :)
Eminönü
IoWoTKaSaRaPoI(49)
(^)Kıyamet Asa
Wotkasarap(49)

Oyunu bıraktı .. !

“Genel Etkileşim” sayfasına dön