Senin hatalı telefon numarandan sonra mı ? Madem hatalı tel verion bari doğru bir msn verde kameralı konuşalım diyom ona da yanaşmıon ve büyük ihtimal bu fotolardan forum hesabım ban yerGulyabani yazdı:Yazık diyorum başka bir şey demiyorumNeyse ben kahveye gideyim hani fikrin değişirse o mesaj kutusundaki telefon numarasına, çağrı at yeterli.
Paşa paşa muhabbet ederiz; ben asla tehdit eden küfür eden bir insan değilim ona göre etmemde. Özür beklerim ettiğin hakaret için o kadar. Hayde kolay gelsin.
Para sevdası.
- hukumdargame
- Teşkilat Neferi

- Sunucu: Meran
- Klan: Arzın Çocukları
Re: Para sevdası.
Aradığın numarayı alem görüyor ordan fezanı mı arıyorsun sen?
Hem küfür et, hem tehdit et telefon iste. Verince de böyle bir numara yok
Çocuk yok karşında. O mesaj, mesaj kutusunda kayıtlı kalıyor, tarihiyle beraber doğru numarayla beraber istediğim an buraya koyar herkesin görmesini sağlar senin yalan attığını ispat ederim.
Yaşının küçük olduğunu varsayarak üzerine gelmiyeceğim, senin gibi küfüre başvurmayacağım. Tehdit iyi bir şey değildir vazgeç bu huyundan ayrıca.
Çocuk yok karşında. O mesaj, mesaj kutusunda kayıtlı kalıyor, tarihiyle beraber doğru numarayla beraber istediğim an buraya koyar herkesin görmesini sağlar senin yalan attığını ispat ederim.
Yaşının küçük olduğunu varsayarak üzerine gelmiyeceğim, senin gibi küfüre başvurmayacağım. Tehdit iyi bir şey değildir vazgeç bu huyundan ayrıca.
"Dünyâda 100 gram akıl varsa, bunun 90 gramı Abdülhamîd Han'da, 5 gramı bende, kalan 5 gramı da diğer dünyâ siyâsîlerindedir" Prens Bismarck
- hukumdargame
- Teşkilat Neferi

Küfür güzel. Küfürlerin fotolarını koyar mısın ? Kendi kendine küfür mü görüyorsun sorunlu musun ? MSN ver dediğimde sadece lafı telefona çeviriyorsun. 19 Kez arama fotosu yalan mı ? Koy koyabilirsin buraya numaranı. Tek olacak şey ikimizde forumdan süresiz uzaklaştırılırız olur biter. Ha bide bazıları o telefonu kullanarak rahatsız eder seni bu kadar.Gulyabani yazdı:Aradığın numarayı alem görüyor ordan fezanı mı arıyorsun sen?
Ayrıca yeter artık sürekli senin gibiler yüzünden forumdan ben uzaklaştırılıyorum.
En son hukumdargame tarafından 22 Haz 2012 21:31 tarihinde düzenlendi, toplamda 1 kere düzenlendi.
Bir dön yazdığın mesajları oku "giren çıkan", "lan" gibi ifadeleri kendi aile ferdlerine karşı da kullanıyor musun?
Ne biçim ahlak edep anlayışıdır bu?
Telefonda mesaj kutusunda senden mi korkacam, çekinecem? Kimsin sen?
Telefonda mesaj kutusunda senden mi korkacam, çekinecem? Kimsin sen?
En son Gulyabani tarafından 22 Haz 2012 21:32 tarihinde düzenlendi, toplamda 1 kere düzenlendi.
"Dünyâda 100 gram akıl varsa, bunun 90 gramı Abdülhamîd Han'da, 5 gramı bende, kalan 5 gramı da diğer dünyâ siyâsîlerindedir" Prens Bismarck
- hukumdargame
- Teşkilat Neferi

