Yenı sunucum TILSIM.

Tılsım sunucusuna ait Genel Sohbet alanı
Kullanıcı avatarı
Dangerousss
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Sunucu: Tılsım
Klan: Lodos
Lonca: Hayat Bana Güzel

Yenı sunucum TILSIM.

Mesaj gönderen Dangerousss »

Öncelikle Selamun Aleyküm:
Tılsım sunucusuna geleli yaklaşık 1,5 ay oluyor ama bu konuyu açma gereği duydum çnkü herkez kımsn çakmamısın nereden geldin diye sorular soruyor . Eminönü BETA oyuncusuyum.DANGEROUS ismi ile Eminönunde 6 yıllık İKV deneyimimi Tılsım sunucusunda devam ettirme kararı aldım.Çünkü Ağabeyim Hadess(Melih)'in üzerimde baskısı vardı Eminönunden 3 karakter getirmiş bulunmaktayım umarım ki dah da gelecek.DANGEROUS=IIxHADESxII /DANGEROUSII = IIIxHADESxIII / DANGEROUSIV = HaDeSsII olarak isimlerini değiştirdim umarım oyun içirisinde taciz edecek sorulardan kurtulmuş olurum herkeze bol şans bol itemler. :lol: :mrgreen:
Resim
-Arz !
Resim
-Keseriz anam :D
Resim
Kullanıcı avatarı
denizxlord
Cin Avcısı
Cin Avcısı

Re: Yenı sunucum TILSIM.

Mesaj gönderen denizxlord »

Buyur kardeşim hoşgeldin. Küfür diyarı kavgalar diyarı item için kardşini satacak lonca kasasını boşaltabilecek kadar gözü dönmüş ikv tılsıma hoşgeldin gitmen çabuk olur söyleyim sana ben tılsımda kaçtane tılsımın ilk oyuncularının bıraktığını sayabilirim benim bıraktığım gibi sende bırakırsın yakında keşke sancağa ankaya gitseydin daha iyi olduğunu düşünüyorum.
Kullanıcı avatarı
kenan76
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı

Mesaj gönderen kenan76 »

Hoş Geldin sefa getirdin Arkadaşa katılmıyorum çünkü o henüz sancağı görmemiş :D,elbet de sağlam insanlar olduğu kadar Çürük insanlarda olacak gerçek hayatta böyle değilmidir zaten :D,umarım adaptasyon sorunu yaşamazsın :D iyi oyunlar dleğiyle
Tılsım
NefeRxFaLlCoNeX(^Ejder Asa,^Kıyamet Asa,Sıfırkelvin Asa)
NefeRxKeNaN(^Ecel Getiren,Latif)
Kullanıcı avatarı
Dangerousss
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı

Arkadaş Eminönu sunucusundan geliyorum İKV nın gelmiş geçmiş ilk ve en kalabalık sunucusu kalabalık olduğu gibi pislik ve ahlaksızlık dolu ben eminönunde 6 yıl oynamışım Tılsım mı bana dar gelecek :D
Resim
-Arz !
Resim
Resim
Kullanıcı avatarı
Tatarian
Demirci Çırağı
Demirci Çırağı
Klan: Arzın Çocukları
Lonca: <Nemesis>

Mesaj gönderen Tatarian »

Dangerousss yazdı: 6 yıl oynamışım Tılsım mı bana dar gelecek :D
Dangerousss yazdı: 6 yıllık İKV deneyimimi Tılsım sunucusunda devam ettirme kararı aldım.
Yalnız İKV 5. yıl etkinlikleri yapılalı 1 ay falan oldu. Yani 5. yıl daha bitmedi. Nasıl 6 yıldır oynadığını sorabilirmiyim acaba? :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
Resim Resim

[code]"İstanbul'un göbeğinde,savaşın eşiğinde ve kaosun son perdesinde;selam olsun Nemesis'e!.."[/code]

Resim
Kullanıcı avatarı
Dangerousss
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı

İkv nın kaç yılında açıldığına dair bir fikir sahibi değilsin belli ki beni yoruyorsun İkv 24 aralık 2006 yılında Açıldı yıl doğru ama ay ve gün de yanılıyor olabilirim. Matematiğin bunu hesplamaya yetecek düzeyde ise gerisi senın bileceğin iş ama yok beceremem dersn ben söyleyeyım 6 yıl yapıyor :lol:
Tatarian yazdı:
Dangerousss yazdı: 6 yıl oynamışım Tılsım mı bana dar gelecek :D
Dangerousss yazdı: 6 yıllık İKV deneyimimi Tılsım sunucusunda devam ettirme kararı aldım.
Yalnız İKV 5. yıl etkinlikleri yapılalı 1 ay falan oldu. Yani 5. yıl daha bitmedi. Nasıl 6 yıldır oynadığını sorabilirmiyim acaba? :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
Resim
-Arz !
Resim
Resim
Kullanıcı avatarı
Tatarian
Demirci Çırağı
Demirci Çırağı

6 yıldır açıksa niye 5. yıl etkinlikleri geçen ay yapıldı? Yönetimdekilerde mi kamil? :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
Resim Resim

[code]"İstanbul'un göbeğinde,savaşın eşiğinde ve kaosun son perdesinde;selam olsun Nemesis'e!.."[/code]

Resim
Kullanıcı avatarı
Dangerousss
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı

İKV nın açılış tarihini Yetkili kişilere sorabilirsn. 5.yıl etkinlikleri Tılsım için olabilir.Nede olsa BETA sunucu değil sonradan açılmış bir sunucu ..Oyuna sonradan başlayan senın gibi birinin İKV yaşını 5 olarak bilmesi senın ayıbın değil gönlün rahat olsn. :ugeek:
Resim
-Arz !
Resim
Resim
Kullanıcı avatarı
KEMALIZMX
Demirci Çırağı
Demirci Çırağı

Mesaj gönderen KEMALIZMX »

@Merhabalar
Ozan tılsıma geleli 2 aydan fazla oldu sanırım. Konuyu şimdi açman birazcık komik olmuş :)
Neyse hoşgeldin Melih'e selam :lol:
Dünyada hiçbir şeye minnet etme,özgürlüğünü ancak bu şekilde koruyabilirsin.
Kullanıcı avatarı
Tatarian
Demirci Çırağı
Demirci Çırağı

Dangerousss yazdı:İKV nın açılış tarihini Yetkili kişilere sorabilirsn. 5.yıl etkinlikleri Tılsım için olabilir.Nede olsa BETA sunucu değil sonradan açılmış bir sunucu ..Oyuna sonradan başlayan senın gibi birinin İKV yaşını 5 olarak bilmesi senın ayıbın değil gönlün rahat olsn. :ugeek:
Etkinlik madem tılsım için niye aynı anda Eminönünde yapıldı? :mrgreen: :mrgreen:
Resim Resim

Resim

“Genel Sohbet” sayfasına dön