Selam arkadaşlar ejder asa üretiyorum ve 2kadim 5menekşem kaldı ücretsiz bir şekilde yardımcı olacak olan birilri varsa lütfen ulaşın bna.
İyi Forumlar...
Ejder Asa
- XxxChesTeRxxX
- Bab-ı Ali Muhafızı
- Sunucu: Eminönü
- Lonca: ...
Re: Ejder Asa
Boşa üretme ejder asa artık bir çöp. kıyamet asa üret.
+++XxxChesTeRxxX yazdı:Boşa üretme ejder asa artık bir çöp. kıyamet asa üret.
Dünyada hiçbir şeye minnet etme,özgürlüğünü ancak bu şekilde koruyabilirsin.
XxxChesTeRxxX yazdı:Boşa üretme ejder asa artık bir çöp. kıyamet asa üret.
Bana ejder lazım kardesm kıyamet diil.
- XxxChesTeRxxX
- Bab-ı Ali Muhafızı
Kardeşim ejder üretsen neyine yarayacak. Çemberlitaş silahlarına yükselme gelicek. Ejder Çöp daha bana ejder lazım diyosun yaertan111 yazdı:XxxChesTeRxxX yazdı:Boşa üretme ejder asa artık bir çöp. kıyamet asa üret.
Bana ejder lazım kardesm kıyamet diil.
XxxChesTeRxxX yazdı:Kardeşim ejder üretsen neyine yarayacak. Çemberlitaş silahlarına yükselme gelicek. Ejder Çöp daha bana ejder lazım diyosun yaertan111 yazdı:XxxChesTeRxxX yazdı:Boşa üretme ejder asa artık bir çöp. kıyamet asa üret.
Bana ejder lazım kardesm kıyamet diil.![]()
Alt tarafı bi ejder üreticem herkez sıkıntı yaptı yav işe bak
ertan111 yazdı:XxxChesTeRxxX yazdı:Kardeşim ejder üretsen neyine yarayacak. Çemberlitaş silahlarına yükselme gelicek. Ejder Çöp daha bana ejder lazım diyosun yaertan111 yazdı:XxxChesTeRxxX yazdı:Boşa üretme ejder asa artık bir çöp. kıyamet asa üret.
Alt tarafı bi ejder üreticem herkez sıkıntı yaptı yav işe bak
ejder asa madem çöp olduysa bi zahmet madenleride çöp olsun
ARKADAŞIM EJDER ÇÖP DİYORSUN FAKAT ŞİMDİ EJDERİ OLMAYANLAR DAHİ ÇEMBERLİTAŞA ALINMIYOR ŞİMDİ EJDERE ÇÖP DİYORSUN ÖYLE KONUŞMASI KOLAY... EĞER BİR İYİLİK SEVERSEN EJDERSİZLERLE ÇEMBERLİTAŞA GİR OZAMAN ÇÖPMÜ DEĞİLMİ OZAMAN ANLA.XxxChesTeRxxX yazdı:Kardeşim ejder üretsen neyine yarayacak. Çemberlitaş silahlarına yükselme gelicek. Ejder Çöp daha bana ejder lazım diyosun yaertan111 yazdı:XxxChesTeRxxX yazdı:Boşa üretme ejder asa artık bir çöp. kıyamet asa üret.
- XxxChesTeRxxX
- Bab-ı Ali Muhafızı
Ben ejdersizken neler çektiğimi bilemezsin. Ejder Malzemeleri Ucuzladı Üretebilirsin. Ama aklın varsa kıyamet asa üret. 1 de kıyamet zırh ürettinmi çemberlitaşa girmekten bıkacağına eminim.Seven yazdı:ARKADAŞIM EJDER ÇÖP DİYORSUN FAKAT ŞİMDİ EJDERİ OLMAYANLAR DAHİ ÇEMBERLİTAŞA ALINMIYOR ŞİMDİ EJDERE ÇÖP DİYORSUN ÖYLE KONUŞMASI KOLAY... EĞER BİR İYİLİK SEVERSEN EJDERSİZLERLE ÇEMBERLİTAŞA GİR OZAMAN ÇÖPMÜ DEĞİLMİ OZAMAN ANLA.XxxChesTeRxxX yazdı:Kardeşim ejder üretsen neyine yarayacak. Çemberlitaş silahlarına yükselme gelicek. Ejder Çöp daha bana ejder lazım diyosun yaertan111 yazdı:XxxChesTeRxxX yazdı:Boşa üretme ejder asa artık bir çöp. kıyamet asa üret.
Ejder Asa olsun çemberli silahları yaparsın Ama çemberli silahları olsa ejder asayı yapazsım ejder asa çöp diyosunuz o zaman siz bana gereken malzemelerinide verin yani
Ejder Asa anahtardır mutlaka lazım
düşüncem bu beenim.