Evet sana giren çıkan mı var ? Süzme ne demek onuda sen kullanamazsın. Çocuk lafını da kullanamazsın önce kendi edep ve ahlakını düzeltte bana laf at.Gulyabani yazdı:Bir dön yazdığın mesajları oku "giren çıkan", "lan" gibi ifadeleri kendi aile ferdlerine karşı da kullanıyor musun?
Sen bana çocuk diye hitap et tamam mı? Hiç bir kötü tarafı yok. Ama ben senin anana "giren çıkan mı var?" diye hitap etmem çünkü yakışıksız bir laftır. Terbiyeli bir insan olduğumdan hitap etmiyorumdur...hukumdargame yazdı:Evet sana giren çıkan mı var ? Süzme ne demek onuda sen kullanamazsın. Çocuk lafını da kullanamazsın önce kendi edep ve ahlakını düzeltte bana laf at.Gulyabani yazdı:Bir dön yazdığın mesajları oku "giren çıkan", "lan" gibi ifadeleri kendi aile ferdlerine karşı da kullanıyor musun?
Terbiyeli ol ki uzaklaştırılma forumdan.
- hukumdargame
- Teşkilat Neferi

Anana veya herhangi bir aile bireyine laf mı dedim. ""HAYIR"" Ama sen bunu öyle anladın. Neden çünkü dediklerimi sürekli kötüye çekme çabasındasın. Eğer sen Süzme dersen her türlü karşılığı veririm.Gulyabani yazdı:Sen bana çocuk diye hitap et tamam mı? Hiç bir kötü tarafı yok. Ama ben senin anana "giren çıkan mı var?" diye hitap etmem çünkü yakışıksız bir laftır. Terbiyeli bir insan olduğumdan hitap etmiyorumdur...hukumdargame yazdı:Evet sana giren çıkan mı var ? Süzme ne demek onuda sen kullanamazsın. Çocuk lafını da kullanamazsın önce kendi edep ve ahlakını düzeltte bana laf at.Gulyabani yazdı:Bir dön yazdığın mesajları oku "giren çıkan", "lan" gibi ifadeleri kendi aile ferdlerine karşı da kullanıyor musun?
Süzme saf demektir. Çocuk yaşı küçük demektir bunları kullanabilirsin. Beni öyle görüyorsan bana karşı kullan. Giren çıkan ifadesini kullanmazsın. Anlama kabiliyetin mi yok?hukumdargame yazdı:
Anana veya herhangi bir aile bireyine laf mı dedim. ""HAYIR"" Ama sen bunu öyle anladın. Neden çünkü dediklerimi sürekli kötüye çekme çabasındasın. Eğer sen Süzme dersen her türlü karşılığı veririm.
- hukumdargame
- Teşkilat Neferi

Kardeşim süzme burada yanlış anlaşılır. Senin bulunduğun mekan farklı benim bulunduğum mekan farklı. Burada da giren çıkan sanane anlamında. Sana bir zararı mı faydası mı var anlamında. Senin anlama kabiliyetin yok galiba.Gulyabani yazdı:Süzme saf demektir. Çocuk yaşı küçük demektir bunları kullanabilirsin. Beni öyle görüyorsan bana karşı kullan. Giren çıkan ifadesini kullanmazsın. Anlama kabiliyetin mi yok?hukumdargame yazdı:
Anana veya herhangi bir aile bireyine laf mı dedim. ""HAYIR"" Ama sen bunu öyle anladın. Neden çünkü dediklerimi sürekli kötüye çekme çabasındasın. Eğer sen Süzme dersen her türlü karşılığı veririm.
Güzel kardeşim. TDK sözlüğünde süzme "katışıksız, saf" demektir. Sözlüğe bakabilirsin. Dilerim ki "giren, çıkan" ifadesi de (sözlükte yer almıyor ama) dediğin manadadır.hukumdargame yazdı:Kardeşim süzme burada yanlış anlaşılır. Senin bulunduğun mekan farklı benim bulunduğum mekan farklı. Burada da giren çıkan sanane anlamında. Sana bir zararı mı faydası mı var anlamında. Senin anlama kabiliyetin yok galiba.Gulyabani yazdı:Süzme saf demektir. Çocuk yaşı küçük demektir bunları kullanabilirsin. Beni öyle görüyorsan bana karşı kullan. Giren çıkan ifadesini kullanmazsın. Anlama kabiliyetin mi yok?hukumdargame yazdı: