Yükseltme yaptığımız silahlar ÇÖP oldu diyenler baksın. ;)
- ZoPa
- İri Fare Avcısı
- Sunucu: Teşkilat
- Klan: Arzın Çocukları
- Lonca: Revenge of Nobility
Re: Yükseltme yaptığımız silahlar ÇÖP oldu diyenler baksın.
jewels deıl mı la bu
eo'de oynayan arkadaslar ıı tanır kendısını 
- KaPTaNYaGiZ
- FareAdam Düşmanı
- Sunucu: Kuklacı
- Klan: Lodos
Sonra teoman neden futbolu bıraktı :geek:MAOTUN yazdı:Cloutier yazdı:Erkek karaktere Bayan M2.5 Mor Element gözlük çekmişsin tebrik ederim :roll:
-
- İri Fare Avcısı
- Sunucu: Eminönü
AyvayiYedikKacin yazdı:Siz o Ejder Asa'ya ,Ashab-ı Kehf'e, Latif'e , Ecel Getiren'e Yükseltme yapmasanız bu kadar hızlı çemberlitaş itemlerine sahip olabilcek miydiniz
Nankör olmayında yükselttiklerinize ÇÖP oldu demeyin bari !!
Ama 1 tesellim var o da aşağıda eklediğim fotoğrafımdaki karakterNe silah yükseltme yaptım nede Mevlana Asa ürettim
Daha sırada bekleyen 1 karakterim daha var onada mecbur olarak Yükseltme yapacağım Çemberlitaş'a sokabilmek için..
Bence Yeni gelen Silah Yükseltme'ye fazla dil uzatmayın.. O silahları yükseltmeseniz buralara çoğu kişi gelemezdi...
Örneğin Çemberlitaş'ta büyücülerin her 1 itemi 150 hasar veriyor, Ejder asa yükseltildğinde 224 ekstra veriyor. Düşünmeden saçma sapan konular açmayın..
Ama tahminimce yine silah yükseltmek zorunda kalacağız. Yoksa Topkapı Sarayı zorlayacak bir yer hissi uyandırıyor bende..
SADECE REKLAM BAŞKA BİR AMAC GÜDÜLMEMİŞ TEŞKE O KARAKTERLERIN HEPSİ KENDI EMEĞİN OLSAYDI :roll:
- VatanKIRIM
- FareAdam Düşmanı
- Sunucu: Meran
biz buna ''Aynştayn Mod On" diyoruzCloutier yazdı:Erkek karaktere Bayan M2.5 Mor Element gözlük çekmişsin tebrik ederim :roll:

T A T A R
İstanbul - São Paulo
2012 FanArt Çizgi Roman ÜçüncüsüRe: Yükseltme yaptığımız silahlar ÇÖP oldu diyenler baksın.
bunlar iyi haller sadece savaşçımda 7 tane parlatma vardı .
allahtan oyunu bıraktım yoksa 24 silahın 24 ünüde parlatırdım
Allah kalanlara kolaylık versin

allahtan oyunu bıraktım yoksa 24 silahın 24 ünüde parlatırdım
Allah kalanlara kolaylık versin
-Geri Dönüş

La Vıttorıa Sara Nostra 
- hukumdargame
- Teşkilat Neferi
- Sunucu: Meran
Herşeyi anladıkta şu gözlüğü neden koydun ?
- AyvayiYedikKacin
- Salgın Koruyucusu
İzmir'e yolun düşerse o okullu çocuk ben miyim yoksa sen misin gösteririmPOLO yazdı:Hayattan kopuk, asosyal, tüm haftalığını oyuna yatıran, okulların tatil olmasıyla kim olduğunu unutan ve insanlara hakaretler yağdıran acınası bir arkadaşımız...
Yönetim sizin gibi çocukları söğüşlemekte haklı vallahi helal olsun SOBEE'nin kazandığı bütün paralar !
Erkek çara bayan mor çekmemin sebebi ,
Meteorda sandıktan gözlük çekerken HEPSİ KIRMIZI gözüktüğü için muhafızlar geldiğini gördüğümde yanlışlıkla bayan çektim. Geriye de satmıyorum
-
- Sahaf Yardımcısı
AyvayiYedikKacin yazdı:İzmir'e yolun düşerse o okullu çocuk ben miyim yoksa sen misin gösteririmPOLO yazdı:Hayattan kopuk, asosyal, tüm haftalığını oyuna yatıran, okulların tatil olmasıyla kim olduğunu unutan ve insanlara hakaretler yağdıran acınası bir arkadaşımız...
Yönetim sizin gibi çocukları söğüşlemekte haklı vallahi helal olsun SOBEE'nin kazandığı bütün paralar !
Meteorda sandıktan gözlük çekerken HEPSİ KIRMIZI gözüktüğü için muhafızlar geldiğini gördüğümde yanlışlıkla bayan çektim. Geriye de satmıyorum
Öncelikle şunu belirtmeliyimki belirttiğin arkadaş yani mert kardeşimiz çocuk değildir
- AyvayiYedikKacin
- Salgın Koruyucusu
eyv kardesim saolasın..Sinholy yazdı:AyvayiYedikKacin yazdı:İzmir'e yolun düşerse o okullu çocuk ben miyim yoksa sen misin gösteririmPOLO yazdı:Hayattan kopuk, asosyal, tüm haftalığını oyuna yatıran, okulların tatil olmasıyla kim olduğunu unutan ve insanlara hakaretler yağdıran acınası bir arkadaşımız...
Öncelikle şunu belirtmeliyimki belirttiğin arkadaş yani mert kardeşimiz çocuk değildirAdam kendisi kazanıyor kendisi veriyor buda seni hiç ilgilendirmez.Avukatımısın adamın diyeceksin hayır değilim ama yaşına hitaben mert kardeşimize karşı yapılan yanlışı düzeltmek istedim hepsi bu :roll:
Bunlar beni çekemeyenlerden işte.. Emeğe saygısı olmayanlar
- TheInciCaps
- İskele Babası
Çok saçma ya bir oyun için paran senin istediğini yapma hakkın var ama saçma bu sadece bir oyun .