Courtney (Onur) bakarmısın ?

Tılsım sunucusuna ait Genel Sohbet alanı
Kullanıcı avatarı
KEMALIZMX
Demirci Çırağı
Demirci Çırağı
Sunucu: Tılsım

Re: Courtney (Onur) bakarmısın ?

Mesaj gönderen KEMALIZMX »

PaRDuSxYoRGuN47 yazdı:yaf yeter vallaha oyunua girmiyoruz yaptıklarınıza bak benim 3 yıldız carım var evet yok demiyom benim teşkillata arkilerim var realden görüşgüm onlardan rica ettim bana veridler kasıp verdiler bana bende onlara eyw dedik aktardık carı ordan buraya yeter var oyuna girmiyom yaptıklarımıza bkaın yav deli ediyonuz ben o 3 yıldızamı kaldım allaş aşkına beni deli etmeyin bütün carlarım ful allaş aşkına o caramı kaldım beni deli ediyonuz vallaha

Teşkilatta olan arkadaşlarının adını söylermisin teşkilatta o çarı kim kastı çok arkadşaım var teşkilatta sorar soruştururum masumsan özürümü dilerim.
Ama kafamızdaki soru işaretleri var Fransız bıyıkı olan çarın eski adı Parduspanteraiki 'ydi büyük ihtimalki adada görüyordum kp kasarken 3 yıldız yeşil yapıp bırakmışlardı ve tipide seninkiyle örtüşüyordu. :)
Dünyada hiçbir şeye minnet etme,özgürlüğünü ancak bu şekilde koruyabilirsin.
PaRDuSxYoRGuN47
Şarapçı'nın Sırdaşı
Şarapçı'nın Sırdaşı
Klan: Arzın Çocukları

Mesaj gönderen PaRDuSxYoRGuN47 »

eyer veli abi sen bana şifreni verdim carın nerdryse ful düü sen bana şifreni veriyodum onur geç grevlerimi gaffar felan kes diyodum eyer calsaydım verdigin anda calardım utan vallaha utan yav calsam verdiginde calardım carlarını 4 tanemi carların yan yanardı n erdeyse fullerdi calsam o zaman calardım tmm mı
PaRDuSxYoRGuN47
Şarapçı'nın Sırdaşı
Şarapçı'nın Sırdaşı

mert sne kendi işine bak her bokada burnunu sokma calsaydım adamın cagırını coktan calardım bi kanıt göster verem aktardıgım carımı tmm mı ama boşver devamını getirmiyim ben
Kullanıcı avatarı
KEMALIZMX
Demirci Çırağı
Demirci Çırağı

güzel hikaye yapmışın onur ellerin ayakların titriyor şuanda.
Adam oyunu bırakmıştı girmez nede olsa diyordun ve evdeki hesap çarşıya uymadı :) :) :)
Mademki öyle karakteri başka sunucudan aktardın Karakter Transfer Bölümünün resimini buraya atsana?
PaRDuSxYoRGuN47
Şarapçı'nın Sırdaşı
Şarapçı'nın Sırdaşı

mert senle ugraşamam tmm mı hadi uza
Kullanıcı avatarı
KEMALIZMX
Demirci Çırağı
Demirci Çırağı

tamam hadi madem çalmadın atsana karakter transfer bölümündeki yerin resimini bizde inanalım 8-)
PaRDuSxYoRGuN47
Şarapçı'nın Sırdaşı
Şarapçı'nın Sırdaşı

mert sana hesap verecek halim yok ilk önce git kendi caldııgn carların hesaplarını ver eyer caldıysam bir kanıt gösterin tmm dicem sadece bir kanıt
Kullanıcı avatarı
KEMALIZMX
Demirci Çırağı
Demirci Çırağı

sen çalmadığını kanıtla bir resime bakar bu iş :)
PaRDuSxYoRGuN47
Şarapçı'nın Sırdaşı
Şarapçı'nın Sırdaşı

tmm hesabımda kac car oldugnun resmini göndersem eyer varsa demekki hırsızım
Kullanıcı avatarı
KEMALIZMX
Demirci Çırağı
Demirci Çırağı

Bilgetonyukuk yazdı:Selamun aleyküm hayırlı akşamlar cümleten;

Veli ağam, evvela seni tekrardan buralarda görmek çok güzel, bir dönüş yaptıysan haberim olmadı bundan, bağışlayasın, hoşgeldin diyemedik. Sitten, konuyla alakalı iki çift kelam etmek isterim, dediğiniz karaktere klan parası kasıldığına bende şahidim lakin her ne kadar can ciğer derecesinde samimi olmasak da iki tarafla, mütemadiyen onuru da tanırım sizleri de tanırım. Söylentilere ve kulaktan dolma havadislere kulak asmak yerine, desteğe bir mail atıp karakterin hangi hesaba aktarıldığını öğrenebilirsin, en son hangi hesapta olduğunu öğrenebilirsin, hatta aktarıldığı dönemde plus var ise karakteri geri de alabilirsin, yeter ki o hesaba daha önceden yüklemiş olduğun bir ürün, bir akçe e-pini elinde olsun, herşeyi yapabilmen mümkündür ağam. En kısa zamanda destekle irtibata geçip gerçeği ortaya çıkartman ve Pardus ismini böyle ortamlarda bu koşullarda anmaman temennisi ile, esen kalın.

Dipnot; Evren, İbrahim; sizden ricam beni bir ağabeyiniz olarak görüyorsanız, lütfen karşınızdaki insanı sevmeseniz dahi yaşına hürmeten bir şey dememenizdir, umarım anlayış gösterir ricamı geri çevirmezsiniz, iyi forumlar.

kulak duyma havadisler değil İhsan , gerçekleri söylüyoruz :)

“Genel Sohbet” sayfasına dön