Bilenler vardır bilmeyenler vardır Microsoft Windows 8 'in piyasaya çıkmadan önceki son sürümünü yayınladı.
Ben de bunu fırsat bilip Win8 ile denemeler yaptım. Merak edenler olabilir İstanbul Kıyamet Vakti ile sorun
olacak mı diye hiçbir sıkıntı görmedim oyun konusunda. İşletim sistemine gelecek olursak hızlı başlangıç ve kapanış
süresi ile kullanım esnekliği ile hızı ile Yazılım kopyalama yapıştırma program açma yeni donanımı algılama olaylarını
hızlı bir şekilde yerine getirdiğini gördüm
Zaten Basın Konuşmasında Belirtildiği Gibi Windows 8 Tüm PC Oyunlarını Ve Piyasaya Sürülecek En Üst Versiyonu Xbox360 Oyunlarını Açabilecek Denmişti.Emeğine Sağlık.
SeF4 yazdı:Zaten Basın Konuşmasında Belirtildiği Gibi Windows 8 Tüm PC Oyunlarını Ve Piyasaya Sürülecek En Üst Versiyonu Xbox360 Oyunlarını Açabilecek Denmişti.Emeğine Sağlık.
İki ayaklı hayvanların sıradan sohbetleri kadar kısır ve sıkıcı bir sohbeti sürdürmektense hiç konuşmamak daha iyi.
Bende hala xp kullanıyorum şuan en kullanılışlı işletim sistemi diyebilirim ama 2014 den sonra yeni bir işletim sistemine geçmek zorunda kalıcaz artık directx 9 tarih oluyor yeni oyunlar ve çıkacak yeni hiç bir program vs xp desteği vermeyecek emektar xp ye elveda demek zorunda kalıcaz win98 e yaptığımız gibi