:mrgreen: tamam titreyerek BoşvEriyorum.xLequarento yazdı:fatih boşver kardeşim
Baya Güldük :)
- haydegidelum
- İstihbarat Üyesi
- Sunucu: Meran
- Klan: Arzın Çocukları
- Lonca: CcC BayKuş ReyiZ CcC
Re: Baya Güldük :)
-
- Cin Avcısı
Bu dragon mudur nedir başka zaman olsa hemen damlar buraya. Adam ana bacı sövüyor hala bişi yapmıyor harbi diyorum ben ondan daha iyisini yaparım
Horozu çok olan köyde tavuklar haşat olur
-
- Cin Avcısı
bana telefon açtı baya gülüyomuş oda cevap yazamıoMaRsCHaLL yazdı:Bu dragon mudur nedir başka zaman olsa hemen damlar buraya. Adam ana bacı sövüyor hala bişi yapmıyor harbi diyorum ben ondan daha iyisini yaparım
Ceza .....
xLequarento yazdı:bana telefon açtı baya gülüyomuş oda cevap yazamıoMaRsCHaLL yazdı:Bu dragon mudur nedir başka zaman olsa hemen damlar buraya. Adam ana bacı sövüyor hala bişi yapmıyor harbi diyorum ben ondan daha iyisini yaparım
:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
hepimiz gülüyoruz
gülüyorum gülüyorsun gülüyor
Artık sadece Anka...
-
- Cin Avcısı
haydegidelum bu akşam gelmedi foruma acaba baya gülme şikayetinden dolayı hastaneye mı kaldırıldı aman tanrım bu bir vahşet

Ceza .....
- haydegidelum
- İstihbarat Üyesi
xLequarento yazdı:haydegidelum bu akşam gelmedi foruma acaba baya gülme şikayetinden dolayı hastaneye mı kaldırıldı aman tanrım bu bir vahşet![]()
kusra bakma zanza dün akşam ayak serçe parmağım diğer parmaklarımdan bağımsız hareket edip sehpaya vurdu kendini o acıyla baya gülmeye çalıştım fakat bağımsız hareketinden dolayı bir iç kargaşa çıktı önleyemedim.. ..
KızArkadaşıma doğum Günüde Bu Fotonun Çıktısını GötüRcem Onlada Baya Gülcez Ama Baya gülüyoruz yanii
Bas Bas Bayağı Gülüyoruz Üst kattaki Halı silkeliodu fotoyu gösterdim baya güldü elindeki halı düştü ben geri çekildim alttaki komşu niye baya gülüosunuz derken kafasına halı gelince betona şlakkkk bbi de üstünden Araba geçti baya öldü yani yerden malayla kazkıdı karıyı..
*ama halıya fazla birşey olmadı raadız
Şimdiden Dünkü Açığı kapatmak için 3 kere baya güldüm
-
- Cin Avcısı
ayak serçe parmağının cezasını kestın umarım halıyada geçmış olsun dıleklerımı ilet baya gülmesınler baya baya gülsünler
Ceza .....
- haydegidelum
- İstihbarat Üyesi
Serçe Parmağını komple kestim TAKSİM meydanına astım ibrete alem olsun diye.. Halıya Bizde üzüldük.. Gerçekten Ama Fotoya Bakınca baya Güldük Cenazede İmama Gösterdim oda baya güldü bıraktı cenazeyi komple cemaatle gülüoz şuan
-
- Cin Avcısı
İyimiş siz baya gülün ben telefondan giriyorum yazamıyorum ama baya güldükhaydegidelum yazdı:Serçe Parmağını komple kestim TAKSİM meydanına astım ibrete alem olsun diye.. Halıya Bizde üzüldük.. Gerçekten Ama Fotoya Bakınca baya Güldük Cenazede İmama Gösterdim oda baya güldü bıraktı cenazeyi komple cemaatle gülüoz şuan
Ceza .....