Aslında yönetim istese çok güzel çare bulur bunun oyun içinde ticaretine.
Şöyleki;
Nasıl eskiden paralar Bono ya çevrilebiliyordu. Aynı şekilde 500 lük Akçe Bonosu yapsalar bu hırsızlık olaylarının önüne geçmiş olurlar.
2500 akçe mi yükledin örneğin bu hesaındaki Akçe ile Leyla dan 500 lük veya 1000 lik Akçe Bonosu satın alabileceksin. Bunu da ticarette rahat rahat kullanabilirsin.
Hesabına yüklemek istediğinde de iksir gibi sağ tıklayarak hesabına yükleyebilmelisin.
Al sana en uygun çözüm tabi bunu hayata geçirirlerse.
Peynir Satılır :))
Re: Peynir Satılır :))
Cloutier yazdı:Aslında yönetim istese çok güzel çare bulur bunun oyun içinde ticaretine.
Şöyleki;
Nasıl eskiden paralar Bono ya çevrilebiliyordu. Aynı şekilde 500 lük Akçe Bonosu yapsalar bu hırsızlık olaylarının önüne geçmiş olurlar.
2500 akçe mi yükledin örneğin bu hesaındaki Akçe ile Leyla dan 500 lük veya 1000 lik Akçe Bonosu satın alabileceksin. Bunu da ticarette rahat rahat kullanabilirsin.
Hesabına yüklemek istediğinde de iksir gibi sağ tıklayarak hesabına yükleyebilmelisin.
ha bu ne gelirse ne olur
benim bahtsız büyücü fullenir :twisted:
Yalnızlık paylaşılmaz ..
- efsaneottoman
- İstihbarat Üyesi

- Sunucu: Meran
- Klan: Lodos
- Lonca: Zaman
Bunu yazanlar şurayı unutuyorlar konuşmaların devamı da görülüyor o zaman cezalar geliyor
Ottomanxölümsüz anısına
- harkonen
- İstihbarat Üyesi

- Sunucu: Kuklacı
- Klan: Arzın Çocukları
- Lonca: Slytherin
bi arkadaş öneri sunmuştu akçe bonosu diye o gelse iyi olur
LastTimeLord
BlackWell
DAR AĞACINDA OLSAK BİLE SON SÖZÜMÜZ
FENERBAHÇE

ADAMIN DİBİSİN
BlackWell
DAR AĞACINDA OLSAK BİLE SON SÖZÜMÜZ
FENERBAHÇE

ADAMIN DİBİSİN
- ReaLMADRID
- FareAdam Düşmanı

- Sunucu: Teşkilat
Cloutier yazdı:Aslında yönetim istese çok güzel çare bulur bunun oyun içinde ticaretine.
Şöyleki;
Sonra yine bono bassınlar birileri zenginleşsin.
Yok
Yok arkadaş size iyilik yaramıyor. Siz böyle el altından alıp satmaya devam edin hırsızlıklar da tam gaz devam etsin.ReaLMADRID yazdı: Sonra yine bono bassınlar birileri zenginleşsin.
- ReaLMADRID
- FareAdam Düşmanı

Sen bana ne diyosun birader gördüğümü söylerim ben kaç kere bono basıldı kaç kere oyun hatası kullanıldı sen biliyomusun teşkilatda ?? adamlar 10m den 999m yapıyordur 10 15 dk da yine bir açık çıkar 500 akçe olur sana 5 bin akçe çek ejderi sat al bonoyu beleşten sat. yanlış bir fikir kimse almasın oyundan o zaman akçe ben akçe mi satıyorum dedim ? satanlar var evet o kadar almaya niyetin varsa git tanıdıklarından al yokmu hiç satan güvendiğin tanıdığın.Cloutier yazdı:YokYok arkadaş size iyilik yaramıyor. Siz böyle el altından alıp satmaya devam edin hırsızlıklar da tam gaz devam etsin.ReaLMADRID yazdı: Sonra yine bono bassınlar birileri zenginleşsin.
- intikamatesi
- Labirent Rehberi

- Lonca: <Estergon>
Akçe alınır diyince susturma yemiyorsun satılır diyince susturma yiyorsun çok manidar 
EsTeRGoNxKaNuNi Rasmon ESTERgonXİNTİKAM
- Respected
- Mebrure'nin Adamı

- Sunucu: Eminönü
Telif İhlali canavarları neden hep şarküteri reyonunu ilham kaynağı olarak alırlar ki
Oksijen Tüpü satılır diyenine hiç rastlamadım mesela. . .
Şaka bir yana arkadaşlar, unutmayınız ki telif ihlali bir suçtur. Kimi zaman bu suça adli yollar ile çözüm aranabilir.* (Biliyorum, ''Respected anladık artık, şunu yazıp durma'' diyeceksiniz ama bunu hatırlatmak benim görevim.)
İyi eğlenceler.
Oksijen Tüpü satılır diyenine hiç rastlamadım mesela. . .
Şaka bir yana arkadaşlar, unutmayınız ki telif ihlali bir suçtur. Kimi zaman bu suça adli yollar ile çözüm aranabilir.* (Biliyorum, ''Respected anladık artık, şunu yazıp durma'' diyeceksiniz ama bunu hatırlatmak benim görevim.)
İyi eğlenceler.

- MEMLEKETADANA
- İskele Babası

- Sunucu: Eminönü
2500 ökse alınır :lol:
Ferhat SÜSEN
ADANALIYIKGARDAŞ ' Dan başka çarım yoktur.Mesuliyet Kabul etmem. . .
ADANALIYIKGARDAŞ ' Dan başka çarım yoktur.Mesuliyet Kabul etmem. . .