Migrat için Ejder Asa şart mı ?

Tüm İKV oyuncularının ortak paylaşım alanı
Sinholy
Sahaf Yardımcısı
Sahaf Yardımcısı
Sunucu: Eminönü
Klan: Arzın Çocukları

Re: Migrat için Ejder Asa şart mı ?

Mesaj gönderen Sinholy »

harkonen yazdı:
Sinholy yazdı:
harkonen yazdı:
Sinholy yazdı:Ejder asa şart değil ejder asa sadece senin hasarını yükseltip yaratıkları hızlı kesip bölgeyi kısa sürede tamamlamanı sağlayan bir yardımcı gibi düşün bu arada bir anımıda anlatayım konu açılmışken.

Biz arkadaşlarla önceleri ejdersiz arkadaşlarıda anlamak amacıyla ejder asalarımızı rafa kaldırıp 4 büyücü 1 şifacı 1 tank savaşçımız ile migrata girdik herkesin hasarı 750 civarıydı 2 saat civarı veya tam bilmiyorum 2 saat 15 dk arası bir sürede junona ulaştık.Şahsen kendim 19 tane ejderha kudretlendiren iksir +6 tane goril iksir içtim :D Şifacımızı saymıyorum bile :D Yani ejder şart değil :roll:
beyinler firarda

Biz burda adam gibi bir anımızı anlattık anlama kapasiten bu yoruma kadar yetiyorsa yetiyor belli zaten :D Senin beyin firardadır emin ol bilader doğru düzgün yorum atın karşımızdakini insan sandık anlattık ;)
boşuna 20 ejder kk ne diyek akıllımı diyek ?

Bilader sanane iksirden senmi ödüyosun parasını :D İşte ikv oyuncusu burda yanılıyor sizin gözünüzü item bürümüş arkadaş oyunun amacı nedir hoş ve güzel vakit geçirmek o gün çok eğlendiğimizi hatırlıyorum skypeden sohbet ederek gitmiştik sizde bu düşünceyi zihninizden 1 günlüğünede olsa kaldırın ve oyundan o zaman zevk aldığınızı anlayacaksınız oyunun amacı sohbet muhabbet benim arkadaşlarımdan kimse item için kardeşliğimizi satmaz gaffara giderken bile 900 fizikli adamla giriyorum umarım anlattıklarımdan bir şey anlayabilmişsindir :roll:
Kullanıcı avatarı
harkonen
İstihbarat Üyesi
İstihbarat Üyesi
Sunucu: Kuklacı
Lonca: Slytherin

Mesaj gönderen harkonen »

Sinholy yazdı:
harkonen yazdı:
Sinholy yazdı:Ejder asa şart değil ejder asa sadece senin hasarını yükseltip yaratıkları hızlı kesip bölgeyi kısa sürede tamamlamanı sağlayan bir yardımcı gibi düşün bu arada bir anımıda anlatayım konu açılmışken.

Biz arkadaşlarla önceleri ejdersiz arkadaşlarıda anlamak amacıyla ejder asalarımızı rafa kaldırıp 4 büyücü 1 şifacı 1 tank savaşçımız ile migrata girdik herkesin hasarı 750 civarıydı 2 saat civarı veya tam bilmiyorum 2 saat 15 dk arası bir sürede junona ulaştık.Şahsen kendim 19 tane ejderha kudretlendiren iksir +6 tane goril iksir içtim :D Şifacımızı saymıyorum bile :D Yani ejder şart değil :roll:
beyinler firarda

Biz burda adam gibi bir anımızı anlattık anlama kapasiten bu yoruma kadar yetiyorsa yetiyor belli zaten :D Senin beyin firardadır emin ol bilader doğru düzgün yorum atın karşımızdakini insan sandık anlattık ;)
LastTimeLord
BlackWell

DAR AĞACINDA OLSAK BİLE SON SÖZÜMÜZ

FENERBAHÇE

Resim

Resim

ADAMIN DİBİSİN
Wizard
Cin Avcısı
Cin Avcısı
Sunucu: Anka
Klan: Lodos

Mesaj gönderen Wizard »

harkonen yazdı:
Sinholy yazdı:
harkonen yazdı:

beyinler firarda

akıllı de #@!? koyayım #@!? mu var adamın adamakıllı yazdığı şeye atlıyosun
Artık sadece Anka...
Kullanıcı avatarı
LatifGetiren
Işık Hanım'ın Elemanı
Işık Hanım'ın Elemanı
Sunucu: Kuklacı
Lonca: Slytherin

Mesaj gönderen LatifGetiren »

viewtopic.php?f=46&t=94839

bu konuya bak neden öyle dedigini anlarsın bence
Merhabalar Oyuncu
Öncelikle Teşekkürü Bir Borç Bilirim Ve Borç Yiğitin Kamçısıdır
Akçe alın verin ekonomiye can verin
Sinholy
Sahaf Yardımcısı
Sahaf Yardımcısı

Mesaj gönderen Sinholy »

Arkadaşlar tamam uzatmayın sadece konuyla ilgili yorumlar yapalım :arrow:
whitewolf
Acemi Savaşçı
Acemi Savaşçı
Klan: Lodos

Mesaj gönderen whitewolf »

Ejderha İksir kullanan kullanır arkadaşlar , para sonuçta kullanandan çıkar o ayrı konuda :) İşin zorlaşır masraf yaparsın , ama yinede kesersin :) , Neyse tartışma yapmayalım . Konu güncel , Diğer arkadaşlarında görüşlerini görmek istiyorum :)
Kullanıcı avatarı
JouRney
Tepegöz Avcısı
Tepegöz Avcısı

Mesaj gönderen JouRney »

Aslında şart değil, fakat Ejder Asa tecrübenizi konuşturabilecek bir şaheserdir. Siz Ejder Asa'nız olmadığı halde bölgede güzel işler çıkarabiliyorsunuz belki ama şöyle örnek vereyim:
  • Bilge Kağan Cevriye Sultan Asa ile Migrat'a girmek isteyen oyuncuya yapılan tavır: "Bu bilmez bölgede ne yapacağını, sürekli ölürüz almayalım gruba zaman kaybı."

Ejder Asa ile Migrat'a girmek isteyen oyuncuya yapılan tavır: "Oo Ejder'i varsa alalım hemen beyler. İşimiz çabuk biter, Junon'u keseriz yarım saatte."
Birçok oyuncunun da dediği gibi çevreniz varsa rahatlıkla Ejder Asa olmadan girebilirsiniz bölgeye. Çevreniz yoksa Bilge Kağan Asa'lılara yapılan tavırla karşılaşırsınız.
2009-2013
Kullanıcı avatarı
Wotkasarap
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı

Mesaj gönderen Wotkasarap »

Ne Ejder Asa sı olanlar var oynamayı bilmeyen, Ne Güneş Asalılar var Ejderlileri Toz eden. Bu yüzden gerçekten bizim İKV bakış açısında herşey Şaheserdir. Aslında burada baz alınan hasar değil Kudret Rejenerasyonudur. İksir ne kadar içsende hızlı dolması için kudretin Ejder Asa istenir.
Eminönü
IoWoTKaSaRaPoI(49)
(^)Kıyamet Asa
Wotkasarap(49)

Oyunu bıraktı .. !
Kullanıcı avatarı
haydegidelumm
Labirent Rehberi
Labirent Rehberi
Lonca: CcC BayKuş ReyiZ CcC